Přejít na výpis diskuzí
Za pár dní vyjde Underrail, postapokalyptická RPG kombinace Falloutu a Averna
14.12.2015 | Aleš Smutný
31 příspěvků
-
Dúfal som, že sa to bude aspoň podobať na fallout, ale ako tak pozerám, s falloutom to má spoločné len ten izometrický pohlad a ťahový súbojový systém, škoda no.
-
ne, bohatě postačí že nebude tekuté...
-
to zní zajímavě, Avernum (a další hry od Spiderweb software) je přesně to pravé pro Baldurs Gate nostalgiky, kterým jde víc o atmosféru/příběh a herní mechaniky než grafiku. Počkám na konečná hodnocení od hráčů a pak se rozhodnu, jestli do toho investuju svůj čas
-
V tom případě to psí hovínko musí být minimálně ze zlata a na vrchu má deseti karátovej diamant!
-
Ehm, cela pointa je v tom ze to ted vychazi ve finalni verzi .
Early access by mel slouzit pro feedback autorum, pripadne jako preorder aby autori meli vubec moznost to dokoncit. -
Jen takový podotek pro autora: Nebojme se používat slovo "isometrický" když je hra skutečně isometrická. Děkuji.
-
I psí hovínko je lepší než Fallout 4.
-
Fantazie, společně s Age of decadence nejlepší RPG toho roku. *14*
-
*14*
-
Underrail sleduju na Steamu už nějakej ten pátek. Grafika mi vůbec nevadí, ale mám výhrady k early access jako takovému. Nemá tolik času na hraní, aby mi každej update nějak změnil hru a já si na to zvykal. Tak doufám, že se to do roka usadí a na Vánoce příští rok si to koupím a zahraju.
-
Snad to bude lepsi nez fallout 4.