Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • XorxoxTalarius
    Osobne nemuzu rict ze by DoW3 byla spatna hra, ale taky nemuzu rict ze by to byl DoW. Je to opravdu Starcraft s vizualem W40k.
    Ve hre je malo typu jednotek, jednotky jsou vlastne jeden muz a tak stun jednoho (o deset metru vzdaleneho) clena znamena stun cele jednotky, covery hre markatne chybi, jednotky maji malo taktickych moznosti a hracum zase chybi strategicke moznosti.
    Vyplati se hra koupit?
    Ano, ale pouze pokud bude stat do 20 Euro, hra nema vyssi hodnotu.
    • to mi rika jednu vec, ze si starcraft videl jen z vlaku. Dale jak muzes vedet jakou ma hra hodnotu, kdyz je z ni spritupnena jen mala cast? wtf?
      • XorxoxTalarius
        Ja se Starcraftu neco naparil, jsem to hraval v dobe kdy ty jsi jeste tahal kacera
      • Jaka mala cast?????????? 1 game mode 3 rasy???? to je i ve full hre.Jedine co neni je singl a tech par map v multaku jinak v te hre uz nic vic pri releasu nebude.Muzeme ted pouze spekulovat na cenovkou pro nove rasy-mody-mapy pokud to bude jako Total war:warhammer.
  • Jediný co na tý hře je dobrý je ten trailer. kdybych věděl že budu stahovat 25GB abych si mohl zahrát 30 minut jednu hru a udělat obrazek že ta hra je hrůza kterou bych nehral ani zadarmo. Všichni kdo hráli první Warhammer 40k:Dawn of War i dvojku s (datadiskama) to jsou boží hry s prominutim se jim tahle hra opravdu nemůže líbit.To jsem se na to tolik těšil a je to jen další WH40K hra kterou total pojebali.
  • a já blázen se naivně domníval, že když píšou "inspirace Starcraftem 2 a MOBA" tak si z těchto věcí vezmou ty kladné pozitivní věci, kvůli kterým miliony lidí po celém světě tyto hry milují (a nenechte se zmást brekotem GGG a jeho mnoha multinicků, Dota i Starcraft jsou výborné hry) jako třeba množství různých buildů ve Starcraftu, nutnost plánovat, skloubit macro a mirco, různé strategie proti kterým existují efektivní proti obrany atd, z Doty zase třeba množství zajímavých předmětů a schopností, důraz na teamplay, vývoj hrdiny, nepřeberné množství možností jak to zahrát atd. Ale oni místo toho vzali z těch her jen věci, co lidi štvou, to je dost wtf.

    Vezmeme to na konkrétním příkladu toho Starcraftu, tam musíte už od začátku vědět, co chcete hrát a tomu přizpůsobit hru, každá rasa má minimálně 5 různých způsobů, jak na začátku otevřít hru a na ně pak navazují mraky dalších, proto je tak důležitý scouting, abyste viděli co soupeř vlastně chystá. Je potřeba scoutovat v DoW3? Ani zdaleka, protože existuje defakto jen jeden způsob, jak hru začít, každá rasa má asi 4 budovy a tím to končí, zkrátka není co scoutovat. Když chci v SC dělat early expanzi základny, rozjet třeba leteckou nebo hitech armádu, rushovat, hrát macro, proxy a já nevim co, musím to vědět dopředu a podle toho hrát, u DoW 3 je to fuk, žádná strategie, žádná taktika, namaxovat jednotky a pak A move, i Command&Conquer hry v tomto ohledu nabízejí víc možností.

    Bohužel to dopadlo tak, že z té inspirace nakonec vylezlo to, že DoW 3 nesahá ani po kotníky Starcraftu, Dotě/LoLku a bohužel ani prvním dvoum dílům, série, holt cestu do pekla často lemují dobré umysly

    no a pak je tu ten Gabriel Agelos metající salta a se zbraní co smaže celou jednotku jedním výstřelem, asi Roboute Guilliman v přestrojení *7*
  • Morraw
    No. Na to, že se teď W40k zase dost věnuju a jsem na cokoliv s touto značkou notně nadržený, tak tohle mě moc nezaujalo. Samozřejmě zase svinský model s transkacemi a DLC, málo ras, army painter na prd a celkový styl hry.
    Tohle dopadne jako CoH2, kde to po pár měsících bude za pakatel. Tady si počkám na Grandmaster edici za 300,- rok poté..

    Naopak nedávno jsem zkusil F2P Eternal Crusade a přes počáteční nechuť jsem se do toho nakonec dostal. Má to mouchy a spousta věcí tam chybí, ale na takové blbnutí to stačí, hlavně když Space Marine MP je už skoro mrtvý.
  • Tadle hra smrdí kacířstvím na sto honů...v Relicu čichám korupci a vliv Tzeentche
    • XorxoxTalarius
      Nebo spis Slaaneshe, jelikoz zacali cichat redidlo :D
      • Pak se zdá, že tam jsou všichni...protože po čichání ředidla ti shnije mozek a následně se rozpustí v hnusnou, bublající a plesnivějící břečku která ti poteče nosem, takže Nurgle v tom svoje plísňácký prsty má asi taky, někdo by měl navštívit kanceláře Relicu, jestli se tam náhodou neválej jako dekorace llebky
  • Tak sem si to přes víkend několikrát zahrál a i když hned první hra byla příšerná tak sem zkusil i několik dalších. Ta hra je prostě naprostej opak toho o čem warhammer je a co mám na něm rád. Grafickej design se mi fakt nelíbí, ale asi bych ho zkousnul kdyby hra samotná byla dobrá.
  • Luckiller
    >chybí animace jednotek, které v předešlých dvou dílech zlepšovali imerzi do hry
    >není tu systém morálka
    >chybí aktivní krytý v terénu
    >veškerá strategie je smrsknutá na to, kdo má víc vojáků (když čtyři mariňáci potkají pět mariňáků, vyhraje pět mariňáků protože jich je víc)
    >bubliny, bubliny, bubliny
    >jednotky nemůžu levelovat
    >nemá smysl udržovat jednotky na živu, je lacinější vyrobit nové, než je stáhnout z bitvy
    >z blur efektu se mi chce blít
    >veškerá strategie je smrsknutá na hru čísel, spamování speciálních vlastností a zvláštních jednotek
    *9*
    • Gamesczlejerk
      >meme šipky mimo 4chan
      >diskuse na games
      >autismus
      >armchair designer
      >kek.jpg

      PRAISE GERALTO OF RIVERO!! *14* *5*
    • Prave Dow2 jsem mel rad proto ze clovek citil kdyz ztratil jednotku nebo celou skupinu ale tohle je fakt fail neni tam ani Retreat tlacitko u jednotek coz bylo velice ucine.V bete to slo jednoduse kdo mel vic jednotek tak vyhral a bylo jedno jak spatny byl.Proste tam chybi ten defense a budovy a prostor na vetsi macrovani.
    • Cili presne jako v jednicce
  • https://www.youtube.com/watch?v=jeyWTS6ouzg
    docela dobre shrnutí dojmu z open bety
    • Gamesczlejerk
      Dík, lepší než mít vlastní názor.

      PRAISE GERALTO OF RIVERO!! *14* *5*
    • Jj Arch je týpek
    • dík za video, mě to docela pomohlo v rozhodování
  • Koukám že nejlepší DOW je prvni díl s tímhle módem http://www.moddb.com/mods/ultimate-apocalypse-mod
  • já rozhodně nekupuji a to jsem velký fanoušek předchozích dílů

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit