Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hanzales
    Argh, proč jsem zrovna tuhle hru úplně prošvihl, když vyšla a proč jsem ještě v té době neuměl moc anglicky. Čučím aspoň na doporučený letsplay a paráda, díky za tip! ;o)
    • PLuto.petr
      Rozhodně než ten Letsplay bych jednoznačně doporučil si tuhle hru zahrát. I teď po tolika letech za to stojí...
      • ucho
        no jo, já bych si ji třeba rád zahrál, ale na GOGu pořád není :/
        • PLuto.petr
          Já bych měl mít někde doma originálku...
  • Jedna z nej adventur všech dob...
  • schumicrast
    Grim Fandango vznikala 2 roky a zřejmě se má tak dlouho, vzhledem k její obtížnosti, i hrát. To si pamatuju někde z Excaliburu :-) A že je to hra zatraceně obtížná!
  • WhySoSad
    Podpora myši je skvělá věc, do teď to bylo takový nepřehledný a zmatečný, ale všechno je to o zvyku, nakonec jsem to dohrál bez problému i bez myši :)
  • jupí
  • Mě by spíše potěšilo, kdyby se konečně dostalo Fandango na GOG. Má přes 40 000 hlasů :) - bližší je mi Twinsen z LBA, ale Fandango je hned za nim.

Podpora myší je dobrá věc.
    • Prave som sa snazil niekolko minut si spomenut ci Grim Fandango mam, alebo nemam na GOG.com.....tvoj koment mi usetril dalsie minuty a jeden zbytocny login *1* Dik
      • Není zač :D
    • ucho
      asi tak, k čemu patch na něco, co si člověk nemůže nikde koupit...
      • Na Ebayi je přes 20 kopií
        • ucho
          DVD mechaniku moc nepoužívám, raději bych digitální verzi, kdy budu mít 100% jistotu, že mi to pojede na Win7 a nebudu s tím muset dělat žádný opičárny.
      • davidBray
        smutný
      • Takových her je více, musíme doufat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit