Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Osobne by som LULEzáckym pánom prial aby im niekto kameňmi rozmlátil okná na dome , počmáral bránku sprejom a rozkopal kvetinový záhon , a neskôr tvrdil že tým vlastne poukazoval na diery v zabezpečení domu...
  • Ellendway
    smazat prosím
  • kdyby nebylo debilních hackerů, nemuselo by být žádné zabezpečení. Jednoduchá rovnice. Obhajovat hackery je stejné jako obhajovat grafity na cizím majetku...
    • a ho*no v polívce je maggi...
      • spis jako tvrdit, ze kdyby lidi nekradli, nemusela by byt zadna policie a kdyby na sebe byli vsichni hodni, nepotrebovali bychom zbrane ani armady... lidi sou zkratka lidi, kdyz neco muzou tak to driv nebo pozdeji udelaji
    • Srovnavas hrusky a jablka ... a matematika ti taky nejspis nejde :)
  • Pokud je to skutečně on, tak jej stejně nečeká basa, ale práce v Protipirátském oddělení FBI, takže to je vcelku jedno *1*
  • A podstata celé věci je v tom, že když půjdu po ulici a uvidím např. poštovní dodávku plnou balíčků s otevřenýma dveřma stát u chodníku a u dodávky nikdo nebude, třeba 10 minut, půl hodiny, co udělám? Třeba nic, třeba zavolám na poštu, že jim tam stojí auto plné balíků a nikde nikdo. Na poště mi řeknou, že za chvíli někdo přijede a mezitím do světa vykřičí, jak je třeba investovat do opancéřovaných dodávek, ale já tam budu stát a stále nikdo nikde. Je jenom otázka času, kdy dodávku někdo vykrade. Co udělám? Mám několik možností: 1. Vykašlu se na to, budu dělat jako by se nic nestalo a půjdu dál i s tím rizikem, že když někdo tu dodávku vykrade, budu první podezřelý, protože jsem tam volal.
    2. V tichosti ji vykradu, uteču (ale to bych jim předtím nevolal)
    3. Spustím alarm a udělám kolem toho co největší bordel, třeba ty balíky rozházím po chodníku, aby si toho všimlo co nejvíce lidí (a stejně budu v průšvihu)a někdo s tím konečně něco udělal
    LulzSec si zvolili možnost 3.
    • To čo oni robia ale rozhodne nieje žiadne využívanie bezpečnostných dier , to je proste primitívne rozj*bávanie pomocou hrubej sily ktoré môže v súčastnosti urobiť dobre koordinovaná skupinka na ľubovolnú stránku , to nieje o ochrane , tu ide o to že ak server nepatrí nejakej megakorporácii ktorá je poistená proti všetkému , tak proste podlahne, LulzSec tým na nič neupozornili ani ničomu nepomohli, akurát sa hrajú na ľudových pomstiteľov
  • http://twitter.com/#!/LulzSec
    http://lulzsecurity.com/
  • Kdyby se necpali miliardy do stupidniho marketingu, ale radeji se to investovalo do vyvoje, testovani, zabezpeceni produktu a site *10* Korporace si ale rozhodne nesmi dovolit uchovavat nase osobni udaje o heslu, karte, atd. v nezabezpecene forme.
  • Nějak nechápu k čemu jim to je...teda hlavně těm LulzSec ty poslední dobou hackujou co se dá shazují herní servery ale proč?z toho mají jen nárust ega?machrování před kámošema?...
    takovýhle lidi bych nezavíral je jim 20 můžou se změnit ale nechal bych jim dát nehorázně přes tlamu...
    • A co děti? Mají si kde hrát?
    • Je třeba si uvědomit, že tito mladí a nevinní chlapci, co se mohou změnit svými útoky způsobili různým firmám ztráty ve výši miliónů dolarů. Není jim 14 a musí být za své jednání zodpovědní. Zavřít je proto patří, přestože to na první dojem může vypadat jako přehnaná reakce, i jako ukázka toho, jak dopadnou všichni, kdo si budou honit ego na úkor peněženky jiných. Pokud by tvé firmě někdo způsobil takovou ztrátu, asi bys reagoval jinak.
      • Ellendway
        Omlouvám se všem, co s LulzSec "nehrají", ale kolik z Vás tady má PayPal, kolik z Vás má například Steam nebo Origin? Kdo si někdy koupil věc přes internet? Myslím si, že skoro každý. Jak by se Vám líbilo, kdyby někdo přišel a prostě si Vaše údaje od Steamu nebo PayPalu vzal? Asi moc ne, když tam máte kreditní karty, jména, bydliště a u některých služeb i tel. číslo.

LulzSecurity před útokem na Sony vzkázalo, že by Sony mělo něco dělat se svým zabezpečením citlivých údajů klientů. Jak to dopadlo víte všichni. Směšná ochrana, přes kterou by prošel i méně zkušený "14 years old hacker", kterému se dostal náhodou příkazový řádek do ruky. Můžete mi říct, proč FBI, CIA nebo Pentagon mají tak úžasně zabezpečené weby a databáze, že se jim tam někdo dostane? Sorry, ale lidi z LulzSec poukazují na to, že v dnešní době velké firmy na zákazníky serou a sr*t budou, dokud se jim dostane do databáze.

Sony dostalo 3x po tlamě od skupiny malých děti. Takové titulky čtu dnes a denně, ale co s tím Sony udělalo? Skoro nic. Teď mohou čekat na další útok.

P.S.: Čekám komentáře typu: "Jsi k***., Nerozumíš tomu., Kecáš z patra., a jiné komentáře, na které jsem si zvykl..."
        • To všechno by bylo děsně krásné a LulzSec by byli tak milí, ža nás všechny zachránilii, ale stále zapomínáš na jednu věc. Rozdíl je se tam vkrást a poukázat na chybu a další rozdíl je ukrást hesla, maily, čísla kreditek a ještě je všechny vystavit na vlastním webu.

A přesně kvůli tomuhle jsou LulzSec svinstvo a přesně tohle vy, co jim to tak děsně žerete, nechápete. Kdyby chtěli poukázat jen na chyby, můžou to udělat i tak, aby nepoškodili miliony lidí.
        • Jak víš že PSN byla špatně zabezpečena? To ti řekli ti hackeři? Kolik útoků vůbec udělali než se tam dostali? Jenom proto že se přihlásili hned jak se jim to povedlo neznamená že to měli za 5 minut hotový. Je dost možný že to dělali klidně i několik týdnů než se jim to povedlo. Nesmíš věřit všemu co ti nějací idioti nakecají. Jsou to jen další ubožáci kterých tu bylo už plno. Ale ty jim to žereš i s navijákem.
          • Ellendway
            Není důležité za jak dlouho se tam dostali, ale důležité je, že se tam vůbec dostali. Korporace, která má miliony klientů si toto nemůže prostě dovolit.
            • "Není důležité za jak dlouho se tam dostali, ale důležité je, že se tam vůbec dostali" to mluví za vše. Je smutné když ani nevíš co píšeš.
            • Ellendway
              Kde?
            • Ale napsal.
            • Ellendway
              To jsem taky nikde nenapsal.
            • Prober se z toho snu 100% ochrany taková neexistuje.
          • Ikdyby jim to trvalo ty týdny, tak co jako? To, že na lidi takovýhle megakorporace ser0u, je jasná věc a je dobře, že se jim to snaží někdo ukázat. Že ty to nevidíš, nebo možná nechceš vidět, je tvoje věc. Lidi vždycky zkoušeli překonávat "hranice" a děje se to všude.
        • jinej koment seš dobrej tak se mi to libi :D
      • nevim co by mi jako majiteli firmy udělalo větší radost jestli to že bych je mohl jít střískat nebo to že by šli do basy...
  • skaven123
    keby sa aspon ludia ktori boli udaje stiahnute, spamatali a ziadali od sluzieb ako psn a dalsich napadnutych co najmensie mnozstvo identifikovatelnych udajov. Naco je tym sluzbam vsetky tie cisla uctov, hesla a pod. ktore koniec koncov ani niesu zabezpecene?
  • Vše to začlo u Geohota a jeho hackování PS3, myslím že to udělal protože Sony, jak si pamatuju, říkala "My máme nejlepší ochranu, nikdo nás v ochraně nemůze předčít."A ejhle, najednou hacknutá PS3 a Sony kleslo ego, Anonymous vznikli na základu souzení Geohota, začli shazovat servery, a když si všimli jak Sony má vlastně slabou ochranu řekli si "Why not!?" dále už to každý známe...tak na začátek, co zavinilo hacknutí PS3? Ego Sony.
    • Tak teď jsi mě dostal "..Anonymous vznikli na základu souzení Geohota.." Anonymous je tady už od roku 2003 (v době kdy vznikl 4chan) dřív to byli jen ubrečený děcka co dávali gore fotky na 4chan. Teď už je tolik lidí na 4chanu že se začali stavět na vyhroněnou stranu utlačovaných. To že ukradli hesla a účty při útoku na PSN je chyba, ale dočetli jste se že by někdo, někde za ty účty nakoupil a zruinoval tak člověka? Ne. Ale kdy si Anonymous získal moji oblibu bylo v době wikileaks. Pokusili se o nemožný, sundat organizace co odstříhli Julian Assange od kreditního systému. Mají útoky na hraně zákona a jistě nelíbilo by se mi kdyby se mi někdo dostal do účtu a zrušil ho, ani bych nechtěl aby mi někdo zaútočil na firemní server, ale občas se prostě musíme vzepřít a nebýt jen ovce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit