Přejít na výpis diskuzí
"Zahrajte" si 18 minut z Crysis 3 přes YouTube video
26.7.2012 | Petr Poláček
53 příspěvků
-
Vzhledově je to krása. Pokud to nepřecpou tunel lokacema a nebude z toho smrdět analog, může to bejt i slušná zábava.
-
Uz jen to, ze je to demo z konzole, znaci jakej shit-port to bude pro PC...
Uprimne nevidim rozdil oproti Crysis2 -
S odstupem pár minut jsem trochu pozměnil názor, vývojáři se asi přece jen snažili o možnost stealth postupu ale veškerá jejich snaha padá na hubu v tomto předváděcím videu na imbecilitě hráče nebo na impotenci a nárocích vydavatele. Kdyby to hrál člověk, který aspoň trochu ví v čem tkví podstata slova STEALH, tak by to asi vypadalo jinak, ale v tom případě by to nebylo akční, bylo by to delší a pro mnoho mladých hráčů by to tak mohlo být nudné. Přece jen dnešní dobové hry musí být akčnější...
-
Proč to zase nejede... zdejší klasika... jdu na YT
-
nuda, zase ta sama písnička bez špetky krytí.. koho to má bavit... *12*
-
No to byl teda stealth jako prase :-D To kdyby videl Sam Fisher nebo Solid Snake tak se u toho chlamou smichy :-D
-
Taky vás už takový zběsilý střílečky bez špetky atmosféry přestávaj bavit? ,Po tomhle videu mě to jen utvrdilo v tom ,že tohle fakt kupovat nebudu.
-
impotentni nudaaaaaaaaaa !!!!!!!!
-
To byla ukázka STEALTH jak poďme jebatť do křoví, se stealth to nemělo vůbec nic společného. Teda pokud si cassaul hráči a vývojáři myslí, že zneviditelnit se a odrovnávat nepřátele ve stylu predátora je stealth.
-
Jsem téhož názoru co se týče AI,voják stál za autem a začal střílet skrz auto, to jaksi vybuchlo a bylo po vojáčkovi, tak nevím, jestli to byl voják nebo hloupý kovboj, co střílí od pasu.
-
cela hratelnost mi pripada asi tak ze: nech sa paci mozte mierit ale staci strielat danym smerom pretoze vsetko co trafite vybuchuje. takze kazdeho nepriatela si najde smrt na jediny sposob a ostatne moznosti su na okrasu cry enginu.
-
Ale je prece si muzes vybrat, jestli Stealth nebo Armour ;-) , jinak chapu interaktivita by byla lepsi kdybys to mohl i sam zakusit ale budiz...
-
mne je to jasné *1*
-
Ta hudba mi prijde jak z Dextera :D
-
Video pěkné ale jinak ta interaktivita tam není žádná. *2*
-
To je len omacka pre casualov aby ich oklamali ze v hre su moznosti kde "your choice matters". Stealth tam nieje ved to vidno z videa. enemaci hned vedia ze ste nekoho zabili, ked sa dnes za stealth pocita to ze cloak engaged tak to potes....crysis 2 kde nalepili textury rastlin na budovy.
AI protivnikov bola pekne vidiet ked z poza dveri vysiel enemac a len stal a kukal :-D. alebo ked hodil granat a on povie: take cover ale stoji tam pri granate jak ret4rd :-D. -
Na můj vkus až moc podobný s předchozím dílem, navíc mi to připadá ještě více koridorový a akčnější. Graficky povedené, ale z celkového hlediska to na mě moc velký dojem neudělalo. Výbuch přehrady se taky u mě minul účinkem. Chci to jako v Crysis 1, kdy vás (aspoň na začátku) nikdo nekomanduje, hrajete si svým tempem, kocháte se krajinou či si ze srandy rozstřelí palmu. Ach ty časy...
-
mne tie volby nefungujú, keď som klikol na "Stealth" tak žiaden stealth tam nebol.
-
Mně video jede ale vypl jsem po minutě, nebaví mě to.
-
No, napiš to ještě dvakrát. Nikdo před tebou to nezmínil.