Přejít na výpis diskuzí
Záběry z uzavřené alfy Warhammer 40,000: Eternal Crusade ukazují velký pokrok
30.11.2015 | Aleš Smutný
37 příspěvků
-
4x mínus takže 4x že to nebude jako battlefront? v tom případě je to v pořádku já jen že to tak vypadalo, vtom případě to snad aspoň bude mít good story :)
-
ty vubec netušíš o čem mluvím že ano
-
a vzdy blbeckem zustane
-
Konečně starý dobrý warhammer.
-
Meh (pun intentional), no pokud se jim zdaří něco mezi otevřeností PS2 a konsistentním H&G, tak by to nebylo nemuselo být na škodu. PS2 byla jó prča pokud se bojovalo tak do 50 lidí na 100 metrů čtverečních. Pak to byl jen zerg rush a otevřený prostor byl maximálně pro to, aby byly pauzy mezi bezhlavým masakrem. H&G se sice hrál příjemně, ale zase ten pocit z toho nebyl zas tak nic moc.
-
Mělo to být otevřený podobně jako v PS2. Prostě kontinent a na něm rozmístěný základny, mezi kterýma se můžeš volně pohybovat. Prý to je teď udělaný tak, že kontinent tam sice je, ale bitvy o základny se odehrávají v instancovaných mapách a ne jako v PS2, kde je přístupnej. Tuším, že F2P Heroes&Generals používají podobnej systém.
-
na to že je to prakticky jen nova mapa (mod) do w40k space marine, tak nevim co jim trva tak dlouho
-
Ahoj, o grafiku mě nejde ale původně jsem se tak nějak těšil na mmo potom se to přehodnotilo a jak jsem tak nějak pochopil tak tu dostáváme akorád další Warhammer Battlefront, je to tak? řekněte že né prosím. :/
-
Radši prosím Dawn of War 3 - strategii jako řemen bez debilního zabírání bodů, ale s bitvami hodnými 40 milénia a možností velice detailně spravovat armády a s kampaní třeba buď za Horuse nebo za Císaře...hmmmmmmmmmm... jinak tedy spíš doufám v Deathwing a Battlefleet Gothic... FOR THE EMPEROR!!!
-
graficky to vypada jako z roku 2005 ..
-
mělo by to být víc akční jako online střilečky ale pořad by to mělo obsahovat velekej otevřenej svět
-
To byla klasická onlinovka, ne? Tohle je v podstatě jen rozšířenej mulťák ke Space Marine.
-
Ale?! A kdepak jsi to slyšel. Vážně. Co já vím, tak by to měla být pořád víceméně otevřená mapa.
-
no nevím sem velkej fanoušek WH ale ta starší verze od vigil (dark milenium) se mě líbyla víc
-
ked nepridu orkovia k Montrealu, Montreal musi prist k orkom...
-
Škoda, že upustili od toho otevřenýho světa jako má třeba Planetside 2.
-
Tohle už vypadá koukatelně.