Přejít na výpis diskuzí
Záběry z hraní upevňují dojem, že Sunset Overdrive lze majitelům Xbox One jedině závidět
7.7.2014 | Petr Poláček
86 příspěvků
-
Nechapu, jaka chora myslim by konzolkam zavidela takovou chujkovinu, kdyz PC master race si uziva Divinity (recenze nikde), vyhlizi Wasteland 2, Pillars of Eternity a dalsi pecky.
-
-
No zrovna takový magič a tahový ptákoviny by mi do počítače tuplem nesměly.
-
-
ptakovina,ktera ma na metacritic jedno z nejvysich hodnoceni her za poslednich 5 let,je videt,ze konzolisti maj suprovej herni vkus *1* *1* *1*
-
-
Nejsem konzolista, nějaká metacritická gumo. Jsem hrdý uživatel PC-kalkulátorů. Ať si to má třeba 466250/10. To nic nemění na tom, že jsou to jasný nudící hovadiny.
-
-
Oprav si to ty hrdý uživateli. Jsou to jasný, TEBE nudící hovadiny.
-
-
Jsou to jasný nudící hovadiny. Není co opravovat.
A na kalkulačky mi nešahej, mistře.
-
-
-
Ono úspěch všeljakých simulátorů a Gone Homo taky něco o vkusu PCčkářů vypovídá. *1*
-
-
-
Vážně? Tohle? *1* *1* *1*
-
-
Tak Mario je legendární skákačka na konzoli z dob, kdy ještě měly smysl... V dnešní době koupení konzole je jako střílet naslepo... A včem je METRO přeceňované? V tom, že mělo skvělý příběh, na poli FPS bylo docela dlouhé, mělo pěkné audiovizuální zpracování, skvěle propracované úrovně, zbraně a nepřátele? O tomto si může nechat většina FPSek jenom zdát....
-
-
Pro me bylo problem, ze to byl nudny naskriptovany tunel.
-
-
A co by mělo být FPS? Open-World hra s RPG prvky, ve kterém nebude chybět i RTS prvek? :)
-
-
No vzhledem k tomu, že nakolik mám rád sérii Mass Effect tak je to pro mě FPS tak vlastně proč ne. Mimochodem u téhle hry (Sunset overdrive) se mi matche líbí, ale radši bych je uvítal v saints row na PC
-
Ano, i takove muze byt FPS, ale bavil me treba i doom 1 a 2 na rozdil od tuneloidniho naskriptovaneho doomu 3 nebo quake 4. Takze ja ten upadek her datuji nekdy do te doby a jestli se nepletu, tak ty naskriptovane tunely zacal half life. Libil se mi treba i stalker, borderlands, rage nebo crysis 3. A jestli tam muzu zapocitat i TPS, tak bych rad zminil i treba red dead redemption, metal gear solid 4 nebo goldeneye 007.
Takze jo, mam rad, kdyz je hra otevrena a nabizi hraci prostor pro jeho vlastni jednani, ale neni to nezbytnou podminkou. -
-
No, jelikož je Half-Life nejlepší FPS všech dob, tak ty "ultra mega nejhorší nasriptované špatné tunely" zase tak špatné nebudou :)
-
-
Až na to, že HL nemá žádný hype... ta hra žádný nepotřebuje :)
-
No vidis a me HL nebavil, stejne tak, jako me nebavil TLoU. Ale oboji ma nepochybne skvely hype :-).
-
-
Opravuji, golden eye je fps a mrzi me, ze jsem zapomnel na fear, ten me take bavil.
-
-
-
-
Pro me bylo Metro proste nuda... neurazelo me to jako Far Cry 3 ale taky me to nijak zvlast nebavilo.
-
-
Tak to me FC3 naopak vylozene bavilo, ma pomerné bohaty obsah a clovek si tam muze delat na co ma zrovna chut.
-
-
To si nikdo ani nevšimnul těch dvou skinů postav? Jsem jedinej kdo to viděl?
-
-
-