Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pure white prvního světa dosahnes snadno tak, že po zabití bosse krouhnes na druhém mostě, tedy v 1.2, draka, aniž bys zemřel. Pak hned zpátky,branka otevřena a za ní vtipna paní :) A super těžký brnění. Pak už možno umřít, jakmile brankou jednou projdes, zůstane otevřena.
  • jedna vlaštovka jaro nedělá
  • Miserius
    DVD jen s dlc? Jedině Prepare to Die edici (zaklad + dlc)
  • Dá se koupit zvlášť DLC pro Xbox bez připojení na internet a microsoft pointy? Nějaká DVD verze.
  • Miserius
    Tak to nechápu proč... Ja si udělal čistě online postavu (na ps3) a během hodiny a pul jsem u sebe měl 6 invaderů, pomohlo mi s 4 bossama 8 lidi a ja sam pomohl 4 lidem... Jakmile jsem "naživu" a v lokaci kde me muze nekdo napadnout tak je to jen otazka casu nez uslysim ten zradnej zvuk :D Pomoc od lidi dostanu vzdy kdyz potrebuju, pred jakymkoliv bossem sviti par summon znaku (a kdyz ne tak reloadnu postavu - zmenim "servery"- a razem jich tam par je)
    Zrovna online prvky me u toho ted drzi, je to fakt parada kdyz pomaham lidem a zrovna ho nekdo invadne, nebo kdyz proste prochazim cely lokace s nejakym hracem co mi jeste ukaze par zkratek/zapadlejch itemů... Co jsem se divil tak že byla hromada summon znaků i u Centipede Demona, to jsem nečekal... Summon failed se mi taky občas stane, ale jak jsem psal, tak 2x z 10 pokusů...
    Pokud ti tyhle online prvky nejdou tak to je docela škoda když vidim jak tu hru máš rád, tohle tomu dodává šťávu... Možná to bude platformou/portama/polohou hvězd
  • Miserius
    Pure White je kdyz ani jednou v tom světě neumřes zatímco jsi "naživu-revived" ne?
  • To bude tím,že neberu zajatce:-)
  • michelangelocz
    Nemas holt tak uplne dobrackou tendenci herniho sveta :)
  • Jo,tak tomu taky rozumím,ale ta zatracená brána je pořád zavřená:-)))
  • michelangelocz
    Online je pro me spis o tom, ze se mi do hry dostane hrac, kterej me zkratka chce zabit. Ne o tom, ze se ja rozhodnu jit s nekym srovnat sily. Casteji se sam nechavam povolat na pomoc, nez abych pronikal do her ostatnich a snazil se je chladnokrevne zavrazdit. Je ale fakt, ze povolat nekoho do moji vlastni hry prozatim koncilo jen jako "summoning failed". Koneckoncu ani tech utocniku moc nebylo – hadam tak deset a odrazit se mi podarilo pouze dva, pricemz jeden z nich byl oden jen do adamova roucha :)
  • michelangelocz
    Tendence sveta spousteji urcity udalosti, ktery jsou pro ne specificky a bez nich nepristupny. Namatkou brana po levy strane mostu k Boletarianskymu Palaci je otevrena jn tehdy kdyz mas PURE WHITE WORLD TENDENCY. A pod vlivem stejny tendence je na vrcholu Latrijsky veze prkno – ktery tam za jinych okolnosti neni – pres nejz muzes prejit az k mistu, kde najdes jinak nedostupny predmet. Atd.

    Ale byt je tenhle prvek zajimavej a originalni, tak se bez nej klidne obejdu, protoze tendence se menila jen velmi pozvolna, klidne i v casovym horizontu dalsich NEW GAMEs.
  • V dnešní době,kdy opravdu dobré hry spočítáte na prstech jedné ruky,působí DS série jako zjevení.Z nedočkavosti před launchem DS2 jsem rozjel znovu Demon´s Souls a i když jsem přišel o původní savy z důvodu výměny PS3,užívám si to jakobych hru hrál poprvé.A to i přes to,že jsem dodnes úplně nepochopil všechny mechanismy ve hře,jako např.World Tendency atd:-)Dark Souls 2 prostě musí "dopadnout",jinak to nevidím.Vždyť já už si píšu i do kalendáře,kolik dní ještě zbývá do launche-prostě magor:-)))
  • Hmm to by bylo fajn. Ty Black armor verze jsou pro ps3 a Xbox už stažené z obchodu. Mam objednanou PC verzi která se stále prodává. Verzi bez steelbooku bych nechtel
  • InfidelBro
    PC verze vyjde v březnu. Je to na officiálních stránkách a "nedávno" o tom mluvil i někdo z Namca (Fromu?) že půjde spíš o dny či týdny, než o měsíce.
  • PravyMonty
    Pokud sis nedával moc bodů do Resistance(Nejlépe je, když do něj nedáš nic), tak ta postava nemůže být nijak pokažená, jelikož všechny staty(až na resistance) se nějakým způsobem hodí.
  • kennyB
    Já první hru dohrál na lvl 91 tuším, ale stejně si mě při pvp na NG+ dávali, hajzlíci *1*
  • Miserius
    To ja zase co se tyce coopu nemam problem... Kdekoliv kdykoliv si pozvu hrace tak je to nejakej OP typek (nekdy, treba 2 z 10 napise summoning failed) a kdyz chci ja nekomu pomoct vetsinou cekam tak minutu a uz me nekdo summonuje... Možná teda pojedu i tu 87 ze včerejška bokem, prijde mi to jak ovetsi vyzva ta NG+ ikdyz uz mam supr vybavu (vetsinu veci od toho cheatera jsem zahodil pac to bylo strasny OP, nechal jsem si Favor a Paladin set) nez NG
  • PravyMonty
    *1* Mi se zase stalo, že když jsem poprvé bojoval proti Ornsteinovi a Smoughovi, tak jsem vyčerpal všechny mé humanitky a zbyla už mi jen jediná poslední, tak jsem si zkusil přivolat hráče na pomoc, nikdy mi to nefungovalo a nefunguje dodnes, ale v ten moment to šlo a první hráč, které ho jsem si přivolal mi hodil na zem 50 humanitek a bez problémů zabil Ornsteina a Smougha.

    A ta aréna možná na PS3 půjde, jelikož na PS3 je nejživější komunita(Nejmrtvější je na X360), ale spíš ti doporučuji udělat si postavu, vylevlit ji na lvl 120-130, přidat se k jednomu z pvp covenantů(Abys měl věc, pomocí které budeš moct invadovat donekonečna), jít do nějaké pvp aktivní lokace(Anor Londo palác i "ulice", Oolacile township, undead parish, darkroot garden, atd..)
  • Miserius
    Tak třebas to na PS3 půjde, vyzkouším a uvidim... Rozjel jsem ráno novou postavu a hned první človek povolanej na pomoc mi dropnul veškerý high end sety a zbraně, takže mam aspon postavu na dělání ptákovin *1*
  • PravyMonty
    Na PC, jelikož ačkoliv všichni nadávají na to, že se to na K+M nedá hrát, tak mě to na tom strašně baví.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit