Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zapadni fantasy ma svoje pevne mantinely, pres ktere se nedokaze dostat, protoze publikum zvykle na pana prstenu, DaD, nebo treba nově Hra o truny by to proste nedokazalo prijmout. Japonci si od zacatku sli svoji vlatni cestou a jejich pojeti fantasy zahrnuje prakticky cokoliv. Jde jen o to jak moc je ktery hrac konzervativni neboli zaprdeny a kolik toho je ochotny pojmout. Tak nejak jde o to jak koho hry vychovaly, kdyz nekdo porad hral zapadni fantasy tak japonce nechape a prijde mu to priblble, neco jako kdyz treba ja prijel nekam do Afriky a videl jak si koreni jidlo zvirecim trusem, taky bych to nechaqpal, ovsem tamnimu domordci to prijde normalni. Chci tim rict ze japonske hry jsou stejne dobre jako ty zapadni, jen proste nekdo diky predsudkum a tak o tom nevi.
  • chce to vic smajliku, neboj se toho Beny, do toho, cele Games ti drzi palce
  • Každý díl final fantasy to má trochu jiné je to proste mix fantasy a scifi tady v 15 ty vojáci nejsou ani lidi ale roboti
  • Říká se tomu Fantasy.
  • Jsem sérii Final Fantasy naprosto nepolíben. Může mi tedy někdo v krátkosti vysvětlit proč vojáci se samopaly zastavují auta v plátovém brnění? A proč ve futuristickém městě běhá frikulín taky v brnění a s mečem? Neberte mě špatně, vypadá super *1*
  • A ty to co popisuješ tady vidíš?
  • PS: nez zacnes placat koniny tak si napred nastuduj co ty slova který tak suverene (je to manga) používáš znamenaji.

To říkáš TY někomu ?!

:D :D :D
    Ty mi dáváš.
  • troll nebo blbec, vyber(te) si.
  • Ja teda nevim, ale hentai jsem teda nikdy ve Final fantasy a obecne v jrpg nevidel, i když by to mozna nebylo spatny *1*

PS: nez zacnes placat koniny tak si napred nastuduj co ty slova který tak suverene (je to manga) používáš znamenaji.
  • Nebo aby dali alespoň možnost mezi nimi přepínat.To by bylo taky super
  • Tak tak, zatím to vypadá opravdu famózně a demo(xbox) mě opravdu bavilo, takže jestli bude hra ve finále taková jak je nám prezentována, tak by tu mohl být opravdu dobrý FF titul
  • Tak po demu 2.0 nemám sebemenší strach že by se to vyloženě nepovedlo ale doufám že půjde alespoň upravit vzhled party jelikož všichni vypadají stejně což je otřes
  • Tohle prozatím vypadá velice hezky, teď ještě aby neskončil jenom u krásných trailerů. Držím pěsti vývojářům!
  • To je pouze ten JRPG styl.Mě jakožto fandovi tohoto žánru to třeba vůbec neva :)
  • Vím, že má ta série obrovskou hráčskou základnu, ale jakmile vidím byť sebemenší náznak toho jejich mange a hentai, tak se mi otvírá kudla v kapse. K smrti nenávidím ten jejich, pro mě, otresnej okatej vizual.....3x fuj. I kdyby byl obsah sebepropracovanejsi, tohle mě prostě odradí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit