Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MidnighT91
    Fuck the kingsguard
    Fuck the city
    Fuck the king
    nejlepší scéna...
    • ohař dobrá postava
      • Darkest
        dobra dobra jedna z nejoblibenejsich....mela jit Sansa s nim ale pocitala se Stannisovou vyhrou....prepocitala se holcina
    • to bylo v jakym díle? :)
      • Darkest
        S02E09 Blackwater
  • Hmm modifikace a má větší potenciál než Genesis *7* .

Tak co jste říkali na seriálovou Černovodu? Stannis v první linii, Tywin v první linii... Ohař bojící se pár hořících šípů? To je tak jediný co bych tomu vytkl...
    • od 6 dilu to sakra ujiždí od knížky.ale neva je to hold tv licence
      • presne tak me to trosku zklamalo no vlastne trosku vic xD ale porad je to celkem povedenej serial :)
        • je to tv verze rád jí to odpustím.
    • Koukej.. hezky bych to tak řekl: Ohař se bojí ohně víc než smrti..... čti knihu!!!!
    • Hairy_Ass
      Genesis jsem nějak vytěsnil z paměti. *15*

Jo ten díl byl pěknej, hlavně "zelená" scéna vypadala pěkně. Jinak Tyrion asi nebude tak ošklivej, jak po téhle bitvě v knize vypadal. *3*
      • Ne zřejmě bude mít nos. *1*
        • takže přežije? docela jsem si ho oblíbil. *1*
    • Vypadá to fakt zajímavě.

Jinak Stannis v první linii mi přišel taky zvláštní. To že se hound bojí ohně má svůj důvod. Stačí se podívat na jeho obličej (v knížkách to bylo rozvedené trochu víc), ale spíš to byla taková poslední kapka, která ho zlomila.
      Každopádně pro mě asi dosud nej díl.
      • To jo ale toho ohně tam bylo na to moc málo... Byl tam jeden hořící člověk a pár šípů.
        • díl jsem zatím neviděl, ale jestli tam hořelo co říkáš, tak v knížce toho hořelo o dost víc
          • Noo v knize se on lekl té apokalypsy kdy se zelený oheň byl naprosto všude... Tady pak při samotné obraně brány není...
  • proč ničit vše pod jmenem Hru o trůny
  • Je to Píseň ledu a ohně, a ne ohně a ledu...
    • sleepless
      Blbej prepis, diky
    • PreidaQ
      Já těmhle hnidopichům normálně fandím. *1*
  • No než Genesisi to bude určitě lepši. A než nové rpg Game of Throne to bude lepší na 1000%.Protože ta hra je zoufalá. *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit