Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dá se koupit zvlášť DLC pro Xbox bez připojení na internet a microsoft pointy? Nějaká DVD verze.
    • Miserius
      DVD jen s dlc? Jedině Prepare to Die edici (zaklad + dlc)
  • V dnešní době,kdy opravdu dobré hry spočítáte na prstech jedné ruky,působí DS série jako zjevení.Z nedočkavosti před launchem DS2 jsem rozjel znovu Demon´s Souls a i když jsem přišel o původní savy z důvodu výměny PS3,užívám si to jakobych hru hrál poprvé.A to i přes to,že jsem dodnes úplně nepochopil všechny mechanismy ve hře,jako např.World Tendency atd:-)Dark Souls 2 prostě musí "dopadnout",jinak to nevidím.Vždyť já už si píšu i do kalendáře,kolik dní ještě zbývá do launche-prostě magor:-)))
    • michelangelocz
      Tendence sveta spousteji urcity udalosti, ktery jsou pro ne specificky a bez nich nepristupny. Namatkou brana po levy strane mostu k Boletarianskymu Palaci je otevrena jn tehdy kdyz mas PURE WHITE WORLD TENDENCY. A pod vlivem stejny tendence je na vrcholu Latrijsky veze prkno – ktery tam za jinych okolnosti neni – pres nejz muzes prejit az k mistu, kde najdes jinak nedostupny predmet. Atd.

      Ale byt je tenhle prvek zajimavej a originalni, tak se bez nej klidne obejdu, protoze tendence se menila jen velmi pozvolna, klidne i v casovym horizontu dalsich NEW GAMEs.
      • Jo,tak tomu taky rozumím,ale ta zatracená brána je pořád zavřená:-)))
        • michelangelocz
          Nemas holt tak uplne dobrackou tendenci herniho sveta :)
          • To bude tím,že neberu zajatce:-)
            • Pure white prvního světa dosahnes snadno tak, že po zabití bosse krouhnes na druhém mostě, tedy v 1.2, draka, aniž bys zemřel. Pak hned zpátky,branka otevřena a za ní vtipna paní :) A super těžký brnění. Pak už možno umřít, jakmile brankou jednou projdes, zůstane otevřena.
            • Miserius
              Pure White je kdyz ani jednou v tom světě neumřes zatímco jsi "naživu-revived" ne?
  • Objednal jsem si PC verzi, ale neuvědomil jsem ze vychází až cca 2-3 měsíce po konzolích.
    Čekáte na PC verzi nebo jdete do ps3/x360 verze?
    • InfidelBro
      PC verze vyjde v březnu. Je to na officiálních stránkách a "nedávno" o tom mluvil i někdo z Namca (Fromu?) že půjde spíš o dny či týdny, než o měsíce.
      • Hmm to by bylo fajn. Ty Black armor verze jsou pro ps3 a Xbox už stažené z obchodu. Mam objednanou PC verzi která se stále prodává. Verzi bez steelbooku bych nechtel
    • Malleth
      Původně sem chtěl PC, ale nevydržel bych čekat, takže PS3.
  • yenda1
    DS jest naprosto vynikající herní zážitek, hra kterou jsem třebas já dlouho hledal. Sežere to spoustu času, ale ty pocity.
    Silný trumf, který rozbíjí na padrť mínění, že konzolové hry jsou pro blblečky.
    • jedna vlaštovka jaro nedělá
  • CRYPT
    Jedinna hra na kterou se v mesici breznu fakt tesim je south park the stick of truth.
    Na YT jsem videl jaky tam jsou hlasky a musim rict, ze ja se na to sakra tesim!
  • Hnisavec
    to nie je práveže hra pre nervákov a o nervy na rozstrieskanie ovládačov......je to o premyslenom a pomalom postupe bez zbrklých rozhodnutí. Keď som to prešiel celé s postavou na lvl.1 bez vylepšovania zistil som, že sa to dá, že každý boss má nejakú slabinu alebo robí nejaký naučený pohyb, takže sa okrem Manusa dali všetci zabiť i so základnou sekerou a bez kúziel. Som zvedavý, či dvojka toto zachová, že bude fér a tomu, kto sa ju naučí hrať a bude pozorný, dovolí ju prejsť i takto....
    • Tak poprvé nie som nervák, inak by som to predsa nedohral a odhodil.
      Po druhé, to že má boss nejakú slabinu už vieme predpokladám všetci, pretože máme odohraných množstvo hodín, nič nové tu nepíšeš.
  • Milujem takéto hry a odkedy vyšiel dark souls na ps3, nehrajem nič iného. Neľutujem ani ovládač ktorý som pri nej roztreskal a dohral som to na napodobenine od logitechu. Takéto hry tu priniesli nový závan čerstvého, iného hrania. Toto som už potreboval po tých rokoch hrania.
  • Už teď vím že mě ta hra bude stát cca 2 ovladače a platicko prášku na nervy o_O ;-)
  • Těším se, těším...
    Budu si nadávat, budu se proklínat, ale zážitek to bude dobrý *3*
  • michelangelocz
    A nepodivam se :P Video ma celych 7 minut a kdo vi, oc bych se jeho shlidnutim pak v samotny hre pripravil. Uz jsem videl, cetl a slysel dost – ted jen doufam v co nejzazsi doruceni balicku od Amazonu :)
    • Miserius
      Ty 2-3 minuty herních záběrů co tam je už každej viděl párkrát, je tam fakt minimum nových záběrů... Některý ty lokace nevypadaj zrovna Dark Soul "stajl" ale vypadaj teda famozne, novej vzhled to potřebovalo... Včera jsem první Dark Souls "dohrál", 11 hodin -moc jsem to neřešil, čistě šel po povinnejch bosech- a dnes rozehraju znova *1* Jak jsem nedávno psal že Demon Souls je lepší, možná to budu muset přehodnotit
      • michelangelocz
        :) Taky si vecer davam Dark Souls pred spanim. Napoprvy jsem hral na offline GfWL uctu (fakt me nebavi se porad nekde prihlasovat a zakladat stovky na mail vazanejch uctu, pamatovat si hesla a jiny otravnosti) a byt jsem tam stravil, behem nekolika mesicu, asi 200 hod *8*, tak jsem prisel o online prvek.

        Ted s "mrtvym" GfWL a provazanosti se steamem jsem rozehral novou postavu (tu puvodni z offline uctu mi to totiz nezkouslo). No a uz jsem skoro u konce peclivyho prochazeni (na 90tym soul levelu NG mi zbyvaji uz jen 4 bossove). Jen v online soubojich si fakt moc neskrtam – coz si sam vysvetluju tim, ze ve hre jsou aktivni uz jen ti onlinem proskoleni a v pvp zbehly.

        Dokonce jsem v ramci hrani vyrobil i dva mody – jsou dohledatelny pod mym nickem na NEXUSMODS. A vlastne jsou tam i na hlavni strance v HOT FILES :)
        • Miserius
          No PVP je ted fakt o nervy... NG+XX postavy na levelu 10 kempujou nováčky, čas od času nějakej cheater... Blbý... ješte jsem se teda nedostal do ty pvp areny v dlc tak uvidim jak to tam funguje... Těším se na dvojku páč to nebued mít každej zmáknutý jako tohle... Tady člověk proběhne za hoďku od startu polovinu světa a hned má výbavu že to s ní může dohrát...
          • PravyMonty
            Pvp aréna vůbec nefunguje, teda možná by fungovala, kdyby v ní někdo byl, (nikdo v ní není , jelikož za to, na rozdíl od normálního pvp nic nedostáváš), a i když tam někdo je(řekněme 2 lidé, kteří chtějí jít proti sobě), tak to trvá asi tak půl hodiny, než se k sobě připojí, a i potom není úspěch zaručen.
            • Miserius
              Tak to nechápu proč... Ja si udělal čistě online postavu (na ps3) a během hodiny a pul jsem u sebe měl 6 invaderů, pomohlo mi s 4 bossama 8 lidi a ja sam pomohl 4 lidem... Jakmile jsem "naživu" a v lokaci kde me muze nekdo napadnout tak je to jen otazka casu nez uslysim ten zradnej zvuk :D Pomoc od lidi dostanu vzdy kdyz potrebuju, pred jakymkoliv bossem sviti par summon znaku (a kdyz ne tak reloadnu postavu - zmenim "servery"- a razem jich tam par je)
              Zrovna online prvky me u toho ted drzi, je to fakt parada kdyz pomaham lidem a zrovna ho nekdo invadne, nebo kdyz proste prochazim cely lokace s nejakym hracem co mi jeste ukaze par zkratek/zapadlejch itemů... Co jsem se divil tak že byla hromada summon znaků i u Centipede Demona, to jsem nečekal... Summon failed se mi taky občas stane, ale jak jsem psal, tak 2x z 10 pokusů...
              Pokud ti tyhle online prvky nejdou tak to je docela škoda když vidim jak tu hru máš rád, tohle tomu dodává šťávu... Možná to bude platformou/portama/polohou hvězd
            • michelangelocz
              Online je pro me spis o tom, ze se mi do hry dostane hrac, kterej me zkratka chce zabit. Ne o tom, ze se ja rozhodnu jit s nekym srovnat sily. Casteji se sam nechavam povolat na pomoc, nez abych pronikal do her ostatnich a snazil se je chladnokrevne zavrazdit. Je ale fakt, ze povolat nekoho do moji vlastni hry prozatim koncilo jen jako "summoning failed". Koneckoncu ani tech utocniku moc nebylo – hadam tak deset a odrazit se mi podarilo pouze dva, pricemz jeden z nich byl oden jen do adamova roucha :)
            • PravyMonty
              Pokud sis nedával moc bodů do Resistance(Nejlépe je, když do něj nedáš nic), tak ta postava nemůže být nijak pokažená, jelikož všechny staty(až na resistance) se nějakým způsobem hodí.
            • Miserius
              To ja zase co se tyce coopu nemam problem... Kdekoliv kdykoliv si pozvu hrace tak je to nejakej OP typek (nekdy, treba 2 z 10 napise summoning failed) a kdyz chci ja nekomu pomoct vetsinou cekam tak minutu a uz me nekdo summonuje... Možná teda pojedu i tu 87 ze včerejška bokem, prijde mi to jak ovetsi vyzva ta NG+ ikdyz uz mam supr vybavu (vetsinu veci od toho cheatera jsem zahodil pac to bylo strasny OP, nechal jsem si Favor a Paladin set) nez NG
            • PravyMonty
              *1* Mi se zase stalo, že když jsem poprvé bojoval proti Ornsteinovi a Smoughovi, tak jsem vyčerpal všechny mé humanitky a zbyla už mi jen jediná poslední, tak jsem si zkusil přivolat hráče na pomoc, nikdy mi to nefungovalo a nefunguje dodnes, ale v ten moment to šlo a první hráč, které ho jsem si přivolal mi hodil na zem 50 humanitek a bez problémů zabil Ornsteina a Smougha.

              A ta aréna možná na PS3 půjde, jelikož na PS3 je nejživější komunita(Nejmrtvější je na X360), ale spíš ti doporučuji udělat si postavu, vylevlit ji na lvl 120-130, přidat se k jednomu z pvp covenantů(Abys měl věc, pomocí které budeš moct invadovat donekonečna), jít do nějaké pvp aktivní lokace(Anor Londo palác i "ulice", Oolacile township, undead parish, darkroot garden, atd..)
            • Miserius
              Tak třebas to na PS3 půjde, vyzkouším a uvidim... Rozjel jsem ráno novou postavu a hned první človek povolanej na pomoc mi dropnul veškerý high end sety a zbraně, takže mam aspon postavu na dělání ptákovin *1*
            • PravyMonty
              Na PC, jelikož ačkoliv všichni nadávají na to, že se to na K+M nedá hrát, tak mě to na tom strašně baví.
            • Miserius
              Aha, tak to je škoda. Na čem to hraješ?
        • GfWL nijak mrtve zatim neni. To bude az 1.7.2014. A vubec neni jiste, jestli Dark souls prejdou na neco jineho.
          Co se tyce DS2, si porad nejsem moc jisty. Hodne zmen se mi nelibi, a hlavne grafika mi prijde takova nejaka divna ..
          • michelangelocz
            Ze se mi na mladsim bratrickovi Dark Souls spousta veci zrovna nepozdava, porad nijak nesnizuje moji zvedavost nad celkovym vysledkem :)
      • PravyMonty
        Pokud jsi to včera dohrál poprvé, tak nezačínej novou postavu, ale pokračuj v té staré v NG+, ale tak nějak počítám, že o tom víš. *4*
        • Miserius
          New Game + nechci, ta vcerejsi postava je blbě rozjetá...
          • PravyMonty
            Pokud nejsi moc velký level a nechceš moc hrát pvp, tak to nevadí.
            • kennyB
              Já první hru dohrál na lvl 91 tuším, ale stejně si mě při pvp na NG+ dávali, hajzlíci *1*
            • Miserius
              Dohral jsem to na levelu 87 (byl jsem 70 ale Gwyna jsem nemohl dat a na 70 nebyl nikdo do coopu) Ale myslim si ze jsem si to cely pokazil tak to radsi pojedu znova

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit