Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to slátanina demon/dark solus, zeldy a warhammeru a musím říct, že to vypadá úžasně.
  • No a co starý dobrý Severance: Blade of Darkness?
  • Skoda, vypada to jako dalsi akcni mlaticka na PC, takove DS. Jeste, ze letos vyjde dost RPG. Tak to bude dobre aspon na odreagovani.
  • Stylizace se mi líbí, ale ten gameplay mi nějak nesedí. Vím, že takhle se to nedá poznat, ale přijde mi to hrozně jednoduché. Počkám si na ty druhé Dark Souls.
  • Kdyby takto vypadal a hrál se AC... To by bylo. *2*
  • Pride mi to strasne jednoduche. Ten suboj s bossom je pohoda oproti dark souls
    • Taky to může být první boss.
      • prudislav
        přímo ve videu i řekli že to první boss je
  • Tak hlavně graficky to vypadá nádherně. Hratelnost vypadá solidně, vzhledem, že to bude hlavně o hratelnosti, tak by i měla být. Trochu mě ale přišlo, že je to trochu nepřesné, třeba jak toho ogara ten boss zhodil na zem a potom ho netrefil mečem zatímco ležel...No a pak ještě pořád strašák z dávných času, City Interactive. Sice už se podíleli na solidnějších kouscích, ale pořád je na místě opatrnost u jejich her. Zase na druhou stranu ten šéfdesingér pochází z CD projekt red.
    • prudislav
      jj a pomáhá jim Deck13 (Venetica+hafo adventur)
  • Ani náznakem to nevypadá jako LOTR. Měli udělat hru z vlastního univerza a možná by mě zajímala. Takhle vůbec. Očekávám vydání pokémonů ze světa LOTR. *7*
    • co ma LOTR spolocne s LOTF?
    • maros.goc
      ?
      • podle mě se licencí LOTR naprosto mrhá. já nechápu, samozřejmě kromě té reklamy z licence, proč autoři raději nestaví vlastní univerza, když už po stylové stránce sáhli někam úplně jinam než k LOTR světu. Jak vypadá zbroj, meče atd. z LOTR světa se ví už dávno a já nevidím důvod, proč teď vymýšlet nové zcela antilore styly.

Chtělo by to trochu více odvahy a dělat na hře z vlastního univerza. Pak bych vzal jejich styl jako originální a vhodný. Roubovat na svět LOTR nové stylizace je podle mě špatně (vyjma LEGO LOTR, kde to lze chápat vzhledem k pojetí téhle série).
  • Vypadá to parádně, hratelnost je taky zajímavá. Bohužel jsme viděli jen malý kousek a z toho se mi zdá, že obtížnost je značně diskutabilní.
    • MrSanta
      Když hru hraje člověk, který jí dobře zná a ví co má dělat, tak pak každá hra vypadá jednoduše. Hodně lidí tvrdí jak děsně těžké jsou Dark Souls. Nehrál jsem, ale kdybych měl soudit podle videa, které jsem viděl (borec se evidentně vyznal), tak bych taky mohl říct, že to vypadá snadně. Těžko soudit obtížnost z jednoho videa.
      • maros.goc
        Mudro, navyse koho by bavilo pozerat na video kde hrac zomriet 30x v priebehu 1 munuty? :-) nikoho :-D
    • Malleth
      Vypadá to zatim dost jednoduše, ale video bylo ze začátku hry, tak snad postupně přituhne.
      Na tohle se hodně těšim. Trochu mi to připomíná Blade of darkness.
  • ktovie ake bude ovladanie na PC. Ak to bude nepouzitelne ako Dark soul tak toho moc nepredaju. Nech sa priucia od tvorcov Darksiders

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit