Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Aha. Díky za info. Slyším o hře poprvé. Snad to nebude další NoMansSky
  • Pořád to vyjde o deset let dřív než Star Citizen *15*
    • Velká hra potřebuje hodně času. Tohle není 10 hodinový AAA tunel.
    • Trapný komentář.

      Star Citizen se hodně zvětšil oproti původním plánům a stává se z něj jedna z nejvelkolepějších her všech dob - aspoň dle plánu. Nakonec je dobře, že se jeho vydání posouvá. Spousta hráčů by si to prostě nezahrála, protože na to ještě nemá HW. Za rok bude dnešní HW, který už velmi dobře vyhovuje SC (klidně i minulá generace GTX, tj. 9. řada - 960, 970, 980 a dnešní 1060, 1070...), levnější a tedy dostupnější a zvětší se tak cílová skupina této hry.

      Dual Universe pohoří na svém platebním modelu. Navíc zatím většinu věcí, co ukazují na obrázkách, nemají. Nemají velké lodě např. Nemají reálné objekty pro vesmírné základny a městské budovy, které přesto ukazují na obrázkách. Reálně mají "jen" generátor planet. Je to docela dost, ale nevíme ani, jestli se generuje celý vesmír, nebo se prostě jen rozhážou planety náhodně v prostoru, jako je tomu u No Man's Sky.
      • a co jim brání vydat funkční vesrmír s multiplayerovou částí, a ty velký plány dodávat postupne (planety, fps, velké lode atd)?
      • Dopadne to jako No man's sky, akorát to bude ještě větší podvod. Sni dál, já to ti neberu.
        • Vůbec nevíš, o čem píšeš. To je nevýhoda internetu. Do diskuze se zapojují i ti, co by normálně ani neotevřeli pusu, protože jim chybí základní informace.

          NMS byla od počátku malá hra malého studia. Následně bylo NMS vyhypováno kamsi do nesmyslné podoby, ale malou hrou prostě zůstalo - dokonce došlo i k osekání některých prvků, jak se ukázalo. Spekuluje se proč. Sony říká, že za to nemůže, já bych si tak jistý nebyl.

          SC byl od počátku AAA projekt. Na začátku měl sice jiný rozměr a až přibývající finance daly vzniknout tomu, co vidíme teď - mega projekt. Tak či onak to je projekt s mnoha financemi a zdá se, že konečně si řekli dost, takže bych věřil, že to dodělají. Navíc co je venku už teď, to naznačuje, že něco mají a že budou mít skutečnou hru - narozdíl od NMS, kde je k dispozici v podstatě jen hratelný koncept.
      • "a stává se z něj jedna z nejvelkolepějších her všech dob - aspoň dle plánu."
        Takových her co měly v plánu být nejvelkolepějších všech dob a dokazovali do krásnými gameplay ukázkami tu již bylo...
        • Které?
          • Cypri
            Watch Dogs se snažil působit velkolepě, downgrade byl otřesnej. Mafia 3 dle ohlasů a recenzí nic extra, No Man´s Sky - bída, The Division - skoro dead hra. Jsou další, tyhle mě napadli jen z patra co si vzpomínám
            • Paulcz
              To je těžkej mainstream, něco takového nemůže být velkolepého už z principu :)
            • Watch Dogs a už vůbec ne Mafie 3 nikdy nehodlaly být "nejvelkolepější hrou všech dob". Totéž si myslím o the Division. No Man's Sky byla do této kategorie zařazena chybně očekávajícími hráči a špatně zvoleným PR, ale nakonec minimálně ještě před nástupem konečného zničujícího hype to měla být jen nezávislá hra, což mimochodem psal šéf studia i v den vydání - že jsou malý tým.

              Podle mě nemá Star Citizen konkurenci ve své velkoleposti a očekávání. Některé hry si to chybně myslí, nebo se snaží vytvořit atmosféru velkoleposti, ale nejsou takové ani náhodou. Klasickým příkladem je Destiny. Sice je to dobrá hra, ale není na ní nic velkolepého. Vůbec nic.
  • Dříve či později ukončí P2P systém. Nemyslím si, že by u takové hry měl tento platební model šanci.

    Dokud to nevyjde, hře nevěřím. Už jsem viděl hodně slibů a zatím se nezdá, že by toto studio dokázalo naplnit ty své. Je tam hodně technických problémů, které budou muset vyřešit.
  • Chcel som to backnúť, ale ten model platenia každý mesiac sa mi moc nepáči. Tak som to nebackol. Ale hra vo videách a slovných opisoch vypadá skvele. Čo sa ale všetko podarí a ako sa podarí, to ukáže až čas. Rok 2018.
  • Zda se mi to nebo tu někdo má rad SG, přesněji lod Daedalus. Třídu 304. ? *2* Jen trošku v jiným provedení. *1*
    • Přijde mi to jako jasná kopie i tento podobný záběr kdy Daedalus odléta od "Země", byl v seriálu často vidět. *7*
    • Taky jsem si vsiml, dokonce me to upoutalo a primelo k tomu kliknout na clanek :)
  • Na tohle jsem těch 12€ hodil. doufám, že to bude aspoň z poloviny tak zábavné, jak to zatím vypadá.:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit