Přejít na výpis diskuzí
Z pražských stínů se rodí česká hra o Golemovi
23.2.2013 | Pavel Dobrovský
52 příspěvků
-
Myslim ze projekt www.littleGolem.net uz nejaku tu dobu funguje.
-
vole
-
Ale tam nebyl tak snadno zaměnitelný s podobou kterou mu dal Jaroslav Horejc ve filmu ....
-
Tvl na tom obrázku vypadá ten golem jako Zeman :DD
-
Trisska: Což bohužel nejde, neboť neznáme tvoji adresu, a to ani virtuální. Ale obrázek je fajný.
-
Dusík do zadku, spoiler na ramena a neony do očí. To by bylo značně zajímavé.
-
když tě to nezajímá, tak to sem nepiš *3*
-
http://i.img-share.net/L8qo0KNb6i.jpg
-
Tak už i troll.diskusni to se mnou vzdal, to sem na tom vážně špatně *15*
-
Diskuze s Robotrolem sem už taky vzdala, ale debatovat s kožní vyrážkou mi taky nepřinde zrovna lákavý! Můžete si podat ruce, pánové! *7*
-
Bavit se s hlupákem je opravdu ode mě hloupost, to uznávám. Už se to nestane.
-
Ale já se debaty nevzdávám proto, že nemám jak odpovědět (navíc odpověď už jsi dostal), ale protože jak si teď sám zmínil, píšeš akorát blbosti...
A samozřejmě na tvé zážitky s OnLive se velice těším :) -
Tak středověká Praha a Golem už byl v Vampire: The Masquerade - Redemption
-
Už se ale nechali slyšet, že pojedou dál i bez Kickstarteru.
-
Projektu ohromně fandím, protože doba kolem Rudolfa II. má neobyčejné kouzlo, spousty tajemství a právě Golema. :)
V koutku duše bych si ale nejraději na toto téma zahrál čistou point-and-click adventuru. :) -
nůdá *6*
-
Debaty vzdáváš, protože nemáš jak odpovědět, jen si vymyslíš nějakou hloupost, co jsem někde napsal, a navíc absolutně irelevantní s tématem.
-
tohle téma hezky nakousl Sapkowski ve své Husitské trilogii
-
Je to zidovsky namet. Ani omylem cesky. Ba naopak, ten golem mel chranit zidy pred hordami primitivnich cechu a nemcu, kteri by nejradeji ghetto, kam zidy sami dali, vypalili do zakladu. *16*
-
Takže podle tvý představy bude golem jezdit na kolečkách a budeš mu kupovat nitro a nový pneumatiky? Vlastně by mě to u tý americký verze ani moc nepřekvapilo... *7*