Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to vypadá... 2d
  • Vypada to dobre...zajimave a trailer https://www.youtube.com/watch?v=9yDZM0diiYc je naprosta pecka :D + nadsene vykriky pod trailerem a v podstate i zde davaj tusit neco necekaneho....jen teda nechapu, kdy ma hra vyjit? co ji chybi ze jeste neni gold ale jen late alfa? A kde koupit?
    • Vyjde až vyjde Minecraft 2. Velkom tó tventyaun senšury.. pípl ár sťůpit, sou lec mejk dem pej
  • Uvital bych to na vite, tam jeste zadna udovatelska strategie neni. Uvazuju, ze si na ni koupim PSOne verzi Simcity 2000, abych mel aspon neco, zrovna je ve sleve. Ale neco nativniho a originalniho bych uvital vic.
  • tyjo vypada to skve.. jeste lepsi by to bylo kdyby to bylo jeste v "lepsim rozliseni" ale fandim mozna i koupim.. sakra tak jo jdu se jim podivat na sajtu..
  • Poradil bych tu grafiku komplet předělat!!! Jako vážně, taková SUPER hra, skvěle hratelná a grafika to nehorázně kazí.. přitom respektuju všechny grafické styly včetně minimalistického zpracování a retro pixel artu, ale jen pokud se udělají dobře.. a tohle fakt dobře nevypadá, je to amatérský mišmaš jak od nějakého 15ti letého klučiny co se učí s grafickým programem... Jinak znovu, hra samotná naprostý perfekt!! Baví, ale špatně se na to kouká. Asi proto mě to tak štve - chybí fakt málo pánové!
    • Na druhou stranu, Hra skvěle běží (rozumějte: vůbec běží) i na kiksnách z roku raz dva (osobně odzkoušeno) a i grafik amatér může pro hru vytvořít vlastní obrázky. A jestli se ti má argumentace stále nezdá, koukni se na obrázky a texture packy z předchozích verzí. Oproti nim vypadá současné Factorio velmi dobře.
    • kulhy_parici_spici
      Tak zase ta subjektivní estetika no – já bych to nechal jak to je, má to právě ten starý zábavný "gaming feeling". Vzhledem k typu hry se to velmi hodí. Je to takový herní funkcionalismus a to mě baví! :)
  • Výtečně!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit