Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak jsem na to celkove zvedavej.Urcite je te mensi zmena oproti ps3 a xbox360 kterou bych i rad vyzkousel :) . Konecne neco co se bude rovnat temhle dvoum konkurentum
  • walltar
    Tyhle hry vážně někdo hraje? Já si to prostě nedokážu představit ... splitscreen sem používal když sem byl hodně malý a kámoš neměl vlasní PC, ale dneska bych bez vlastní obrazovky nehrál .... to je jak kdyby po mě někdo chtěl pučit auto nebo tak.
    • XXDarthVaderXX
      No vidíš a mě třeba bojovky přes ten blbej spitscreen bavily :-D
    • já si kvůli splitscreenu koupil wii *14* na pécéčku mi chybí obrovsky u spousty her - si pamatuju jak sme s kámošem vařili syphone filter na PS1 na splitscreen a kolikrát se ti podařilo protihráče podříznout i když viděl co děláš na svojí půlce obrazovky *15* *15* *15*
    • Má to svoje kouzlo - nakoupí se jídlo, pití, zasedne se k televizi (nebo k PC) a zábava může začít. Je něco jiného, když hraješ s někým přes net, nebo když sedíš u jedné obrazovky hned vedle sebe. Přirovnání s autem je mimo mísu, tady neriskuješ že ti někdo něco rozbije, maximálně vzteky gamepad.
  • Ne nenenenenene, všechni špatně.
    Kolegové u Konzolista.cz píšou názor na konzolovku? Takže jasnej střet zájmů a celej článek.

    A stejně, se na to podívejte... není to ani tvrdě drsný HC PC titul, ani indie hra bez gameplaye, ale s hlubokým poselstvím! Takže 0%!

    PC 4evar!
    • ty jsi na drogách?
    • zdeeneek
      Tady byl nekdo asi dlouho na slunku bez klobouku ...
    • Dafuq? *12*
  • Mě teď baví Niborea, je to nová hra a není to taková zběsilost jako třeba Travian, mohu si vybrat co chci já.
    Je to kvalitnější příběh, který se dá hrát s jinými hráči, nebo třeba si udělat partu známých, ale v pohodě jde hrát i samotná sólo.
    Je tam mnohem větší množství originálních a zábavných postav, hraje se to jako RPG, dobrá budovačka s farmářem, bojovníkem, špiónem nebo čarodějem. Města, které mi nemůže žádný silnější hráč zničit. Jsou tam mírové kontinenty pro ty, kteří chtějí budovat a přátelsky soutěžit. A kdo chce zápasit a bojovat, tak tam má i docela husté bojové kontinenty podle výběru.
    Není to jen o stavění budov, ale má to i zajímavý příběh, hrdinu, který chodí na questy a kontinent, kde mezi sebou hráči můžou soutěžit a né šílené smažky, farmení a podrazy jako na Traviánu, kde než přijdete tak se na vás udělá pomalu celý kontinent. Zde jsou kontinenty tak do 30ti hráčů a je to o hodně větší zábava. A na slovenským servru je to ještě lepší.
    Rozhodně u toho nemusím sedět a hlídat jako pitomá, že mě někdo nebo celá ali zruší nebo vykrade do dna *16* *15* .
    http://www.niborea.sk/index.php?refid=0016793479

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit