Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano ....
  • Hlavně ten patch. Momentálně mi to do 5ti tahů v kampani rochne do Widlí a mám po ptákách. Nic bych momentálně nehrál raději...
  • Dělá se mod na Medieval 2 s tématikou GoT
  • ja vim ze coop kampan je ale jen pro 2 hrace rad bych si to zahral tak ve ctyrech.... nebo sem prehlidl nejakej patch co me steam tahal ?
  • coop kampan je *7*
    a ty mood tools jsou blbý do napoleona a empiru myslim vysli az ted
  • ja doufam ze se jim podari nejak vymyslet mod tools pro shoguna nebo aspon coop kampan pro vice jak 2 hrace , to by bylo teprve neco, kazdopadne tohle dlc beru hned jak se objevi na steamu :)
  • bude jako vzdy
    vzdy to tak bylo
    vlastnim tu hru uz ode dne vydani a mam limitovku=1dlc a dalsi dve dlc
    todle si nekoupim čekám na korey mozna by korey i vysla ale ted vysel dlc o korey od civilization 5 hadam ze bude nekdy v listopadu nebo prosinci
  • a jeste dodatek je to o panu prstenů jestli vam to nedoslo(aby nedoslo k omylu)
    je to nejlepši mod jaký sem kdy v zivote videl
  • vylsa modifikace do medievalu 2 third age total war je česky a broz do ni vyjdou mesta jako z filmu a je tam asi 15 naordu spousty jednotek a pekná mapa
    vazne doporučuji jako bych hral dalsi dil ani nepoznas ze to je medieval 2
  • Ale to nebude nic jako total war ale klasická rts ne?
  • Já bych to bral. Začal jsem hrát tuhle serii až loni, začal jsem s Medieval 2 a mám všechno kromě Napoleona. Ale na Rome už se v porovnání s ostatními nedá moc koukat, tak jsem to ani pořádně nerozjel. Ale v novém kabátě a s novými vychytávkami bych si to dal. Každopádně bych chtěl něco na reálném podkladě a ne žádnou fantazy.
  • Na Písni ledu a ohně dělá už někdo jiný.... Bohužel...
  • miker17
    sto pro kupuju
  • miker17
    něco jiného STAR WARS:total war nebo LOTR:Total war nebo WordWar3: Total War, My little pony: total war(když už je bojová hra tak proč ne) představivosti se meze nekladou
  • Tomuhle se říká DLC! *1*
  • kdyby ano, tak by to bylo super... ale lepší než Shogun 2 už to asi bude jen stěží, i když obě epochy jsou pro hru jako stvořené... Mohli by popustit uzdu fantazii a udělat něco lehce jiného...třeba teď by mohli stavět na populárním seriálu/knižní sérii Game of Thrones. :-) Nebo prostě cokoliv, co tu ještě (od nich) nebylo...
  • Nevíte, zda se plánujeRome total war II?
  • ales.smutny
    Nene, to by určitě neměl být.
  • skaven123
    dufam ze ten patch nebude nedelitelnou sucastou dlc

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit