Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jinak dnes bude zhajen prodej zakladniho balicku za 20 dolaru (50% dolu) zakladni lod aurora a hra k tomu plus hangar Self Land atd...
  • Veskoslav
    Tohle jsou reální cíle. Vyberete milion a udělate zvířátka. Moc práce na tom není a přitom je to další cíl. Jinak tak na okraj, zvířata ve Far Cry 4 dělal 10 členný tým například:) Takže si nemyslím, že by to bylo něco přehnané ve stylu uděláme dvě Hvězdy Smrti v měřítku 1:1 do posledního detailu.
  • walltar
    Já bych řekl, že za ty 2 roky co počítají do vydání se toho dá stihnout dost ... ale je potřeba si uvědomit, že ty stretch goaly nejsou sliby k vydání ... je to něco co ve hře bude. Ale nikdo neslibuje, že to bude hned.
  • zatím jsem viděl, co jsem ještě nikde neviděl, tedy kombinaci 1st person střílečky s volným pohybem po lodích a po planetách v top grafice skloubené s promakaným vesmírným simulátorem a to mě dostalo do kolen
  • Meli by to byt lidske zvireci pes kocka atd a nejake i alien mazlici ;)
  • Tak necti jen tiscali;)
  • Král naivka...
  • zatím sem viděl, co sem viděl, čili nic, co by mě dostalo do kolen. Zatím jenom slibují a činy nikde.
  • Samozrejmy vzdyt ty do toho vidis ;) lol
  • Jop, tohle to Chris detailně popisoval v posledním dopise. :-D
  • Jo souhlas jen neboj rezervu maji penize davaji stranou uz nejakej patek.Jde o to ze lidi vidi ficurky a mysli si ze to zabere moc casu a Hlavne ze to stoji ten milion a to je blbost stoji to treba jen procento nebo par procent.Navic cim vic penez tim vetsi neduvera v dnesni dobe se nedivim ale jsou lide kteri jsou hraci kteri delaji hry a jsou poctivi a chteji vytvorit neco uzasneho.Ano je tezke tomu verit ale obcas se najdou poctivi lide.;)
  • Shania
    Nejznamější bude možná po tom, až konečně vyjde film, už aby to bylo:)
  • mají hodně a chtějí víc, z prohlášení že chtějí 100 milionu dolárů mě přešel úsměv. Na co to chtějí proboha? Teď už mají na na několik Star Citizens, místo aby se začili soustředit na dané moduly, tak chtějí víc peněz, další sliby. To nejde, to prostě nemůže dopadnou dobře...
  • Co takhle nechat se překvapit? :-D Taky jsem svých 400 dolarů investoval. :-D
  • Babylonská rybka ;)
  • to jim z toho praskne hlava *1*
  • kdyz nic nevis,tak nic nekomentuj
  • To zase bude diskuze.Uz se tesim az bude 100 milionu v Srpnu to uz pojede planetarni a FPS modul na ty dalsi diskuze;)))))
  • Keyz
    To by šlo využít v boji. Vypustit odpad před nepřítelem *15*
  • Sithard
    yop uz ted je v lodich regulerni hajzl aj se sprchou

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit