Přejít na výpis diskuzí
Za nesmrtelnost se platí vysoká cena, ukazuje video z datadisku Zaklínač 3 - Srdce z kamene
6.10.2015 | Petr Poláček
146 příspěvků
-
Nemám rád Skyrim ani Witchera 3, ale co Skyrimu nemůžu upřít je daleko větší svoboda při plnění questů. Witcher je mizerně na level-desingován, questy jsou v podstatě koridory v lese, kde hledáš červené stopy, pak samozřejmě další omezení jsou přesně stanovené levely pro questy, což zase nabourává hratelnost a pak spousty questů plníš nadlevelovanej.
Nový Metal Gear jasně ukázal, že i repetativní mise můžou být vlastně šíleně nerepetativní, jelikož svoboda jak to budeš dělat, je jen pouze na tobě. -
-
"Nový Metal Gear jasně ukázal, že i repetativní mise můžou být vlastně šíleně nerepetativní"
Nejretardovanější věta co jsem dneska četl, gratuluji. -
Prosím, popiš mi tu daleko větší svobodu questů ve Skyrimu. Strašně rád se směji, fakt že jo.
-
-
neumíš číst? jasně jsem napsal, že nemusíš sledovat jako otrok červené stopy a pachy a můžeš si tam doběhnout jakýmkoliv způsobem, pokud ve Witcherovi nesleduješ stopy, tak se ti ten script většinou dál nespustí, proto je plnění questů ve W3 koridorovka, která nemá se sandboxem níc společného. JE TO FALEŠNÝ SANDBOX!
-
-
Jakej sandbox proboha? Pleteš si pojmy, nikdy to sandbox být neměl.
-
Jasně, za to Skyrim a plnění misí není vůbec koridor, vůbec jasně daná trasa, kterou musíš jít, aby jsi úkol splnit, tam máš spletité bludiště a tisíce možností postupu. Počkat, nemáš....
-
-
zahraj si to raději *3* rozhodně nemusíš chodit po vyznačené trase *3*
-
-
ja povazuju W3 za dobrou hru, celkem me to bavilo, ale proste nedomyslenosti a cela ubohost systemu hry je pro me natolik zasadni ze to na mojem osobním zebřičku na vic jak 8/10 není. To ze mam pripominky ještě neznamena ze si myslim ze to je kravina. Proste ta mnohaleta zkušenost Bethesdy s pojetim open worldu polakum chybi..ale třeba jednou..nekdy..
-
pošlu ti PSN až ty mi pošleš xbox profile(Veska), kde jsi hrál Dark Souls *3*
-
Gratulace, už je to 11, mimochodem, můj FB tady už taky zvesela koloval, takže to můžeš zkusit znova. A chápu, moc rád se vyhýbáš odpovědi, který by z tebe udělala pokryteckého pitomce. Protože buď jsi hru hrál legálně a máš důkaz, což bude za hlupáka nebo hru nemáš a ani jsi nehrál, což budeš za hlupáka ty nebo jsi hru upirátil a hrál, což budeš znova za hlupáka:) Takže je 66% šance, že budeš za hlupáka. Vlastně ne, ty jsi sám tvrdil, že na pc hraje jenom hlupák, takže je jenom jedna možnost a to konzole, kde je jasný důkaz, že jsi hru hrál, takže šance, že nejsi hlupák a lhář je fakt naprosto minimální.
-
http://uniteddogs.com/en/dog/Veska
-
No když jsme u toho, postneš sem svůj Steam/GoG/PSN aby jsi ukázal, jak jsi hrál zmíněné hry? Moc rád se oháníš, že ostatní danou hru nehráli, tak se pochlub, jak jsi to hrál ty. Protože si myslím, že jsi nehrál nic, jenom blbě kecáš. Jako obvykle. A nebo jsi ten hnusný pirát, co tak strašně moc rád kritizuješ, že je pc scéna pirátský odpad?
A pamatuješ, jak jsi ve své omezenosti psal, ať se lidé nevyjadřují k něčemu, co je nebaví viz. diskuze Dark soul série? Drž se toho a neotravuj u diskuzí o Zaklínači nebo nechtěl po lidech něco, co sám zvesela nedodržuješ. -
máš problémy s chápaním psaného textu nebo proč reaguješ jako idioot?
-
Co kecáš? Ty jsi podle mě nehrál ani Skyrim, ani Zaklínače 3. Skyrim má většinu misí právě silně koridorových, kdy nemáš možnost jakékoliv volby, tvé činy nemají absolutně žádný vliv na tvé okolí a i vypsaná odměna na tvou hlavu je naprosto k ničemu.
-
-
-
-
-
-
ne, tuto hru už vážně znovu na disk instalovat nebudu, žádný datadisk mě k tomu nepřesvědčí *4*
Radši si počkám, co vypadne z Cyberpunku. Kéž by se vydali spíš cestou Witcher 1 než Witcher 3 -
-
a už to začíná, špatné zprávy *7*
http://www.mcvuk.com/news/read/cd-projekt-red-cyberpunk-2077-is-far-far-bigger-than-the-witcher-3/0156903
'Cyberpunk 2077 is far, far bigger than The Witcher 3'
když už konečně dojde, že bigger neznamená better -
-
Až bude v recenzích místo "OMFG super husto kruto drsně velý svět s milionem questů zábava na 5000000 let 11/10 would fap again" nějaký rozumnější opak, možná potom zatím si bohužel musíme zvykat :)
Teda, ještě je tu Vávra který slibuje trochu prázdnější svět, pokud to vyjde tak větší bude znamenat určitě lepší.
-
-
-
Tož vypadá to dobře a rád si to zahraji, ale přeci jenom u hry která zabere přes sto hodin je 10 hodin za 600 kč dost, takže počkám na slevičku.
POSTŘEH: Ten nesmrtelnej vypadá jak zrzavej David Beckham, tak to asi bude mít hodně právníků, než se k němu dostaneme. *1* -
-
Samotný datadisk stojí na GOGu v přepočtu něco málo přes 200 kč. 600 stojí sběratelka, která už je víceméně vyprodaná *3*
-
Kde jsi proboha vzal 600 Kč? Tolik to stojí, pokud si koupíš edici, která obsahuje steelbox, dva plné balíčky na Gwent (Scoatel a monstra), žetony atd. To stojí 599 Kč. Samotné DLC na GoGu je za 8,49 euro a celý season pack za 26 euro.
-
-
GoG mi je na PS4 k ničemu.
-
-
Stěžuj si na Sony, že má předražené hry. Jo 8,5 euro a 19 euro, to už je hodně znát.
-
Hm takže ti co nesouhlasí, si asi myslí že GoG distribuuje hry i pro PS4. Koukám tady to je asi jenom pro jak se říká " PC master race".
-
Tak si nemáš kupovat konzoli *2*
-
-
Největší burn. +1 s hvězdičkou :DD
-
-
-
-
-
Jestli "přiklonění se k mainstreamu" (jak tu někteří pláčí) znamená přehlednější inventář (je přehlednější, po tom bordelu z dvojky, i když tunu zbytečnýho smetí nosíte furt), víc přátelštější bojovej systém (v dvojce snad horší než v jedničce, z toho jsem naprosto šílel jak neohrabaný a stupidní to bylo) tak jsem pro, otevřenej svět se povedl a oproti Skyrimu to vypadá, že je to fakt svět a né generovaná (ač hezká) nuda, o trapňoučkých (?) detailech nemluvim, v roce 2015 konečně někoho napadlo, že se stromy ve větru a bouřce ohýbaj, Geralt si "nadhodí" pochvu při zásunu meče a podobný nesmysly, pláč nad tim, že se job na zabití příšery sebranej na vývěsce stočí do "zabí příšeru a zkasíruj" snad ani nemá cenu komentovat, holt né každý zabití potulných ghůlů se stočí k záchraně galaxie a princezny, ve finále mám největší problémy s obtížností, která na začátku byla tak akorát ale se zvyšujícím se levelem se z Geralta stává superman
EDIT: nikdy jsem nezaznamenal, že by CD projekt tvrdil, že bude Witcher 3 sandbox...to si někdo plete sandbox a open world -
-
Mno nevim jestli se pri beznym vetriku, kterej neodnasi baraky, ohybaj stromy az k zemi ....
-
-
Boha jeho, zas ten Polskej, přehypovanej, lacinej šmejd.....po 10 hodinách to letělo z disku.
Nikdy mě přehypovanej AAA titul nezklamal víc než tohle a Watch Dogs (u WD jsem alespoň nebyl tak blbej a ani jsem to nekupoval) -
-
Nemáš na to stroj, co :(.
-
-
mám, ale o grafice to fakt neni.....navíc když tu všichni vřískaji blahem, tak na sebe v diskuzi někdo musí vzít úděl opozice. U Witchera s chutí a bez předstírání :)
-
-
-
Hra je to dobrá, ale ani náhodou nejlepš RPG, co kdy bylo vytvořeno, třeba s takovým Gothic 2 + NotR bych to ani nesrovnával. Ale ty antiwitcher mínuskovači jsou stejně asi jen chudáci, co si sobě a zbytku diskuze musí něco dokazovat. Peace
-
božinku to je zase barevné, když poník vysere duhu