Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Maxianimal

    Nevim, asi to má redakce Games s mobilními hrami jinak. Pro mě prostě hra, kde se musíš buď kouknout na reklamu, nebo zaplatit, abys mohl hrát, není F2P. Je tam milion měn, vleče se to, při spuštění nejdřív vyjede 6 oken, abych si něco koupil. V menu než se proklikám ke hře to taky něco zabere. Samotná hra je ok a vcelku zábavná (ale rozhodně nic, o čem by se tu muselo psát), nicméně ten balast okolo... Ale Games se líbil i Immortal, takže jak říkám, asi to má redakce o dost jinak než já. Já bych zkrátka radši zaplatil 200,- a neměl tam ten hnoj okolo.

  • Fluke

    Fakt je to vleklý jak smrad z měsíc nepraných ponožek. Ale zase, pokud to odmění za výdrž, jsem pro. RPG a systém předmětů jsou hodně ořezaný a že by se tam dali dělat fišpuntálie. Boje jsou bohužel celkem dost na náhodu. Co přijde za skilly (jež jsou zcela zásadní pro boj), jak se spawnou nová monstra a hlavně jaká. Jsem sice prakticky na začátku, ale porazit bosse v lvl30 a pak dojít zkapat k dalšímu na lvl60 jen proto, že oozy (nebo co to je) se po smrti rozdvojí a pak zase a hra jich spawnuje celkem hodně. Prostě chcípat, chcípat, a za pár dní posílen to vymydlit. Zatím to vypadá jako blbákov pořád dokola, ale tak čas ukáže. Ono toho moc ke hraní na mobilu není. Tedy co by stálo za ten vynaložený čas.

  • Arkanoid... první hra kterou jsem kdy hrál na didáči. A první, kterou jsem pokořil po týdnech praxe a odříkání. 

  • ZOLLINO

    Diky az tip! Kdyby mnel nekdo dalsi nejake tipy, sem s nimi.

    • drasta

      Na mobil jedine Slay the Spire

    • honcka

      Na tablet doporučuju Stickman party, je to 40mini her, který jsou hrát až ve 4 hráčích na jednom zařízení.

      Jinak hraju spíš remaky z pc, klasický adventury jako Syberia, Broken Sword, pak xcom, civ vi, darkest dungeon, my time at portia, stardew valley, titan quest, atd...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit