Přejít na výpis diskuzí
Začal letní výprodej na Steamu - co (by) si koupila redakce Games.cz
24.6.2016 | Redakce Games.cz
128 příspěvků
-
"Co by si (asi) koupila Redakce"
No tak především by potřebovala upgrade bazmeku tady, serveru a v neposlední řadě hodně funkčníc h a nefunkčí částí. -
-
Jacku co si koupíš ty?
-
-
Nic nic...
-
Měl by si koupit Pravidla českého pravopisu *1*
-
-
-
To už je zase ten nádherný čas v roce kdy výplata mizí skoro sama *1*
-
-
Bejvávalo, většinou už všichni mají to zajímavé nakoupeno a ostatní slevy stojí za prdlačku.
-
-
mno zatím jsem koupi jen prison architect, xcom a stardew valley ale teprve to začalo tak uvidíme
-
-
"Teprve to začalo" :D... Těmahle hrama to taky skončí! Žádné další hry už ve slevě nebudou, tohle je všechno, jen se mění na úvodní stránce...
-
-
to je mi v celku jedno já to tam neprojíždím všechno prostě na něco mrknu něco koupím jak je nálada :)
-
-
Gratuluju.
Prison a Stardew bych si představoval za míň. Dal bych maximálně těch 5€, co stojí This war of mine. -
-
Toho si nevšímejte to je místní držgrešle a wannabe troll Mart9 *4* Move along, nothing to see here^^
-
jsem na ně kouknul a přišlo mi že to za to celkem stojí možná i za víc ale to poznám až něco odehraju :)
-
Tak zrovna PA je hra ve které můžeš strávit spoust času, pokud tě tenhle typ her baví. Navíc 7 a 5€ už není takovej rozdíl.
-
A tvůj názor někoho zajíma?
-
-
Já myslím, že si sem chodí všichni přečíst mé názory. Ale je to můj názor. *12* *12*
-
-
-
-
To je fajn, že všechny tak dobře znáš
-
-
Přesně, když tak se mě i zeptej...
-
-
-
-
Original War naše české zlato jen za 90 centu a jde pustit i cz dabing
-
Zatiaľ Age of Empires II HD a Black Mesa :)
-
já si hodil do knihovny Stardew Valley...potřebuju nějakou oddychovku + stáhnuta cz...tak uvidíme ;)
-
-
Tam mám asi 120 hodin. Super oddechovka a přitom docela deep.
-
Taky o to mám zájem, ale stále je to moc drahé.
-
Dobrej výběr, v tom jsem strávil 72 hodin.
-
-
Zatím to vidím na Metal Gear 5. Už dlouho jsem si to chtěl zahrát a za 20 euro to nevypadá špatně.
-
-
Tak ono to stálo za to i za plnou cenu ;)
-
-
Letos mě na Steamu nic neláká, tak jsem si udělal radost Hardlinem ve slevě. *4*
-
Vybral bych si od Adama, zbytek je nuda...
-
Rozhodne keep talking and nobody explodes. Ohromna sranda a zabava navic s kamarady.
-
Riven sequel to myst
Fish fillets
Epic Mickey 2
Něco ze sega kolekce /trilogie street of rage atd/
Original war
Bully