Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miserius
    Aha, tak to je škoda. Na čem to hraješ?
  • Miserius
    Dohral jsem to na levelu 87 (byl jsem 70 ale Gwyna jsem nemohl dat a na 70 nebyl nikdo do coopu) Ale myslim si ze jsem si to cely pokazil tak to radsi pojedu znova
  • PravyMonty
    Pvp aréna vůbec nefunguje, teda možná by fungovala, kdyby v ní někdo byl, (nikdo v ní není , jelikož za to, na rozdíl od normálního pvp nic nedostáváš), a i když tam někdo je(řekněme 2 lidé, kteří chtějí jít proti sobě), tak to trvá asi tak půl hodiny, než se k sobě připojí, a i potom není úspěch zaručen.
  • PravyMonty
    Pokud nejsi moc velký level a nechceš moc hrát pvp, tak to nevadí.
  • Miserius
    No PVP je ted fakt o nervy... NG+XX postavy na levelu 10 kempujou nováčky, čas od času nějakej cheater... Blbý... ješte jsem se teda nedostal do ty pvp areny v dlc tak uvidim jak to tam funguje... Těším se na dvojku páč to nebued mít každej zmáknutý jako tohle... Tady člověk proběhne za hoďku od startu polovinu světa a hned má výbavu že to s ní může dohrát...
  • michelangelocz
    Ze se mi na mladsim bratrickovi Dark Souls spousta veci zrovna nepozdava, porad nijak nesnizuje moji zvedavost nad celkovym vysledkem :)
  • Malleth
    Původně sem chtěl PC, ale nevydržel bych čekat, takže PS3.
  • Objednal jsem si PC verzi, ale neuvědomil jsem ze vychází až cca 2-3 měsíce po konzolích.
    Čekáte na PC verzi nebo jdete do ps3/x360 verze?
  • yenda1
    DS jest naprosto vynikající herní zážitek, hra kterou jsem třebas já dlouho hledal. Sežere to spoustu času, ale ty pocity.
    Silný trumf, který rozbíjí na padrť mínění, že konzolové hry jsou pro blblečky.
  • GfWL nijak mrtve zatim neni. To bude az 1.7.2014. A vubec neni jiste, jestli Dark souls prejdou na neco jineho.
    Co se tyce DS2, si porad nejsem moc jisty. Hodne zmen se mi nelibi, a hlavne grafika mi prijde takova nejaka divna ..
  • Miserius
    New Game + nechci, ta vcerejsi postava je blbě rozjetá...
  • CRYPT
    Jedinna hra na kterou se v mesici breznu fakt tesim je south park the stick of truth.
    Na YT jsem videl jaky tam jsou hlasky a musim rict, ze ja se na to sakra tesim!
  • Tak poprvé nie som nervák, inak by som to predsa nedohral a odhodil.
    Po druhé, to že má boss nejakú slabinu už vieme predpokladám všetci, pretože máme odohraných množstvo hodín, nič nové tu nepíšeš.
  • Hnisavec
    to nie je práveže hra pre nervákov a o nervy na rozstrieskanie ovládačov......je to o premyslenom a pomalom postupe bez zbrklých rozhodnutí. Keď som to prešiel celé s postavou na lvl.1 bez vylepšovania zistil som, že sa to dá, že každý boss má nejakú slabinu alebo robí nejaký naučený pohyb, takže sa okrem Manusa dali všetci zabiť i so základnou sekerou a bez kúziel. Som zvedavý, či dvojka toto zachová, že bude fér a tomu, kto sa ju naučí hrať a bude pozorný, dovolí ju prejsť i takto....
  • Milujem takéto hry a odkedy vyšiel dark souls na ps3, nehrajem nič iného. Neľutujem ani ovládač ktorý som pri nej roztreskal a dohral som to na napodobenine od logitechu. Takéto hry tu priniesli nový závan čerstvého, iného hrania. Toto som už potreboval po tých rokoch hrania.
  • Už teď vím že mě ta hra bude stát cca 2 ovladače a platicko prášku na nervy o_O ;-)
  • michelangelocz
    :) Taky si vecer davam Dark Souls pred spanim. Napoprvy jsem hral na offline GfWL uctu (fakt me nebavi se porad nekde prihlasovat a zakladat stovky na mail vazanejch uctu, pamatovat si hesla a jiny otravnosti) a byt jsem tam stravil, behem nekolika mesicu, asi 200 hod *8*, tak jsem prisel o online prvek.

Ted s "mrtvym" GfWL a provazanosti se steamem jsem rozehral novou postavu (tu puvodni z offline uctu mi to totiz nezkouslo). No a uz jsem skoro u konce peclivyho prochazeni (na 90tym soul levelu NG mi zbyvaji uz jen 4 bossove). Jen v online soubojich si fakt moc neskrtam – coz si sam vysvetluju tim, ze ve hre jsou aktivni uz jen ti onlinem proskoleni a v pvp zbehly.

Dokonce jsem v ramci hrani vyrobil i dva mody – jsou dohledatelny pod mym nickem na NEXUSMODS. A vlastne jsou tam i na hlavni strance v HOT FILES :)
  • PravyMonty
    Pokud jsi to včera dohrál poprvé, tak nezačínej novou postavu, ale pokračuj v té staré v NG+, ale tak nějak počítám, že o tom víš. *4*
  • Těším se, těším...
    Budu si nadávat, budu se proklínat, ale zážitek to bude dobrý *3*
  • Miserius
    Ty 2-3 minuty herních záběrů co tam je už každej viděl párkrát, je tam fakt minimum nových záběrů... Některý ty lokace nevypadaj zrovna Dark Soul "stajl" ale vypadaj teda famozne, novej vzhled to potřebovalo... Včera jsem první Dark Souls "dohrál", 11 hodin -moc jsem to neřešil, čistě šel po povinnejch bosech- a dnes rozehraju znova *1* Jak jsem nedávno psal že Demon Souls je lepší, možná to budu muset přehodnotit

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit