Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hezka myslenka :) On lidsky mozek resi v podstate jakykoliv progress / levelUp a neda mu to :) Ale urcite stebou souhlasim gameplay - No. 1. Vše ostatní je na druhém místě. Obvzlášť v současnosti..
  • http://bf2s.com/player/44279622/ Hezké, ale příště ten čas 1379 hodin věnuji učení.
  • Jsou někde fotky te limitovane edice? Chci vidět tu plechovou krabičku.
  • 2-3 naboje zo silnejsej zbrane a padne kazdy ;) Nieje problem dat na zasobnik aj 5 ludi ked nesprejujes ako sialeny
  • Ano nepochopení , to byla reakce na to co v článku je napsané. Proto jsem citoval to co je v závorkách. Tudíš že se zmiňovaly o americké vlajce. Nechme to být .. Ironie se z písma pozná někdy těžce.
  • já s tebou souhlasím, raději zapracovat na hratelnosti než na odznáčcích který ti dojem z hraní nezlepší.. Třeba by mohli vylepšit učinost zbraní abys jak v BFBC2 nemusel do soupeře vysypat pul zasobniku aby padnul.
  • trochu nepochopení článku a zjevná neznalost battlefield her. samozřejmě že tam budou i další medaile za sto hodin hraní pro jinou stranu než USA. tohle bylo i v BF2 a pro mnohé to opravdu mělo motivační účinek.
  • ano, možná to kazí pocit z hraní, ale ber to v ohledu vyváženosti...každý bude chtít hrát za USMC protože prostě budou mít lepší vybavení...a vznikne ti balance ve hraní 10:3
  • Nicmene casy se meni a achievementy jsou ve hrach rozhodne vitany a napr. v TF2, kdy se jima driv odemykaly zbrane pro danou tridu, to byla vyborna motivace..
  • Mas recht Kowalski, taky me v Bad Company 2 stvalo, ze kazda strana myslim zacinala s nejakym AKckem. Prislo mi to uplne debilni a strasne nerealne a oproti BF2 to byl krok zpet. Hawk tady dela chytraka, ale pravdou je, ze vetsina americke armady proste pouziva ty jejich M16/M4 (v ruznych verzich a modifikacich).

V BF3 se podle videji zda, ze tam to bude spravne a strany konfliktu budou mit odpovidajici startovni zbrane (AK74m u rusaku a nejaka verze M4 u amiku),coz je urcite dobra zprava.
  • Ty kokso, tak som si teraz uvedomil...preco kedysi ludia hrali roky jednu hru v multaku, ked neboli achievmenty a unlocky...??? Zeby preto, ze ich neskutocne bavila....Ked chcu, aby ludia tu hru hravali roky po vydani, tak nech pracuju na gameplayi, hra moze mat aj 1 0000 00000 00000 achievmentov, ale ked to bude blbos, nik to hrat nebude.
  • No pokud budeš chtít získat všechny Achievmenty ve hře tipuji že tento bude mezi ně patřit.
  • Aha, takže USMC nebo za co se tam hraje, běžně v akcích používá Dragunov, AK-74, 47 atd.
  • Jestli kvůli tomuhle chce hrát někde jenom za amíky, tak je pro mě labilní. *12*
  • Tak to tě potěším v battlefield 3 bude mít každá národnost jiné zbraně.
  • " Speciální medailí „U.S. Army Service“ bude rovněž oceňována oddanost a patriotismus, medaili lze získat za 100 hodin strávených pod vlajkou s hvězdami a pruhy. " tzn. že v Multiplayeru budou všichni chtít hrát za Amíky :)
  • H4wk
    Ale prosim ta, v reale mas taktiez zbrane dostupne len pre urcity segment ? Nie ...
    Vozidla samozrejme takto rozdelene budu... pretoze tie sa v reale len velmi tazko predavaju do inych krajin co sa o zbraniach povedat neda.
  • Ono to zní pěkně, odemykatelné vybavení, ale přiznám se, že když se hrajou dvě kola, každé za jiný národ, docela mi vadí, že si hráč může defaultně vybrat i zbraně z druhého tábora. Kazí to pocit, že teď hrajete za ty druhé (v tomhle mi vyhovoval BF2, kde jste měly v základě zbraně podle národností, načež jste si mohli odemykat přenosné zbraně "třetích" výrobců, takže se nestalo, že by základní vybavení amerického vojáka byla některá z variant AK - jen proto, že je to nejslabší zbraň ve hře).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit