Z PlayStationu 5 se rychle stalo nedostatkové zboží. Známe české ceny her
-
PS5 by měl mít efektivní systém komprese dat, takže hry by měly ve výsledku zabírat méně místa na disku. Nejen hry, ale i jiné soubory.
-
objednáno.
-
Tohle by se dělo i bez zásahu Covidu. Stejná situace byla při vydání PS4 a Xbox One (příliš velká poptávka, ale přilíš malá nabídka).
-
Nic neočekávaného. Situace s vydáním PS4 a Xbox One byla úplně stejná. Na trhu byla příliš velká poptávka a přiliš malá nabídka, takže ty konzole byly prvních pár měsíců nedostatkové zboží.
Navíc je ještě potřeba vzít v potaz, že na jaře se kvůli Covidu zavírali továrny v Číně, takže produkce konzolí bude mít určitě nějaký skluz.
-
Je to možnost no ale zas tak uvěřitelný to není vzhledem ke Coronaviru.
-
No tak jako tak je to dobrý reklamní tah. Když se oznámí, že je to nedostatkové zboží, lidé to rozhoupe k tomu to zkusit sehnat. Takže i kdyby to nebyla pravda, tak to nakopne lidi k tomu, aby se o to postarali a pravda to byla...
-
Za mě je nejhorší malý ssd disk, 800gb je opravdu málo, to je tak na 7 her! Představa, že si za 12 000kč budu pořizovat 4tb ssd disk, abych mohl hrát hry, které už mám z ps4 a které vyjdou na ps5 až do konce jejího cyklu, se mi opravdu nelíbí, měli by přidat možnost použivat normalní hdd disk
-
Přinejhorším pomůže eBay. Tržní kapitalismus je kámoš.