Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doufám že tam zachovají model poškození to oddělí zrna od plev *4*
  • Jediná jiskřička naděje na "opravdové" ježdění je Project CARS.
    • Jediná? Ty asi moc nesleduješ simracingovou scénu, že? Nejočekávanější hardcore simulací současnosti je Assetto Corsa (od tvůrců netKar Pro s laserově oskenovanými tratěmi), o pCARS se ještě ani neví, jestli půjde za realismem za každou cenu, nebo učiní nějaké ústupky, aby se zalíbil masám (ála Gran Turismo). Zatím je to takový lepší SHIFT, graficky to vypadá hezky, to jo, ale AC taky nebude žádné ořezávátko. No a pak tady je stále želízko v ohni v podobě rFactoru 2, který se stále ne a ne vymanit z betaverze a nedávno uvedený F2P Raceroom Racing Experience od Simbinu (ten mě zaujal snad nejlepším zvukem, co jsem v závodních hrách zatím slyšel).
      • o Assetto Corsa slyším poprvé, mrkl jsem na video se 458čkou, moc z toho videa poznat nejde, ale nějaký potenciál tam asi je
        • asi ? :) p.Cars = vylepseny shift po strance fyziky a divil bych e kdyby nechteli nakonec udelat hru pro masy.. nejspise to tak dopadne.
          Zahraj netKarPro demo at mas paru oco pujde .) Me trvalo pul hodiny nez jsem pochopil kde zapnout palivo a nastartovat formuli, o naprosto HC skvele fyzice potom co vyjedes na trat ani nemluvim .) Pro me jedine Asseto Corsa / rFactor 2 !!!
          P.Cars bude takovy obdoba Forzy nebo Gran Turisma (skvela casual zavodni hra s krasnou grafikou) na PC.. jako proc ne ale ja bych radeji videl dalsi poradny sim..
        • andrewz
          Škoda že SimBin používá od dob GTR pořád stejný grafický engine. Nebo to tak minimálně vypadá. Vizuálně hra hodně pokulhává.
          • Simbim se hlavne leta neangazoval... Nyni je ve vyvoji GTR2 a i kdyz jde o vylepseny puvodni engine nejake obrazky vypadaji vice nez obstojne. Dale myslim je pod Simbimem take RaceRoom Driving Experience coz bude zavodeni na f2p principu, mam pozvanku do bety ale musim rict je fyzika je stale nazacatku a je velmi jednoducha. Uvidime predevsim co vyleze z GTR2.
            Jinak jak rika kolega, o grafiku u simu nejde.. na prvnim miste vzdy fyzika a pak az grafika.
          • To je zásadní nepochopení. Grafika je sice důležitá z komečního hlediska, ale není prioritou.
  • Ono je sice hezký, že tam jsou licencovaný auta, ale k čemu to je, když kromě vzhledu to s nima nemá nic společnýho. Víceméně u tady takových her jen řídíš krabici, jednu rychlejší jednu pomalejší. Jako auta se ty krabice chovají snad jen když jedou rovně, vlastně ne, zrychlení neodpovídá často realu, otáčky, řazení apod, jsou taky mimo, nemá to s ježděním moc společný. Držíš plyn, ručička zaseknutá na omezovači, chvíli se hulí od gum a už jedeš 200... jediný pořádný auta z poslední doby co jsem hrál, byla Forza 4. na pc není nic. Prostě nic.
    • je to tak, v dnesni dobe neexistuje proste dobra arkadova zavodni hra na PC, neexistuje. Tehdle "krabicoardkad" jak jsi to vystihl muze blejt kazdej hromady, to neni zadne umeni a spokojit se stim musi opravdu jen clovek kteremu je proste jedno co hraje. O to hur ze je to pokracovani hry ktera nastolika kvalitni smer vramci arkadoveho zavodeni a udelala si velke jmeno...
  • prvni grid byl super. pro me je to dodnes jedna z nejlepsich zavodnich her. ale kdyz se tak na to divam...druhy dil mi neprijde nicim zajimavy. vidim to na grid 1.5, protoze graficky hry stagnuji a krom par malych zmen to moc neoslnuje. kdyby radsi buggear vydali nove a poctive flatouty!
  • Grid je po Forze jasná volba..dokonce si dovoluju říct že má (pro mě) i hezčí,barevnější grafiku..Absence pohledu z kabiny je jak pro koho špatná..co vím,tak jediní, kteří hráli hru s tímto pohledem, měli min.volant protože s klávesnicí to bylo skoro nemožné..Jinak těším se..Po dlouhé době zase nějáká pecka.. *3*
    • Volant, v GRIDu? Na co by to někdo hrál s volantem? Snad ne jenom proto, že ta hra zobrazuje auta? Protože jinak se to příliš neliší od Wipeoutu. To už bys mohl stejně chtít hrát FIFU na volantu. Nebo nějakou stupidní střílečku. Už rozdíl mezi Forzou a GRIDem je nebetyčný, nemluvě o tom, že Forza taky není zrovna zázrak.
    • ale výkal volant, i s gamepadem se dá hrát v pohodě. A ani ke klávesnici výhled zevnitř ničemu nevadí.
  • Toz pekne to je ale CARS porad vedou :D

http://www.wmdportal.com/projectnews/project-cars-community-gallery-47/
  • Otazka na lukase grygara, byl jsi dneska na zastavce husinecka nebo to byl nekdo ti hodne podobnej :D
  • nestoji to ani za stahnuti..... stim ze tam neni pohled z kabiny maji aspon jisty ze to ani neupiratim...
  • Strašne mě mrzí nepřítomnost pohledu z kabiny :/
    • U takové arkády na tom stejně nesejde.
    • To mne až tak moc nevadí. Dôležité pre mňa je aby to nebol ťažké. Grid 1 som žiaľ bohu nebol schopný dohrať.
      • To si doufám děláš srandu.
    • V případě této hry lze určitě odpustit i tolik oblíbený pohled z kabiny.Už Toca 3 neměla tento pohled a přesto ani dnes nemám hře co vytknout.
      Hlavní je, že to bude dobře vypadat a snad se to bude i dobře ovládat.
      • Jo hlavně že to bude dobře vypadat... To je u závodní hry přeci to nejdůležitější...

Ještě bych přidal něco jako: Doufám, že půjde zatáčet ve 150 nárazem o svodidla, to by teprv byl ultramegasuperhustý. Jo a hodně bluru a kua hlavně hodně nitráááá
  • Vypadá to luxusně :). Těším se :).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit