Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tilwaen
    Ani ne. Jen to prostě bylo jiné, na svou dobu odpovídající.
  • Jack1947
    *7*
  • prujem, haha... *6*
  • Asharak
    No je to pěkná kriplovina -_- Půlka předešlého zápasu co jsem chtěl vidět ale nestihl jsem to nemá koment, protože tam byla pár minut pauza s hudbou. No a vůbec, v 5hodinovém záznamu je 5 červených 30min kolonek... ffs *10* *16*
  • Jack1947
    Proč máš mínusy tedy když dle tvého "máš pravdu"? *7*
  • Proto asi není chytré říkat, že "tehdy" to bylo lepší, ne? *1*
  • Zažil si zlatý věk čeho prosimtě? *1* ... jak sis mohl tehdy dovolit pustit video na internetu, protože tehdy nic jiného YouTube neuměl, tak než se tu začneš ohánět takovejma řečičkama, najdi si prosimtě timeline historie vývoje YT, a neztrapňuj se tu *1*
  • Jack1947
    "Příjem" *5*
  • Tilwaen
    To samé bys ale mohl napsat prakticky o jakémkoliv webu.
  • Blondyr
    "Pokud chcete ve svých VOD používat hudbu, nezapomínejte prosím, že za zajištění potřebných práv jste zodpovědní vy."
    .
    .
    .
    Aha... Tak proč teda používat Audible Magic? Když jim to stejně nejede na 100% Moc mi to nepomůže, když mi zablokují video s mojí hudbou, ale v prohlášení jsem za to zodpovědný já
    :-D Opravdu na facepalm *1*
  • tvá implikace je zcela chybná, já měl PC v době kdy jsi ty ještě nejspíš tahala kačera nebo cucala mámě mlíko z bradavky, zažil jsem začátky Youtube, jeho zlatý věk i to jak ho teď Goodle zabil, nejsem slepý :)
  • Věřil bych tomu, že v době kdy fungoval ještě nezávisle před listopadem 2006 si neměl ani PC, většině z Vás tady je tak 15-18, přičemž v té době vám bylo tak 8-10 let, to si ani o žádném YouTube neměl páru *1* a pokud jo, tak srovnat tehdejší verzi s dnešní od Googlu, to si asi mimo realitu, tehdy to neumělo absolutně nic, kvalita webu byla šílená.
  • *blik cvak*
  • youtube umí realtime stream?
  • youtube fakt do*rdal
  • jen to ne, Google už totálně zprznil Youtube a teď se chystá i na Twitch
  • Vrook
    A navíc i kdyby to napsal pod uplně novym jménem, tak obvious troll is obvious a tohle je přímo kapitán Obvious. Nevim a nerozumim, že to ty lidi neviděj. *9*
  • Jack1947
    Tak hlavně se na Twitchi dávaj jak (live)Streamy tak i záznamy ze streamů různých turnajů... jn jsou v tom velké prachy a taky se tam točej.
  • Spratekk
    Tak často nepoužívám spojení "stupidní názor" ale tady se to fakt nabízí.
  • sugyn
    Kde se to zapina a kde to hreje? *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit