Za odklad Cyberpunku 2077 můžou aktuální konzole. Jsou příliš slabé
-
Vypadá to, že Jason Schreier měl se svým výzkumem pravdu a jedna se jen o scam. Hru zacali aktivně vyvíjet jen před pár lety a teď se snaží aspoň nějak dát vše dohromady a z toho potom jsou tyhle velké nepochopitelné problémy. Nevěřím, že jim stojí za to kvůli nějakým dvoum konzolím (ktere spraví nekolik patchů) natolik si kazit pověst i před hráči i před investory a vysrat se i na game awards. Hodně novinářům se nové zprávy, tak nezalíbily, že konečně vydali pravdivé recenze na demoverze CP2077 a všichni říkají že to je snad nejhorší věc co vůbec v poměru očekávánost hry a kvalita viděli. Všichni čekají Witcher 3 ale dostanou Fallout 76...
-
Pokud se držíš komponent s vysokou výhodností poměru cena/výkon, tak tohle doopravdy každý rok řešit nemusíš. Např. loni jsem si koupil rx570 8G za 3 tisíce, můžu hrát všechno ve středním nastavení a FHD. Za dva roky si koupím další kartu zase za 3 tisíce, to by mohla být třeba rx 5700, před tím jsem měl gtx 760 atd. Pokaždé jsem starou kartu navíc za pár stovek prodal. Procesor měním až když doopravdy nestíhá, aktuálně mám čtyřjádro něco přes 3 roky a zatím to na upgrade nevypadá. U konzolí to bohužel je tak, že si ze začátku zahraješ velice slušně, ale postupem času jsi rád, když to drží 30 fps a low-medium nastavení. O nějaké údržbě (výměna pasty, čištění od prachu), která je prevencí hlučnosti zařízení ani nemluvě. Neboli na PC si zahraješ zhruba za stejné peníze, ale pohodlněji (ve vyšších frekvencích a nastavení) a o cenách SW na konzole vs. PC se snad nemusíme bavit.
-
Jak můžou za odklad? To si jakože až teď na konci generace (na kterou koneckonců vydali W3), jaký to má výkon? :-D
Jako ty konzole mohli mít akorát dopad, že by originální datum vydání bylo naplánováno na později. Ale za odklad může špatné plánování.
-
No nevím... ale neznám nikoho ve svém okolí kdo by dnes ještě kupoval každý rok nové PC... V tomhle musím konzolím poděkovat. To že hry vypadají o trošku hůř je mi šumák, ale to že mi PC vydrží pomalu i 5 let je super.
-
To že je to normál, neznamená, že to není zklamání, že CDPR z původních good guys sklouzávaj do standardu EA, Ubi...
-
Takže hardwarové DLC pořád a pořád, zatímco konzolista koupí jednou za 7 let a má vystaráno. Župr.
Nový PC má výhodu, žestarej PC se dá někam dát ještě. Komponenty se dají jen prodat pod cenou nebo vyhodit.
-
PC je modulární (tedy desktop) a pro zvýšení výkonu rozhodně není třeba kupovat nový stroj. Může bez potíží stačit i jen dílčí upgrade. Výhoda modularity😉
-
Také jsem to tak pochopil 🙂
-
A to je jen dobře. Chci hrát hry, ne kupovat každý rok nové PC, jak to kdysi bejvávalo, než do toho konzole, zaplaťpánbůh, hodili vidle. Jak padlo, tak atto vydaj pc only, nebo series X turbo only. Ale ale, to se jim nechce, penízky by chtěli. Tak at odkládaj a optimalizujou a neremcaj.
-
Tady se dostáváme do toho extrémně začarovaného kruhu, kdy novou NG hru vydávají pro pro 7let starý(už v době vydání slabý) xBox a ne jen na NextGen jak by se na AAAA launch titul slušelo.
Staré konzole mají všichni, nové nikdo, a hrát chcou všichni.
Ve výsledku 80% hráčů novou hru dohraje na "VeryLow" v 900p na PS4 a X one. :)
A za pár let to budou (možná) hrát na normální kvalitu s novými krabicemi
-
Ono je to těžko. Když vydají hru, která nebude stoprocentně vyladěná, recenze budou vůči tomu kritické (ne jedna hra kvůli tomu dostala horší známku). Ať je důvod jaký chce - nálepky typu: "špatně optimalizovaná hra" se zkrátka špatně zbavuje.
-
"Pro příště prý pomůže, když se budou autoři soustředit pouze na next-gen, což prý bude platit minimálně pro jejich další projekt."
Takze pristi projekt bude uz jen na PC, PS6 a Xbox "whatever" X?
-
Vždyť to celkem vysvětlil, proč si to myslí. Důkaz samozřejmě má asi někdo těžko, ale ty argumenty nejsou úplně mimo. Tu hru museli začít vyvíjet s ohledem na současnou generaci. Z hlavy, kdy dostali developeři první developer kity nových konzolí, tak rok zpátky?
-
Zaklínač není CP2077 (logika 101) a nevidím moc velký rozdíl mezi tím, co ukázali před lety a teď NAROZDÍL od Zaklínače, kde to postupně downgradovali. Vaše paralely tudíž nefungujou. Nedávné ukázky z gameplaye vypadají kvalitně. Nějak se mi nechce věřit, že by downgradovali těsně před vydáním, zvlášť když je tu next-gen. Ale uvidíme.
-
Pokud dane tvrzeni prohlasujes za lzi a polopravdy, doloz, proc to neni pravda a jaky je tedy skutecny duvod. Tim skalopevne netvrdim, ze rikaji pravdu a nic nez pravdu (mohou, ale take nemusi), ale hned nejake prohlaseni oznacovat za lez bez realnych argumentu a dolozitelnych faktu je ponekud.... rekneme kratkozrake. ;)
-
naivko.
https://www.youtube.com/watch?v=WW-gLVYI1uk
-
Všechno bude! Podobné to bylo i u zaklínače.
-
Hlavní je, že kvůli nim neosekali grafiku.
-
Ech jasně že konzole, retardér herního vývoje.
-
Za odklad můžou slabé kecy vývojářů..Tak ať to vydaj jen na PC a PS5 a ledničku od MS