Přejít na výpis diskuzí
Z Division jsme nic nového neviděli, ale dostali jsme krásnou ukázku enginu
8.12.2013 | Adam Homola
58 příspěvků
-
Ted si jen drzet palce aby PC verzi nedostali na starost "umelci" z UBI Kyjev.
-
Jedna z next-gen her, na kterou se těším nejvíce. 3rd person, co-op, otevřený svět, sníh..... kombinace přesně pro mě
-
-
Urcite bych tam jeste pridal "post-apo" atmosferu, to je moje.
-
-
Jedna z tech Next gen her co nema nalepku Next gen jen na okrasu. To bude Perfektni ve vsech ohledech.
-
-
Presne, namiesto next gen kecov (ahoj Ghosts) perfektna ukazka. Akurat som zvedavy ci sa to do finalnej podoby oseka, ako je bohuzial zvykom.
-
-
Jasně že se to oseká, musí to běžet na posranejch konzolích :/
-
-
a víš že ten Gameplay na E3 běžel na posrané konzoli?
-
Vždyť je to zatím nebo aspoň bylo jen a pouze na konzole nové generace. Na staré to vyjít nemá, takže se nic osekávat nemusí. A tak výkonné PC jako jsou nové konzole má doma stále ještě velmi malé procento lidí. Stačí mrknout na Steam statistiky.
-
-
-
No vida, máš u mně plus. *3*
-
-
vypadá to skvěle ale na Crysis 3 to pořád nemá!! :)
-
-
:DD toto len typicke zavislacke decko moze napisat:D co si honi na trapnom cry engine tak velmi ze je zaslepeny ked pride sto krat graficky lepsia hra
+ crysis 3 je blbost co som presiel za 4 hodiny
debilne detske strielacky
nieje nad jednicku -
-
crysis 1 a 2(+3) je krásna ukážka toho čo urobí s gameplay hry presun z PC na konzolové publikum. Keď som spustil Crysis 2 a po nejakých scénkach ktoré trvali akoby celú večnosť som mohol konečne hrať odrazu prišlo slávne "system override" a keď sa to stalo po tretí krát mal som chuť rozmlátiť klávesnicu. Po C2 som stratil ku Cryteku akýkoľvek rešpekt ktorý som k nim choval po Far Cry a C1.
-
-
gtfo!
-
Toto je otevřený herní svět.....
-
-
Krom toho si myslím, že to vypadá lépe než Crysis. Nemluvím o rozlišení textur nebo podobných kravinách, mám na mysli realističnost. Tohle je prostě mnohem uvěřitelnější.
-
-
-
Nevím, co by měli ještě odhalovat. Gameplay trailer už vypustili dávno. Bližší ukázka enginu s nejlepším destrukčním modelem co jsem kdy viděl, mě velmi potěšila.
-
Nejhezčí hra co jsem zatim viděl. Mimochodem moderator je fakt ocas.
-
-
Myslíš Joela McHalea? Ten byl pro mě světlou chvilkou na předávání. Dost to tam rozebíral a byla díky němu alespoň nějaká zábava. To ti rapeři co ukazovali trencle to krutě zabili.
-
-
Mě jeho vtipy teda přišly spíš trapné, celé VGX bylo takové divné. Ten komorní styl mi k tomu vůbec nesedí.
-
-