Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja jsem mile prekvapen...strasne navykovy, byt se jedna o naprostou kopii D3 se vsim vsudy, jen s jinou grafikou...:) Ale ptz je D3 skvely, neni to na skodu, ba naopak, ja jsem hodne spokojeny a stopro si hru objednam...doporucuju...:))
  • tak budu reagovat na nazor podemnou.
    take jsem ted odehral cca hodinku v torchlight 2 betě a muj nazor je smíšený pač jsem nechtěl tuhle hru hned hazet do koše.
    1. Hudba je hrozná :-D ale to je asi o v kusu a rozohdně není jako v diablu, ani jako v prvním torchlight, je děsná.
    2. Grafika je strašně teple barevná, a celkově na mě hra pusobí přeplácaně, jednička byla slušná (barevná ale slušná) ale tohle je opravdu barevné až moc, na temnost diabla 3 to nemá boužel. a jinak co se týče kvality tak grafika nikam nepostoupila.
    3. Otevřenost prostředí je vec která chyběla v torch 1, a tady je, ne moc velká, zatím jsem jel 4x odznova a vždy byla hra dost korydorová,a nevím kde vzal ten podemnou že se generuje jiná mapa, 2x sem měl uplně stejnou a 2x uplně jinou ale taky stejnou, takže to je spíš tak že tam jsou předpřipravené verze te cesty a ty se mění, takže je to otázka času než to budete mít prošlé naspamět , v diablu se generuje jako v každém díle uplně celá mapa jinak.
    4. Pro lidi co nechtějí hrat diablo 3 je + že herníma mechanisma je torch 2 kopie diabal 2, tzn zachovaly jse věci jako svitky na identifikaci a portal a talent strom. (rozdělování statu není), ale i tohle mi po odehrání prvnícho aktu v D3 příjde naprd, nové standarty v D3 jsou prostě lepší.
    5. Spelly, ability co sem zatím viděl jsou slušné, ne tak pekné jako v diablu a celkově fight je takovej nudnější a není tak navykovej jako v diablu ale jako zaplacnutí nudnejch chvílí to muže i stačit.
    6. Hra ma asi pro dost lidí + že na singl není nutnej internet, jen na když chcete na server s jinejma lidma tak se lognete. ikdyž pro mě značné - oproti diablu 3 kde internetove připojení dost vítám, v D3 se mi postava ukládá na server, ale tady musím přenášet savy s PC na PC, žadnej chat s přátely, žadne acheavy na porovnávání, nic.

Muj zavěr, hra na mě pusobí jako velmy slabá napodobenina diabla 2, chybý mi v ní vylepšní která přinesla D3, nepřipojení k netu, a další... Grafika je no pro mě špatná, mam raději temnou grafiku, a ne omalovanky.
    • dej si facku a běž si zahrát to tvoje diablíčko pro děti....D3 škoda peněž a zbytečná ztráta času ...lidi budte normální a podporte RG a ne ty nenažrance kteří maj parchu jak namrdaných z wow a pod kkktin a jestě chcou za pi**vinu 1400 ...BLIZZSHIT :X *1*
    • Žádný chat s přáteli? Žádné achievmenty? Chlape, chat tam je a to druhý tam taky bude, je to zatím jen beta a co se týče zbytku, to jsi čekal, že pod pojmem "otevřený svět" ti tam naservírujou volnost jak ve TES? Jasně, že v tomhle typu hry jsou koridory, osobně mě nenapadá podobná hra, kde by nebyly. Celkově z toho, cos napsal to vypadá, jako by ses tu hru ani nesnažil prozkoumat (viz přerozdělování statů). Pro mě je TII rozhodně krokem kupředu.
    • Hudba je hrozná? Prosím? Čo za barbara môže vypustit zo seba takéto niečo?

nech si kazdy vypočuje úvodný song a spraví si názor sám http://www.youtube.com/watch?v=rPJxxWZ5odg
    • Hele, ty, šašku, rozdělování statů tam je. Pokud přehlídneš takovou základní věc, tak prosím nepiš hodnocení, když nevíš co píšeš. K ostatním bodům se vyjadřovat nebudu to je věc názoru, každopádně si pravěpodobně nehrál ani D2. ;-)
      • no ja tedy taky nenašel rozdělování bodů, a jinak více méně souhlasím, oproti torchlight 1 je to krok v před ale na diablo 2 nebo 3 to prostě nemá ani nahodou.
        • Body se rozdělujou přesně na druhé straně obrazovky nez skill pointy. Nepamatuji si ted zkratku.

... hmm zajímavé, takže jakákoliv hack&slash hra, která jde vlastní cestou je špatná, protože je to blbej klon diabla, a když hru vyvíjí stejný vývojáři jako D2 a je naprosto stejná v základu, ale vylepšená, tak je špatná protože je to klon diabla 2, mám to tak chápat? :D
  • Tak sem se prece jen dostal do bety. A mám pocit že lidi čekali na pokračování Diabla na špatném místě.
    Prakticky vše včetně hudby a hratelnosti, výjma grafiky působí jako Diablo, navíc při opakovaném hraní jsou mapy nejen naprosto odlišné, ale navíc jsou tam i náhodně přigenerované questy, takže na opakované hraní je to prostě jiné.
    Nehrál sem jedničku, ale asi budu :-)
  • Asharak
    Zahráno, vypadá to fajn. Grafika a atmosféra zaujmou, ale né zas nějak originálně. Je to taková upravená grafika z WoWka, a ta se mi líbí. Ale co sem se díval na jedničku tak už trošku víc odlišnější.
    Hratelnost a postavy dobré. Skill system se mi moc nelíbí, ale build je build, a účel potom plní dobře. Ale atributy (Str,dex,int,vitalita) s 5body za lvl fajn věc.
    Příběh jsem moc nekoumal. Questy fajn. Nění jich (na začátku?) moc, spíš málo/středně, ale tj plus.
    Na nejtěžší obtížnost ale nic moc, nechci vidět menší... ale na začátku jde teda o heal a splash/long dmg. Lahvičky a jedem, cd10 sekund super zpestření.
    Hráno za enginera a boj byl dobrý. Ale pokud nepoužíváte útěk + long splash tak zachvilku chcípnete (na elite). Pet ve hře je dorbá věc, poslat prodat věci a farmit je dál je skvělý koncept!
    Nejhorší byl asi obchod/zbraně. Pokud nedokončíte quest, tak nemáte nic moc silného.
    Uvidím dál, co bude, jsem asi na lvlu9.
    Boj s bossy trochu nudný, utíkat - splash, utíkat - splash, manapotion - splash... ale to bude možná obtížností. Chcípnout - zaplatit, bojovat nebo chcípnout - oživit se - dojít... zajímavé, zlato se hodí, u potulného enchantera. Enchant je jinak fajn vyřešený.
  • Mě klíč přišel a za hodinku už biudu mít snaženo, snad všechno bude dobry :)
  • Malleth
    Je to v něčem lepší než jednička? Ta mě vůbec nechytla.
  • Hanzales
    Tak a teď si trošku zatroluju já! Všechno se má jednou zkusit, že jo...
    D:I:A:B:L:O Rulez FTW MDFK Ultra Mega Killa
    A aby tak jako že pro úplnost, nesmí chybět "cod"
    Edit: jo a ještě XD woe ;o)
    • a hned je ten svet veselejsi :D
  • Diablo 3 som mal predobjednane z UK a este neprislo, nevadi mi to, dufam ze kym mi buduci tyzden pride vyriesia sa tie problemy so zatazou serverov uz na 99% a budem moct v klude hrat.

Na Torchlight 2 sa netesim menej nez na D3, jednotka bola super, hoci jej fakt chybal multiplayer. Dvojka je zatial neustale v Top 10 sellers na steame takze dufam a aj verim ze uspech mat bude. Nevidim dovod preco by si mali hraci vyberat len jednu Hack N' Slash diablovku ktoru budu hrat. Ja budem hrat D3, T2 a rozhodne sa mozno este viac nez na obe spominane tesim na Grim Dawn ktory na poslednych gameplayoch vyzera naozaj fantasticky.
    • To uz je davno vyresene, jéden hotfix a uz se dva dny loguje naprosto bez problemu
      • Za co mu dáváte mínuska? Má v podstatě pravdu...od středy se mi už ani jednou nestalo, že bych se nepřipojil kdy jsem chtěl.
        To se ta D3 nevraživost musí odrážet na úplně každém příspěvku, co o něm neřekne, že je na hof...?
  • Je vtipné jak autor miluje Diablo 3 a cokoliv není Diablo je podle něho jen slabý odvar. Možná by mu neuškodilo si uvědomit, že ne všichni jsou tak odvaření z Diabla jako on. Já sám měl D2 moc rád, ale trojku si z mnoha důvodů nekoupím, ale T2 už mám na Steamu předobjednaný a už jen spokojeně čekám na den D.
    • Torchlight je diablovka

Ale diablo, je diablo, lepsi hack and slesh proste neni, a pochybuju ze to torchlight zmeni

Torch, titam q, grim down, path of exile jsou dobre diablovky ale nema to na original
      Z tech co sem ted psal je nejlepsi asi path of exile hlavne protoze je to uplna kopie D2, a komu uplne nevyhovuje ze je diablo 3 narocnejsi tak muze hrat to...

A rovnou prosim si odpuste jak je to blba hra kvuli nutnosti netu, nechapu jak podle toho nekdo muze hodnotit hru. Nejprve si ji kupte, hrajte a az ji za par tydnu dohrajete tak hodnote
      • Zeptám se takhle. A co dělá Diablo Diablem, tím dokonalým originálem. Název? Značka? Studio, které se podepsalo za vývoj? Reálně doteď všichni srovnávali s D2, ale D3 je v mnoha ohledech naprosto jiné než D2 a dělali ho naprosto jiní lidé. Které, z těch dvou je tedy to s kterým to srovnáváš?

Když bude mít hra skilltree a attributy tak to není ono protože D2 je lepší, a když tam žádný skill tree nebude a všechny skilly dostaneš sám tak to není ono protože D3 je lepší?

A co kdyby náhodou vyšla hra úplně stejná jako D3 od jiného studia pod jiným názvem, řekneme před 3-4 roky? Zahodil by si ji protože by to nebylo jako D2?
        • Me tu spise stve jak lidi hodnotej d3 jen na zaklade informaci, ale hru nehrali

Taky sem nehral npr. Skyrim, a kdyz vidim vedea tak to musi bejt takova sra**a, fps v rpg ? Co to ma jako bejt, a grafika ? Hruza a podle hodnoceni se to nekomu asi libi nebo nwm

A dost lidi se do me ted opre pac takhle hodnotim hru co sem nehral
        • Diablo ma silu hlavne v jedny veci a to je znovuhratelnost a vyvazenost a to se pokud vim zatim zadny jiny Diablovce nepovedlo. Jestli se to povede D3 ukaze jen cas.
  • Torchlirch II vypadá velmi slibně, bude se odehrávat v úplně jiném prostředí, než diablo III a tím pádem k sobě přitáhne další skupinku lidí. Já bych řekl, že to bude velmi úspěšná hra a lidé jí budou hrát a milovat stejně jako Diablo III.
    • Ty praštěnej optimisto ... to, že ta hra (RPG, hack and slash, stejný hud, podobná grafika)
      vychází až po Diablo 3 je veliká chyba a z hlediska Marketingu BIG error, ale náhoda je blbec a třeba se i odpadlíkům z Blizzard North podaří hru zaplatit, ale na peníze pro MMO titul bych to asi neviděl.
      • já si Torchlight 2 zahraju velice rád. Za 4 stovky spousta zábavy. Roztomilé zábavy. A hlavně pokud i dvojku udělají s takovým tím laskyplným přístupem tak to bude paráda. To se mi u toho narozdíl od Dibala líbí. D nekoupím ale T ano.
      • Většina diablo klonů, měla fixně daný prostředí a nepřátele, to dříve či později upadne v stereotyp, ale tahle hra bude mít náhodně generované prostředí a nepřátele, akorát systém skilů bude jiný!!
        S pozdravem!
        • ale vypadá na první pohled podobně a pouze "fandové" hru nezachrání

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit