Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

    Jsem rád, že autor moc nemluví o Persona 5 Royal (I když odkazy na recenzi a trailer tam jsou). Jsem dost naštvaný, jak to DLC předělalo (zkazilo) ten konec klasické Persona 5. To DLC by se mělo vymazat z dějin.

    Nebudu spoilovat, abych hráčům původní P5 neskazil dobrý pocit, ale popíšu to slovy "WTF?! To nedává moc smysl."

    • jack

      Souhlasím s Tebou. Hrál jsem jen Royal edici a to DLC je velmi krkolomně naroubované. Měli to vydat bez něj jen s úpravami mechanik základní hry. Uprosřed Royal DLC jsem to přestal hrát a pustil si možné konce z YT. Už jsem to tu psal. Měl jsem navíc tu smůlu, že v DLC dojde ke změně identity postavy, kterou jsem si vybral pro vztah. Vrcholem je předanimovaný konec, který s DLC vůbec nepočítá.

      Proto jsem do Strikers vůbec nešel.

      A add článek. Díky za něj. Přidám můj subjektivní názor. Bylo to fajn, ale neskutečně mi vadilo, že hlavní hrdina není dabovaný. Zabraňovalo mi to ve ztotožnění s ním.  A romantická složka je jakoby bokem. Podle mého takový Mass Effect má vše o několik tříd promyšlenější. 


  • BookerDeWitt

    Persona 5 je pro mě nejlepší hra v životě, vrchol všeho (ano, hrál jsem i starší díly, "předchůdce" Shin Megami Tensei a nebo hry jako je Bloodborne či NieR: Automata).


    Miluji ten svět, ty postavy, hlavně Ann Takamaki, která mi strašně imponuje jakožto osoba, protože jsem v mládí prožil podobné události jako ona. Gameplay je tak nějak standardní až mírně nadprůměrný na JRPG žánr, obtížnost spíše lehčí i na nejvyšší Merciless. Stylizace a především hudba je potom top notch!


    V mém srdci bude mít tento klenot již navždy speciální místo a jednou za pár let se do ní budu ponořovat znovu a znovu již asi do konce věků.

  • x_ander

    Já si pátou Personu už konečně chci dát, ale pořád tak nějak čekám, že vyjde na Switchi. Takhle rozsáhlé hry se mi na něm hrajou lépe, protože tomu člověk může věnovat víc času než jen v obyváku před televizí...

    • radim.zaty

      Mám to podobně. Já celkem strategii Altusu nechápu, naportovat P5 na Switch nemůže být problém, když to je hra z PS3. 

      • x_ander

        No hlavně že na na Switch vydali Strikers, ale původní P5 ne. To mi hlava nebere....

  • LiarForHire1

    Chválím za článek a snad se autor ponoří i do Persona 4 Golden, jejíž parta je neméně zapomatovatelná a atmosféra malé vesničky v Japonsku má také své kouzlo.

  • VRFREAK1

    Personal 5  royal byla super pro mě první persona  vůbec  v royal sem měl 120hodin ke konci akorat už ty boje nebyly moc zaživné ale paradá nejvíc mě asi bavilo zkoumat všechny romance options

    Strikers sem jel na nintendu a i když  mi tam chyběly romance options a volnočasové aktivity a grindění jednotlivych confidentu tak bojový sytem ala mosou tomu kopudovinu seděl mnohem víc než klasicky FF styl , Strikers pro mě nejlepší hrou na Switch vůbec a i když tam není tolik omačky jako u klasické persony tak sem ve strikers utopil 98hodin  ( 100%)   Tešim se na P6

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit