Přejít na výpis diskuzí
Záběry z hraní akčního RPG Lords of the Fallen vám zlepší náladu
11.2.2014 | Petr Poláček
39 příspěvků
-
Ani náznakem to nevypadá jako LOTR. Měli udělat hru z vlastního univerza a možná by mě zajímala. Takhle vůbec. Očekávám vydání pokémonů ze světa LOTR. *7*
-
-
co ma LOTR spolocne s LOTF?
-
?
-
-
podle mě se licencí LOTR naprosto mrhá. já nechápu, samozřejmě kromě té reklamy z licence, proč autoři raději nestaví vlastní univerza, když už po stylové stránce sáhli někam úplně jinam než k LOTR světu. Jak vypadá zbroj, meče atd. z LOTR světa se ví už dávno a já nevidím důvod, proč teď vymýšlet nové zcela antilore styly.
Chtělo by to trochu více odvahy a dělat na hře z vlastního univerza. Pak bych vzal jejich styl jako originální a vhodný. Roubovat na svět LOTR nové stylizace je podle mě špatně (vyjma LEGO LOTR, kde to lze chápat vzhledem k pojetí téhle série).
-
-
-
Tak hlavně graficky to vypadá nádherně. Hratelnost vypadá solidně, vzhledem, že to bude hlavně o hratelnosti, tak by i měla být. Trochu mě ale přišlo, že je to trochu nepřesné, třeba jak toho ogara ten boss zhodil na zem a potom ho netrefil mečem zatímco ležel...No a pak ještě pořád strašák z dávných času, City Interactive. Sice už se podíleli na solidnějších kouscích, ale pořád je na místě opatrnost u jejich her. Zase na druhou stranu ten šéfdesingér pochází z CD projekt red.
-
-
jj a pomáhá jim Deck13 (Venetica+hafo adventur)
-
-
Tak nezlepšilo, dostavil se opačný efekt.
-
ktovie ake bude ovladanie na PC. Ak to bude nepouzitelne ako Dark soul tak toho moc nepredaju. Nech sa priucia od tvorcov Darksiders
-
vidim jenom absolutní klasiku, nic mě natom nezaujalo, podle nadpisu sem čekal teda víc
-
-
sice nevím (ale tuším) co myslíš tou absolutní klasikou, nicméně to máš blbé, mě to zaujalo a líbí se mi to.
-
-
Kdo nejvíc vypije?
Kdo všechno přežije?
Kdo pivo miluje?
Kdo vypadá jak výčep sám? :))
Jen se objeví
Hned se projeví
Ve skvělý náladě
Ten by nám slušel na hradě!
-
-
-
Chtělo by to ještě větší chrániče na ramena.
-
No a co starý dobrý Severance: Blade of Darkness?
-
V tom CGI na zacatku mne ten paladin se symbolem Chaosu na hrudi dost pobavil *1*
-
No pan Poláček to opsal z bleskovek od čtenáře. Slušná práce na šéfredaktora. Co si takhle zahrát na novinařinu a zjistit nějaké zajímavější info ? A třeba datum vydání ? Předpokládám, že 2013 (zdroj Games.cz) se nestihne jaksi už.
-
-
V článku je uvedeno, že to vyjde letos na podzim na PC, XO a PS4. Na kartě hry jakbysmet.
-
-
Jo rychle opraveno a zdroj infa o datu vydání prosím ?
-
-
Omg, říká to v tom videu. Fall 2014
-
-
Video jsem se nedíval na celý, ok.
-
-
Na celá videa, koukat by ses měl.
-
*11*
-