Přejít na výpis diskuzí
Záběry z kooperace CoD: Black Ops III připomínají Titanfall říznutý Crysis
22.6.2015 | Aleš Smutný
24 příspěvků
-
takze hodnoceni 10/10 a v listopadu nove BMW v garazi :-P
-
eStar
Nevidím žádný trolling. Jestli ti stačí vidět zhrzeně jen zafixované jméno bez toho, aby si bych schopen řádně pročíst text a byl schopen jej nevytrhovat z kontextu a rozvedené diskuse, tak budiž. Ovšem, moje reakce na danou problematiku "druhých stran ve hrách" je normální reakcí na kolegu, jak tento problém vidím já a že za přáním "druhých stran" ve hrách vidím trochu problém v politické subjektivnosti takových hlasatelů. Pokud nejsi schopen k té diskusi a chtěl si na mě reagovat jen tím, aby si mi ukázal prstíček a sofistikovaně, ale mylně mi vyškatulkoval, jak se vlastně od tématu, hrách a diskutované problematice tímto ničím nevzdaluju, pak opravdu netuším, čeho tady se mnou chceš vlastně dosahovat.
Buď diskutuj nebo si toho nevšímej. -
he/he: Ano ty to sem taháš trolle.
-
tak to už je totální chobotina
-
AW byla pěkná s*ačka. Neoptimalizovaná a nehratelná v MP. Singl o tom samém.
-
I never asked for this, Activision.
-
Tak to snad už připomínalo Advanced Warfare ne?!!! Roční cyklus je jen marketingový blaf. Bůhví, jak dlouho se jednotlivé díly "vyvíjejí". Hra byla, je a bude stále stejná, s mimimem inovací a maximální cenou. A to až do té doby, než to xxx přestanou kupovat za plnou palbu. Pak přijde čas na změny.
Nicméně 3archu držim palce. Jejich díly patřily k posledním snahám něco se sérií udělat, někam jí posunout. -
Tak já to sem tahám. Zobrazuje se ti vůbec celá diskuse? Zapni mozek a čti pořádně, vo*e.
-
Taháš sem věci které sem vůbec nepatří, vrať se na novinky, idnes nebo odkud si sem vlastně přišel.
-
Jistě, z historického nestranného aspektu ovšem. Ale nedělejme si iluzi, přátelé. Tito lidé, co vykřikují "já chci hrát za tu druhou stranu", to nejsou žádní vzdělaní a o historii se střízlivostí se zajímající lidé, kteří se dokáží udělat přehled. To jsou kašpaři, co rádi jen slyší, co jim je moderně revizionisticky po chuti. A jak zrovna kolega Kr.Pa už několikrát nejen zde dokázal, je to vykovaný antiamerický hurvajs, co by hrál i za lejno, kdyby bylo s nálepkou "proti". Ono je rozdíl mít zájem o takovou hru, protože ze zajímavosti vytvořit a prožít příběh a náhled "za tu druhou stranu" bez toho, abych v tom hledal záměrně politiku, a tím chtít "druhou stranu" jen proto, protože jsem si cvrknul z jakýsího textu jak je ten svět strašně nespravedlivej a plnej iluminátů. Protože abych jako vývojář tam nas*al Němce nebo Sověty jako hratelnou stranu jen proto, protože někdo neumí správně a rozumě interpretovat, ale jen by se ukájel tím, jak střílí jiný v jeho očích nesnášenlivý uniformy z principu, na to bych taky nechal psíka kadit.
-
Obavam sa ze ten rocny cyklus vydavania AAA znacky , ci uz CoD alebo Assasins a dalsich, bude zaroven aj ich smrtou. Proste sa to vycerpa a hraci budu toho presyteny. Dalsi problem je aj cena aku si naprklad CoD drzi. Aj tento rok vo vypredajoch na Steame mal CoD suverenne jedny z najvyssich cien, tusim len stare CoD 2 bolo pod 10e. Ani futbal sa neda vymysliet kazdy rok na novo, alebo iny sport. Ostatne podobne su na tom v poslednej dobe aj filmy a ta divna potreba kazdy film rozdelit na akoze 3 casti a este finalnu na dalsie dva filmy a pritom obsahovo to ma ledva na jeden poriadny film. Fakt som zvedavy dokedy bude znacka CoD este lakat, lebo tento diel ma zatial nicim nezaujal, ako ostatne posladnych par dielov.
-
Co ? No napriklad v 2. Svetovej vojne mali Nemci minimalne zo zaciatku vyrazne lepsiu vojensku techniku. Tak isto taktika bola odlisna a niektore vojenske operacie by mohlo byt zaujimave si zahrat aj z druhej strany. Ale tak ako bolo vela krat popisane stale je docela dost miest ktore sa v hrach nevyskytli. Juzna Amerika skoro vobec, vojenske operacie v Afrike len okrajovo, Korejska vojna ale napriklad aj 1 Svetova vojna aj ked ta bola nedavno trochu spracovana a tusim sa aj nieco chysta.
-
Asi prvá cod hra, ktorú si nekúpim, už pri ghosts a advanced warfare som váhal, ale tam boli tie sp kampane celkom slušné, kdežto tuto to vyzerá byť zamerianie na coop a to mi vôbec nevoní.
-
Rozhodně by to pozvedlo herní úroven někam zase jinam, tohleto patriotování už je pěkně ohrané... Patriot sem patriot tam nebo kdyby se hrálo za amíky co střílej jiný amíky (nakousli to v Spec ops)... to by bylo ještě lepší. Vlastenecká válka -civilní válka ale z moderní doby.
-
A co by si z toho jakože měl mít herně?
-
Nechápu tu averzi udělat střílečku, kde se hraje i za ty "špatné". V 2. světové za Němce nebo Japonce, v době studené války za sověty. Jenže to nejde, USA má dán nepsaný zákon že jejich armáda musí být ta dobrá a vždy vyhrát.
-
Tematika je možná ohraná, ale vypadá to stále dobře. Možná ničím revoluční a šokující, ale stále poctivá a zábavná střílečka plná neurážejících herních serepetiček, který jeden může v gameplayi využít (divím se, že plno hráčů není schopno tento jednoduchý fakt přijmout). Možná bych sám skákal výš, kdyby se to vrátilo do známějšího válečnýho historickýho tyjátru, ale tyhle futuristický konflikty taky mají něco do sebe, nejsou tak svazující na uměleckým vyjádření vývojářů a taky evokujou takový ty klasický fps bomby jako je Iron storm a Renegade.
A dělá na tom zase konečně Treyarch, takže o povedený díl postaráno. -
Od kedy som videl Batlefront a Fallout 4 *8* tak toto oproty tomu vyzera ako 10 krat omalovana omalovanka *7* *6*
-
Proč... proč radši neudělají ten World War II, který by měl určitě 100x větší úspěch už z důvodu návratu druhé světové, kde jste střílely nácky a japončíky. Teď nemluvím o Wolfensteinovi, protože to je Sci-fi utopie. Ale výborná ! Mluvím o reálných bitvách, které se staly. S tou dnešní grafikou by ta hra mohla za něco stát už po vizuální stránce. Ale když vidím tohle, tak v tom vidím prostě další Advanced Warfare akorát pod jiným jménem a místo Exoskeletů jsou tu robotické obleky. Můj názor je ten, že je to zbytečný díl. Příště zase bude Ghosts nebo Modern Warfare, takže zase nic. Ať už se zatraceně vrátí aspoň ten Medal of Honor... král FPS ve 2. světové.
-
Příjemně...