Přejít na výpis diskuzí
Za předobjednání Mass Effect 3 dostanete pušky a brnění
5.1.2012 | Petr Poláček
96 příspěvků
-
Samotné zbraně a další ingame věci by mě k předobjednávce nedonutily. Snad pouze v případě, že Tali by byla dostupná jenom jako DLC pro předobjednávky - to bych předobjednal ihned *1*.
Dávám přednost bonusům ve stylu soundtrack, nějaká ta knížečka artworků apod. Prostě něco, na co si můžu "šáhnout".
PS: ME3 mám předobjednané od 14. 12. 2010. Sběratelskou edici. -
-
Kdyby to bylo takhle, tedy podobně jako s Dragon Age2 s tím lukostřelcem, byl by to pro mě signál, že tahle hra bude podobně zprzněná a vůbec bych do ní nešel.
-
taky mám předobjednáno už 2 týdny sběratelskou a radši bych teda bral Mirandu než Tali :D
-
-
Hlavně ať vznikne kvalitní CZ lokalizace! To je primární, pro nás čecháčky! Doufám, že to nedostane "exkluzivně" nějaký amatérský tým, který to ještě exkluzivněji bude dělat pro nějakého prodejce. Ona čeština na LA Noire například byla jedna velká fraška, je sice ve většině případů vystižen text, ale často je plný těch nejhrubějších hrubek a navíc ještě přeložen doslovně (tzn. autoři nemají s aj žádné zkušenosti a některé fráze vzbuzují spíš úsměv). To bych u ME3 těžko rozdýchával a zároveň dost přemýšlel, zda si hru vůbec koupit.
-
-
Pokud je pro mě něco specifického pro "čecháčky" tak je to věčný negativismus. Co kdybys sklapnul a pochopil, že někdo zkrátka angličtinu tolik neovládá. Vzniká i francoužština, španělština, polština a další jazyky, jak bys nazval je? Příště, než něco plácneš radši se zamysli.
Zajímá mě kolik "kosmopolitních" čechů mi dá mínusko. -
-
Tvoje reakce postrádá pointu..on napsal že doufá v dobrou češtinu a pohanil češtinu na LA Noire..a teď si přečti to cos napsal ty..blbost..
-
-
Problém je, že sis stáhl tu první verzi překladu, která byla vydána jako beta, pro ty co nechtějí čekat. Někdy kolem 20 prosince měla vyjít další verze, ale ne finální a tehdy se ještě stále na překladu dělalo. Jak je to teď jestli překlad je hotov, nebo se ještě na něm pracuje bohužel nevím.
-
Ozvěte se mi, prosím, na mail da2preklad@centrum.cz - Díky.
-
-
tento system DLC je absolutne debilny. Od zaciatku mate v inventari mega silne veci takze jedna z podstatnych casti RPG hier, teda postupne vylepsovanie equipu, prkaticky odpada.
Je to tahak na debilkov, normalneho cloveka to nemoze presvedcit. Tie veci by mal mat v hre kazdy, ale s tym ze sa k nim dostane postupne.
Toto su uplne dementne marketingove postupy ludi ktori nemaju ziaden vztah k hram, iba k peniazom. -
Jestli budou ty bonusy k CE verzi ME2 stejně hnusné jako Collector's zbraně a brnění ve dvojce, tak to ať si je pěkně prosím nechají.
-
Jo jo, lavinový efekt znám. Už teď mi doma v šuplíku leží asi 10 nových, nerozbalených her. Ale Mass Effect 3 je jasná jednička a předobjednával jsem už dávno :)
-
Pochybuji, že by se našel někdo kdo jen kvůli pušce a brnění se rozhodl najednou ME 3 koupit.
Jinak CZ lokalizaci by měl dělat překladatelský tým CCCP Marka Tvrdého, poslední zpráva co jsem četl byla, že se probíhá jednání s týmem překladatelů a distributorem, a že texty ke hře už mají, takže snad to dobře dopadne. -
-
CCCP není jméno týmu. To P na konci znamená Project (dříve Patch) a váže se výhradně k opravě lokalizace Mass Effect 2. Tým jméno vlastně nemá, jelikož se jeho složení velice mění.
-
-
Četl jsem to na webu tak jsem to odtud vzal má chyba. :) No a nějáké informace o tom jednání? Dopadlo dobře, špatně, nebo ještě probíhá?
-
-
-
Teda mě tyhle rádoby "bonusy" spíš vadí, zvlášť když mi hra vrazí do ruky něco co nejde odstranit (třeba bonusové suroviny jen za to že jsem si předobjednal).
Akorát tak to kazí zážitek. Ty začátky, kdy je člověk rád za každý drobek. -
-
Přesně, člověk dostane nejlepší zbroj hned na začátku a už ji nemusí do konce hry měnit ...
-
-
Co vám tak strašně vadí na tom Origin. Co je na tom špatné? Prosím seriozní odpověď, protože tomu fakt nerozumím a nevím co to je. Děkuji.
-
-
a pak je tu steam, a to znamena, ze pokud budes chtit hrat hru, musis se prihlasit na svuj ucet (anebo mit aut. login), musis byt pripojenej k netu (i na singl) a pokud mas pomalejsi pc tak ti na pozadi pobezi vubec ne zanedbatelny dalsi proces.. no a za to platis...neber to . Ja jsem to nainstaloval jednou kdyz vysel HL2 - a bylo to male peklo, ano mel jsem pomale pripojeni a ne nejnovejsi pc, ale vubec dostat se dohry bylo hotovy martyrium
-
Taky to nechápu. Nejčastější argumentem je, že nechtějí spyware, ale ten už mají v podobě Steamu nebo internetového prohlížeče a třeba jen fejsbůku a Googlu. Nebo že zabírá paměť - taky dobrá blbost, RAMka dnes nic nestojí a ono to beztakj nic extra nežere. Mě nevadí, kupovat tam nic nehodlá, kupuji jen krabičky, ale vše od EA si tam aktivuji. A že je uživatelsky nepříjemný? Nevyladěný? Možná je to tím, že tam nic nekupuji, ale já ho vidím vždy jen když zapnu BF3, jak problikne na pozadí a hledím si svého...
-
-
A proč by tam museli mít další??? s takovou zachvilku každý vydavetel vydá svůj "Origin" a 7 z osmi jader budeš potřebovat na obsloužení těch stovek naprosto zbytečných programů na pozadí
-
>že nechtějí spyware, ale ten už mají v podobě Steamu
stáhni si apliakci Process Monitor a srovnej si chování Steamu a Originu *3*
-
-
como přečti si podmínky užívání eula se kterýmy musíš souhlasit při instalaci originu odpoví ti to na tvou otázku...
-
-
Jestli napriklad narazis na ruseni uctu, tak to samy je i ve Steamu ;)...
Ony ty 2 sluzby zas tak odlisny nejsou, jen pro vetsinu tg uzivatelu, je EA zlo.. Co se da delat.. -
-
No a není? Síla dobra pozitivně působící na uměleckého ducha vývojářů to teda určitě nebude.
-
-
-
Treba uz to ze ho tam mosim vubec met. Jinak monitoring PC, stale nevyladeny, mala nabidka her za nic moc ceny. Origin sem byl nucen dat kvuly Battlefieldu3 a tim to i konci. Jinak online distribuce me nevadi. Hodne sem si zvyk na Steam a sem sni spokojen(hlavne kvuly slevam)
-
-
Já se stejně celou dobu těším na starýho dobrýho Mattocka *15*
-
skusim sa spytat. Tak som si kupil dva dni spat Mass effect 2 ale jedno mi nejde do tekvice. Vzdy ked idem hackovat tie dvere prepojovanim obvodov tak to nereaguje. Spojim podobne obvody a to sa neotvori. Tak neviem ci je to bug alebo ten co sedi za klavesnicou. dik.