Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rage ale vykradol Mad Maxa...a na totalku. Ale hra to bola super...snad i MM bude.
  • Na ps4 to bude krasa,jak opravili u ps4 anizotropni filtrovani textur,a patch do drive clubu a system software 2.51.Lidi to je tak krasnej obraz!Do oci bijci ten rozdil.Na prvni pohled jsem si toho vsimnul i u blood borne.Mad Max vypada moc pekne,hned po fifa 14 druha multi platforma,kterou kupuji.
  • Moje slova. Mě se taky líbí to zasazení, ta grafika, všechno dobrý.. ale panebože ten combat, to je fakt jak na oslavě. První mi popřeje babička, potom dědeček, a až se všichni dokola vystřídáme tak je hotovo. znovu a znovu. přitom to zasazení úplně vybízí k nějaké guerille nebo záškodničení... kvůli tomuhle mě nebaví batman a shadow of mordor. tupárna.
  • Je to pravda,grafika i procesor je v ps4 modularni!Zalezi jak to postavis a kolik by to melo spotrebovat energie,aby se to uchladilo.Priklad arm cortex a9 :v zakladu to muze byt jedno jadro s 16kb casch pameti,a neni z nej problem postavit quad core s 64 kb casch(32 pro data,32 pro instrukce),a az 8mb casch l2,nebo byt grafickym medialnim modulem,pro vypocet graficky dat(neon)atd atd.
  • Od autorů není rozumný nápad stanovit datum vydání na 4. zaří. Někdy v té době vychází METAL GEAR SOLID V, a v jeho stínu může i vynikající hra zapadnout.
  • Vypadá to dobře.

Vypadá to sice jako RAGE, které je už nějaký ten pátek venku, ale je to dodnes jedna z nejlépe vypadajících her. Teď jen aby to nebylo tak prázdné jako právě RAGE, ale o to se snad Avalanche studios postarají mají dost zkušeností z Just Cause. První co mě napadlo GTA + RAGE + UNCHARTED (Uncharted jen kvůli hlavní postavě, které zezadu dost Nathana připomíná).
  • A taky rikal,ze ps4 je tak levna,protoze jsme namysleli na blueray mechaniku,ktera je uz dnes levna,ale umi cist blueray az o objemu 400gb!Ale zas neumi cd.Jinak by ps4 stala kolem 16 tis.Takze sice nektere hry se nevejdou na 50gb disk,ale pro ps4 do budoucna zadny problem.
  • alladjex
    Přesně tohle mě taky v traileru "zaujalo". Ani jednou nezaútočili dvě postavy najednou. Pokaždé čekali až dodělá právě načatého kamaráda. V Shadow of Mordor to tuším bylo taky tak. Vůbec nesoudím, že to někomu nevadí nebo ho to baví, ale pro mě tím i pěkná hra ztrácí veškeré kouzlo. Prostě jen řada virtuálních prasátek čekajících na popravu.
  • Perfektni!Krasa!Ted jsem kecal s jednim grafikem,a apsolutne nemuzem srovnavat pc grafiku a grafiku konzoli.Je to porad odlisna archytektura.Co mi rikal o ps4,tak gpu je silnejsi jak u xboxu one o 60%,graficke jadro ma z 7900 series+rychla gddr5 pamet skalovatelna na 5500mhz zdilena,a dokonce ma 72TMUs,takze ma vice jak titan,ten ma 64TMUs a rops ma stejne32,plus naky pomocny jadro,co xbox nema,a tohle gpu je pekna bestie!Akrad ten procesor,ten je pry take skalovatelny,a zalezi na ingenyrech sony,jestli to bude bestie,nebo kasicka.Neco co ma ps vita,na ten spusob je to delane,precte si neco o arm cortex a9,a na ten spusob je delany pr.V ps4,akorad v mnohem vykonnejsi variante.
  • Zase nejaka AC kopie kde jim zabijis partaka a ostatni jen cumi nez dokoncis animaci a pak se na tebe vrhne dalsi nestastny clovicek a ostatni jen cumi.
  • Corvus
    No, tak musím napsat, že mě už dlouho takhle na první dobrou trailer nezaujal. Vypadá to fakt božsky. Pokud se splní vše, co jsem viděl v ukázce, tak do Mad Maxe 100% jdu.
  • Kombinace RAGE, FUEL a Fallout 3.
    Každopádně budu sledovat, jak tahle hra nakonec dopadne. Snad dobře.
  • Morraw
    Klasický TPS open-world v pustině se spoustou lidí k zabití, věcí k sebrání a úkolů k splnění. Tenhle typ her já můžu. A přesto, že post-apo není moje srdcovka, tak je to aspoň pěkná změna po AC, Batman atd. (stejně jako loňský Shadow of Mordor)
    Atmosféra a hlavně scény s autama vypadají hodně dobře.
  • Nedavno som videl celu trilogiu na bluray..dvojka je genialna..jedno z naj postapo s top auto nahanackou ever. Alebo aspon s jednou z naj. Plus je to fakt vtipne atmosfericke. Odporucam. Plus k tomu i guilty pleasure Doomsday ktory Mad Maxa totalne vykrada...
  • Nevyučený havíř.
  • maros.goc
    prekvapilo ma zistenie, že sa tá hra bude braťa dosť vážne
  • RazorProduction
    Ne,RAGE mi pripomina konceptem Mad Maxe.
  • This game will not succeed.

I guarantee it.
  • Tanatonaut
    Hlavně mi tam zatím chybí nějaký baby, v kůži, s trnovými nárameníky a šílené až na půdu.
  • VaZqeZ_EU
    Připomíná mně to konceptem i stylem hru RAGE.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit