Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Jedna z tech Next gen her co nema nalepku Next gen jen na okrasu. To bude Perfektni ve vsech ohledech.
    • Presne, namiesto next gen kecov (ahoj Ghosts) perfektna ukazka. Akurat som zvedavy ci sa to do finalnej podoby oseka, ako je bohuzial zvykom.
      • Jasně že se to oseká, musí to běžet na posranejch konzolích :/
        • Gambit92
          a víš že ten Gameplay na E3 běžel na posrané konzoli?
        • Vždyť je to zatím nebo aspoň bylo jen a pouze na konzole nové generace. Na staré to vyjít nemá, takže se nic osekávat nemusí. A tak výkonné PC jako jsou nové konzole má doma stále ještě velmi malé procento lidí. Stačí mrknout na Steam statistiky.
    • No vida, máš u mně plus. *3*
  • vypada to naprosto fenomenalne, tohle si predstavuju pod slovem next gen. Moc se tesim, snad to nezklame
  • Jedna z next-gen her, na kterou se těším nejvíce. 3rd person, co-op, otevřený svět, sníh..... kombinace přesně pro mě
    • Urcite bych tam jeste pridal "post-apo" atmosferu, to je moje.
  • Vypadá to fakt nádherně, ale to Watch Dogs na prvních trailerech a gameplayech taky a pak to šlo trochu dolů, tak snad se to tady nestane taky...
  • Erien
    Nejhezčí hra co jsem zatim viděl. Mimochodem moderator je fakt ocas.
    • Cosi
      Myslíš Joela McHalea? Ten byl pro mě světlou chvilkou na předávání. Dost to tam rozebíral a byla díky němu alespoň nějaká zábava. To ti rapeři co ukazovali trencle to krutě zabili.
      • Erien
        Mě jeho vtipy teda přišly spíš trapné, celé VGX bylo takové divné. Ten komorní styl mi k tomu vůbec nesedí.
  • zdeeneek
    Snezi, pyco ...
    • Prosinec , pyco
      • Banik ,pyco
        • pyca, pyco
          • Tak tohle hodně vystihuje mladistvou komunitu na games.cz
  • Nevím, co by měli ještě odhalovat. Gameplay trailer už vypustili dávno. Bližší ukázka enginu s nejlepším destrukčním modelem co jsem kdy viděl, mě velmi potěšila.
  • co to je zase za debilni prehravac to je low kvalita a nikde nejde hd
  • Doufám, že jsou silničáři připravení :D
  • Teď by to chtělo ještě udělat nějakou druhoválečnou hru s takovou grafikou a byl bych spokojen.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit