Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak většinou jo, ale pokud znáš les a okolní louky, tak můžeš docela dobře ohdadnout kolik jich nachytáš.
  • Jo vysel..ale hodne dlouho po PC verzi..
  • Takže další potenciálně skvělá hra bude zprzněná pro gaypady *13*
  • Nepocitaj se zajici, az po honu?
  • Veskoslav
    Samozřejmě PR, nevšiml jsem si:) Děkuji, opraveno.
  • RP zvasty? roleplay zvasty?
    ci PR? :)
  • UI Skyrimu bez módů je taky pěkná srаčkа...
  • Co je to konzolový inventář? O ničem takovém nevím.

Spíš znám "kokotský inventář", což je to, co měl Skyrim.
  • Myslíš Morrowindu, co vyšel na Xboxu?
  • No jsem zvedavej, kolik z tech konzolistu bude mit pripojenou klavesnici, jestli vsichni budou spolehat na voice chat, tak to potes, uz vidim jak se nekolik desitek lidi bude prervavat :)).
  • walltar
    No nevím, ale která akční MMO se nedá ovládat na gamepadu? .... Tam většinou máš pár skillů a jde o to jak rychle reaguješ na to co se kolem děje. Problém je spíš, pokud začnou cpát na PC konzolový inventář, jako měl třeba skyrim.
  • *1* *1* *1* *1*
  • A proč by nemazal podle mě a mého osobního názoru je SWTOR nej mmo hra nebo mě osobně aspoň baví nejvíc žádná jiná mě nechytla na víc jak týden a kromě stworu sem si žádnou ani nezaplatil takže jo já bych tam klidně mazal.
  • Kde jsou časy Morrowind už to není ono *9*
  • Malleth
    Mohli to udělat ještě PS4 exkusivní. Bylo by zas veselo na fórech
  • Mazej zpátky do SWTORu.
  • on vlastně Skyrim na konzole nebyl že ? A vsadím se že si jeden z těch kterej z něj ustříkává dodnes...
  • mam obavy, ak je hra tak blba ze je mozno ju ovladat blbym gamepadom tak to vyzera velmi zle
  • Tak teda dík, no
  • Veskoslav
    Nestačilo by napsat, že Sony dalo takovou finanční nabídku, která se neodmítá? Ty kecy okolo jsou jenom PR žvásty:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit