Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum
    Tohle už vypadá koukatelně.
    • DekkerDave
      Škoda, že upustili od toho otevřenýho světa jako má třeba Planetside 2.
      • Ale?! A kdepak jsi to slyšel. Vážně. Co já vím, tak by to měla být pořád víceméně otevřená mapa.
        • DekkerDave
          Mělo to být otevřený podobně jako v PS2. Prostě kontinent a na něm rozmístěný základny, mezi kterýma se můžeš volně pohybovat. Prý to je teď udělaný tak, že kontinent tam sice je, ale bitvy o základny se odehrávají v instancovaných mapách a ne jako v PS2, kde je přístupnej. Tuším, že F2P Heroes&Generals používají podobnej systém.
          • to instancování se mi mo nelíbí, hoď plz nějaký link kde to oznámili, nemůžu to najít
          • Meh (pun intentional), no pokud se jim zdaří něco mezi otevřeností PS2 a konsistentním H&G, tak by to nebylo nemuselo být na škodu. PS2 byla jó prča pokud se bojovalo tak do 50 lidí na 100 metrů čtverečních. Pak to byl jen zerg rush a otevřený prostor byl maximálně pro to, aby byly pauzy mezi bezhlavým masakrem. H&G se sice hrál příjemně, ale zase ten pocit z toho nebyl zas tak nic moc.
  • Radši prosím Dawn of War 3 - strategii jako řemen bez debilního zabírání bodů, ale s bitvami hodnými 40 milénia a možností velice detailně spravovat armády a s kampaní třeba buď za Horuse nebo za Císaře...hmmmmmmmmmm... jinak tedy spíš doufám v Deathwing a Battlefleet Gothic... FOR THE EMPEROR!!!
  • ked nepridu orkovia k Montrealu, Montreal musi prist k orkom...
  • no nevím sem velkej fanoušek WH ale ta starší verze od vigil (dark milenium) se mě líbyla víc
    • Magister_Peditum
      To byla klasická onlinovka, ne? Tohle je v podstatě jen rozšířenej mulťák ke Space Marine.
      • mělo by to být víc akční jako online střilečky ale pořad by to mělo obsahovat velekej otevřenej svět
        • XorxoxTalarius
          Velkej a otevrenej svet tady ma byt taky ... de facto to bude MMOFPS/RPG ve smyslu ze si sveho vojaka budes zlepsovat perky za skusenosti ktere ziskas
  • XorxoxTalarius
    Uz se tesim az koupim :)
    Jinak pro vsechny, od otevreneho MMO sveta kde budete mydlit Tyranidy a ostatni hrace se neupustilo. Jen je to planovane az do plne verze, je to nejaka treti nebo ctvrta faze vyvoje, momentalne maji prvni, boj v instancich.
    Takze neplasit, Warhammer 40000 MMO bude :)
    • ano po nekolika letech prace maji hotovou jednu MP mapu, tak se tešíme až za takovych sto let dokončí celou hru *15*
      • XorxoxTalarius
        Delaji na tom realne rok a pul, tak neplas.
        Prvne si zjistit fakta nez budu neco tvrdit
        • ja rikam porad ze to je blbecek
          • tvojemama je blbeček
  • Konečně starý dobrý warhammer.
  • graficky to vypada jako z roku 2005 ..
  • Zdá se mi to nebo astarťácí mají ještě větší zvonáče, než obvykle? :D Proč se mi taky zdá, že to keramitový brnění je tak slabý, že je propíchnu chainswordem a ještě ho v něm otočím? :D Dělám si srandu, je to jenom hra a není úplně nejlehčí to udělat, ale přeci bych uvítal při těch dorážečkách, kdyby šli po slabých místech a ne po kyrysu :D Sice se už těším, až konečně ukážou nějakou jinou rasu (protože je cpou fakt všude...ehm...viz Age of Sigmar... ehm), ale oni jsou nejznámější a navíc je mají 2 frakce. Docela dost od toho ale očekávám a věřím, že mě nezklamou. :D Jsem zvědavej na tu otevřenou část. Snad to bude mít i nějakej zajímavej příběh atd. btw, chtělo by to nějakou hru z období Great Crusade nebo Horus Heresy, třeba kdyby Relic dělali novej Dawn of War. :-)
  • Kallessin183
    Asi tu naštvu hrozně lidí, ale ty zbraně vypadají prostě směšně... což nic menění na tom, že to může být výborná hra.
    • Magister_Peditum
      Co jsi čekal, když je to celé stylizované podle stolní předlohy, kde jsou figurky?
  • Ahoj, o grafiku mě nejde ale původně jsem se tak nějak těšil na mmo potom se to přehodnotilo a jak jsem tak nějak pochopil tak tu dostáváme akorád další Warhammer Battlefront, je to tak? řekněte že né prosím. :/
    • 4x mínus takže 4x že to nebude jako battlefront? v tom případě je to v pořádku já jen že to tak vypadalo, vtom případě to snad aspoň bude mít good story :)
      • XorxoxTalarius
        Jelikoz je potreba testovat mechaniky, tak momentalne mas k dispozici stand-alone mapy (tedy bitvy ala Battlefront), nasledne pribude uzemi kde uz nekolik map bude spojeno dorhomady, tedy takovej Battlefront riznutej Enemy Territory ve vetsim meritku, pak by se meli zacit objevovat uz oblasti mezi mapama pro PVE (tedy mini mmo) a nakonec budou kontinenty plne zivota (tedy takovej vetsi PlanetSide 2) ....
        Zatim jenom testuji boj a zbiraji podnety od fanousku a zaroven zivi vyvoj (prodej founder packu).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit