Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je vtipné jak autor miluje Diablo 3 a cokoliv není Diablo je podle něho jen slabý odvar. Možná by mu neuškodilo si uvědomit, že ne všichni jsou tak odvaření z Diabla jako on. Já sám měl D2 moc rád, ale trojku si z mnoha důvodů nekoupím, ale T2 už mám na Steamu předobjednaný a už jen spokojeně čekám na den D.
    • Torchlight je diablovka

Ale diablo, je diablo, lepsi hack and slesh proste neni, a pochybuju ze to torchlight zmeni

Torch, titam q, grim down, path of exile jsou dobre diablovky ale nema to na original
      Z tech co sem ted psal je nejlepsi asi path of exile hlavne protoze je to uplna kopie D2, a komu uplne nevyhovuje ze je diablo 3 narocnejsi tak muze hrat to...

A rovnou prosim si odpuste jak je to blba hra kvuli nutnosti netu, nechapu jak podle toho nekdo muze hodnotit hru. Nejprve si ji kupte, hrajte a az ji za par tydnu dohrajete tak hodnote
      • Zeptám se takhle. A co dělá Diablo Diablem, tím dokonalým originálem. Název? Značka? Studio, které se podepsalo za vývoj? Reálně doteď všichni srovnávali s D2, ale D3 je v mnoha ohledech naprosto jiné než D2 a dělali ho naprosto jiní lidé. Které, z těch dvou je tedy to s kterým to srovnáváš?

Když bude mít hra skilltree a attributy tak to není ono protože D2 je lepší, a když tam žádný skill tree nebude a všechny skilly dostaneš sám tak to není ono protože D3 je lepší?

A co kdyby náhodou vyšla hra úplně stejná jako D3 od jiného studia pod jiným názvem, řekneme před 3-4 roky? Zahodil by si ji protože by to nebylo jako D2?
        • Me tu spise stve jak lidi hodnotej d3 jen na zaklade informaci, ale hru nehrali

Taky sem nehral npr. Skyrim, a kdyz vidim vedea tak to musi bejt takova sra**a, fps v rpg ? Co to ma jako bejt, a grafika ? Hruza a podle hodnoceni se to nekomu asi libi nebo nwm

A dost lidi se do me ted opre pac takhle hodnotim hru co sem nehral
        • Diablo ma silu hlavne v jedny veci a to je znovuhratelnost a vyvazenost a to se pokud vim zatim zadny jiny Diablovce nepovedlo. Jestli se to povede D3 ukaze jen cas.
  • Jo kdyz uz tu byla rec o nutnost staleho pripojeni i pro singleplayer, tak zde je vynatek z popisku na Steamu: "And, as always, you can play single-player offline as well."
    • Takhle je to správně, nechci mít u hraní neustále pocit, že mě někdo sleduje... *7*
    • to jsou moji kluci
  • Torchlirch II vypadá velmi slibně, bude se odehrávat v úplně jiném prostředí, než diablo III a tím pádem k sobě přitáhne další skupinku lidí. Já bych řekl, že to bude velmi úspěšná hra a lidé jí budou hrát a milovat stejně jako Diablo III.
    • Ty praštěnej optimisto ... to, že ta hra (RPG, hack and slash, stejný hud, podobná grafika)
      vychází až po Diablo 3 je veliká chyba a z hlediska Marketingu BIG error, ale náhoda je blbec a třeba se i odpadlíkům z Blizzard North podaří hru zaplatit, ale na peníze pro MMO titul bych to asi neviděl.
      • já si Torchlight 2 zahraju velice rád. Za 4 stovky spousta zábavy. Roztomilé zábavy. A hlavně pokud i dvojku udělají s takovým tím laskyplným přístupem tak to bude paráda. To se mi u toho narozdíl od Dibala líbí. D nekoupím ale T ano.
      • Většina diablo klonů, měla fixně daný prostředí a nepřátele, to dříve či později upadne v stereotyp, ale tahle hra bude mít náhodně generované prostředí a nepřátele, akorát systém skilů bude jiný!!
        S pozdravem!
        • ale vypadá na první pohled podobně a pouze "fandové" hru nezachrání
  • Hairy_Ass
    Jediný, v čem nemůže Diablu 3 konkurovat, je hype. Vždyť i Path of Exile vypadá minimálně stejně atraktivně, jako D3...
    • Jen mu chybí modrá nálepka Blizzard před jménem. Nehledě na to, ber to tak že D3 je udělané už pro causal hráče, alespoň nebudou překážet tady v těch hrách, u kterých se bude muset trochu přemýšlet při rozvoji postavy. :-)
      • Spis to bude lepsi nez diablo 2 ne?

Protoze d3 je tezsi a delsi a vyvoj postavy je rozmanitejsi nez u diabla 2
        • To je asi věc názoru. Mě více vyhovovalo to co bylo v D2. Je možné že z dlouhodobého hlediska je lepší tohle řešení, ale z bety to tak nevypadalo. Ale věřím že to některým vyhovuje více, pro mě to pozbylo poslední featuru co z toho dělala akční RPG.
      • Vrook
        Jó no, Diablo 3 je hrozně pro casual hráče. Hlavně Inferno mód. A celá marketingová kampaň byla založená na tom, že je to pro casual hráče a že ani jednou neumřeš, vlastně je to jenom taková oddychovka, kerá se na nejtěžší obtížnost dá hrát poslepu. Ne srsly.. prosím.. neblej tady lživý informace založený na tvý nepochopitelný nenávisti k produktu, kterej tě z ještě nepochopitelnějších důvodů s*re tak, že z něj máš vyrážku. A pokud jsi vážně až tak emočně labilní, tak se neprojevuj veřejně.
        • No jo, na světě jsou miliony lidí co to touží hrát měsíce a roky na inferno a kupovat si na aukcích itemy a podobně. Ta kampaň, která proběhla hlavně v americe byla cílená na všechny a hlavně to dostali zdarma i hráči WoW co předplatili na rok. Logicky nemohou hrát obě hry naráz, takže se dá říci že více jak polovina hráčů to párkrát dohraje a nechá plavat.
          Hrát se to zajisté bude a bude to hrát hodně hráčů na inferno, o tom žádná. Ale půlka hry je věnována právě causal publiku.
        • Diablo 3 má pár vychytávek, které prostě lidi odradí. Má svou skupinu věrných, ale taky se k němu dost veteránů odvrací zády.
          • Vrook
            Mně samozřejmě nevadí nikdo, kdo z nějakejch důvodů odmítá hrát D3, chápu všechny rozumný argumenty a nehodlám nikoho s odmítavym přístupem přesvědčovat o opaku, protože vim, že je to individuální záležitost a co člověk to postoj. Ale některý zarytý hejtři, který blijou hromady nesmyslnejch lživejch keců pod každou zmínku o D3 a z kterejch přes jejich "komentáře" úplně čiší vztek a nenávist vůči tomu produktu a který ještě ke všemu urážej všechny hráče D3 (viz avp8 výše), jsou prostě na facku.
            • Já mu to neberu. Ale taky mu nenadávám a nepíšu o něm v třetí osobě své domněnky a neprezentuji je jako skutečnost.
              Já vždy rozebírám jen technickou stránku hry, a snažím se dát najevo lidem, že nemají očekávat to co jim nakecali v rozhovorech, protože vidím že to není skutečnost. Kdyby mě hned neoznačili za trolla a dávali pozor tak by se předešlo tomu že to pak spamují špatným hodnocením jen proto že to není co očekávali.
              Já si za svým názorem stojím a když mě někdo přesvědčí o opaku tak to dokážu přijmout. Jak se ji mnohokrát stalo. Ale on už jen chodí a hází na mě špínu a přitom je děsně nad věcí. :-)
            • Ringwraith
              Ale tak Vrook byl na SWtOR nahypovanej, to se omlouvá.
            • To jsou tvé dojmy. Děkuji za feedback, pokusím se své sdělování faktů napravit tak aby na tebe nečisil vztek a nenávist a nemusel si mi zase ve své naprosté pohodě sprostě nadávat jako tehdá u SWTOR, btw. jak se Ti v něm daří?
      • Veskoslav
        Jelikož T I byla "kopie" Diabla II, nedivil bych se, kdyby T II byla "kopie" D3:)
        • Těžko říct, jsou to ti samí lidé. Jen se neví, jaký tým je schopnější, respektive jestli je více veteránů v projektu Torchlight2 nebo v Diablu3, než ty rychlokvašky nasazené z Activision.
        • A jak by to udělali za pár měsíců? Když se D3 vyvíjelo tááák dlouhoooooo.
      • Kde si nazbieral tie názory, na internetoch ?
        • Ono jich je víc?
        • rhaegar
          co tak si změnit avatar :) měl sem ho tu první :D
          • Ok, zmenil som si ho, vidím že vieš čo je na tom obrázku a hádať sa s tebou nejdem :-)
          • To si nemyslím, neviem o tom.. Vieš, čo za postava je na tom obrázku ?
          • Hairy_Ass
            Koukám čtenář Malazské knihy padlých... *3* Jen ti to koliduje s nickem, ale co, já mám taky pro sira Humphreyho nedůstojný nick. *15*
            • rhaegar
              jo mam to smíchaný :)
  • MrSanta
    Bez bety se obejdu, plná je "za rohem". Na hru se těším. Jednotku jsem koupil, když stála na Steamu asi 5 € a až jsem byl překvapen, jak mě Torchlight I bavil. U dvojky to vypadá na nákup za plnou cenu, i když jsem momentálně celkem herně zaneprázdněn a moc času na ní nebude. Jako pomoc při čekání na Grim Dawn se bude Torchlight II skvěle hodit.
  • Regnuto. Treba to vyjde. Diablo 3 se urcite hraje paradne, ale prijde mi, ze znovuhratelnost nebude tak vysoka jako u druheho dilu a ani delka hry se nezda byt neco extra. Spousta lidi to dohraje na vsechny obtiznosti relativne rychle a pak hru na nejako dobu opusti, dokud nevyjde PvP patch. Torchlight 2 si urcite sve zakazniky najde. Btw. Predobjednavka Torchlight 2 je stale mezi peti nejprodavanejsimi tituly na Steamu. A to uz je to nejaky ten patek co ji tam dali.
    • Znovu hratelnost je mnohem vetsi, a delka hry je tak o 5 hodin delsi nez u d3, a na inferno zatim padly 2 akty, a furt se progresuje, ale to je co-op, sam to dohrat na vsecky obtiznosti je na par desitek hodin

Ja jedu na normal prvni akt sem hral 6 hodin, coz je podle recenzi zakladni herni doba vsech akzu, xela hra na normal je okolo 20 hodin, a to mas jenom nejmensi obriznost
  • Diablo 3 som mal predobjednane z UK a este neprislo, nevadi mi to, dufam ze kym mi buduci tyzden pride vyriesia sa tie problemy so zatazou serverov uz na 99% a budem moct v klude hrat.

Na Torchlight 2 sa netesim menej nez na D3, jednotka bola super, hoci jej fakt chybal multiplayer. Dvojka je zatial neustale v Top 10 sellers na steame takze dufam a aj verim ze uspech mat bude. Nevidim dovod preco by si mali hraci vyberat len jednu Hack N' Slash diablovku ktoru budu hrat. Ja budem hrat D3, T2 a rozhodne sa mozno este viac nez na obe spominane tesim na Grim Dawn ktory na poslednych gameplayoch vyzera naozaj fantasticky.
    • To uz je davno vyresene, jéden hotfix a uz se dva dny loguje naprosto bez problemu
      • Za co mu dáváte mínuska? Má v podstatě pravdu...od středy se mi už ani jednou nestalo, že bych se nepřipojil kdy jsem chtěl.
        To se ta D3 nevraživost musí odrážet na úplně každém příspěvku, co o něm neřekne, že je na hof...?
  • Torchlight I. jsem hrál a bylo to fajn. Taková krásně barevné, malované .. *2* .. Druhý díl zkusím moc rád, už vzhledem k tomu, co je Diablo III. Néé, že by to byla špatná hra, má spoustu dobrých nápadů, co se mě líbí, ale .. Nevím proč, moc mě to nechytlo .. *13* .. Je to takové trošku lepší Drakensang Online.
    • prosimte jakej je Drakemsang online ? Videl jsem jen ten puvodni a ten me moc nechytnul . Muzu te poprosit o nejake dojmy pokud jsi to zkousel ? Nekde jsem cet ,ze lidi to prirovnavaj k Diablovkam . Coz by bylo prave pro me zajimavejsi . Dekuju za ochotu .
      • DA online může hrát zadarmo kdokoliv, stačí se zaregistrovat a hra se hraje hned v okně tvého prohlížeče, takže není nic jednodušího než si tu hru zkusit sám.
        • Sorry ne DA ale "DS" :D
          • promin ja se ptal Danteho . Stejne jsi mi nerek ,ale to co me nejvic zajima . A ty jsi to hral ? Muzes se podelit o dojmy jake to vlastne je . Je to vazne jako Diablo ? Nebo to jede v klasickejch Drakensang kolejich ?
            • :-)) to znam . Na multaky taky moc nejsem . Jedine co sem tam dam je Titan Quest , Fear Combat a Nebo UT 2007 ( 3 ) .
            • Nemáš zač. Snad se ti bude hra líbit, já k ní přistupoval poměrně skepticky, ale docela mě to baví, sice nevím jak dlouho u ní vydržím, ale na zkrácení čekání na Torch 2 slouží zatím celkem dobře.
              Jen začínám narážet na problémy každé ho MMO a to je, že některé Bossy bez party člověk nemá šanci dat :D, ale to je problém toho, že jsem hrozný solista.
            • Rostiro : dekuju moc :-)
              Takze Diablovka . Jj ja to teda testnu a uvidim . Pises ,ze to je spise jako Torchlight coz ja povazuju za plus . Torch jsem nedavno dohral a musim teda rict ,ze jsem se u hry kralovsky bavil . Skoda ,ze nema multak . Dekuju za zakladni info a preju fajn vikend . Treba se v Drakensang potkame . Mej se
            • Ahoj Drakesang Online hraji:
              Takže ano je to akční RPG hodně podobná Torchlight nebo Diablo (spíše ale Torchlight).
              Na to že je to browser hra, tak má velice pěknou grafiku a dokonce nějaké pokusy u zničitelné prostředí. Oproti Diablu je to samozřejmě trochu zjednodušené, hlavně v lootu, kdy ti padají jenom věci, které může tvoje třída postavy nosit, D2 jsem nehrál asi 2 roky,ale co si pamatuji, tak tam ti mohlo padnout cokoliv. Jinak je pár zajímavých vychytávek, jako ponk, kde můžeš zlepšovat vybavení atd.
              Hra je zadarmo, sice spousta věcí se platí temnými mincemi (platidlo, které si člověk kupuje za reálné peníze), ale ty můžeš získat plněním úkolů a padají i z mobů. Takže v klidu může hrát aniž bys něco platil, jen u toho člověk musí trochu přemýšlet. Jinak hra je Open Beta. Některé veci ještě nejsou úplně dodělány a postavy jsou omezeny Lvl. 40 což mě trošičku děsí, protože jsem lvl 26 a to hraji nepravidelně jeden týden, denně v průměru 1-2 hodiny.
              Tak snad jsem ti pomohl Zatím.
  • Tak já se na Torchlight II fakt těším, určitě ho vyzkouším... Což o Diablu říct nejde - možná je větší, lepší a úžasnější, ale mě se prostě nelíbí jejich vydavatelská politika - vydat po 12 letech hru, kde změny jsou dost diskutabilní a vyžaduje trvalé připojení k netu, díky čemuž nejde hrát? Ne, děkuji.
    • Hozny co ? Kdyz hra nejde stahnou na torentech den po vydani, tyhle nazory maj jen socky co si tu hru chteli stahnout, normalnimu hraci nemuze vadit nutnost projeni tak, ze by mel furt takove pindy a furt rikal jak si tu hru nekoupi, myslite ze kdyz tu budete tak brecet ze pro vas pridaj offline mod? Tohle neni blizz forum tak to zkuste tam, ale nemelte furt tady jak vam to vadi, uz ste nam to rekli a muzete topicky o diablu 3 preskakovat
      • kubi-wan
        Tak já si teď třeba taky konečně koupil Assassin's Creed 2, což chce taky trvalý připojení... Ale já si to prostě radši cracknu, protože takhle se nechat osírat nechci.
      • hele mozna kdybych mel net vazne vsude tak to neresim . Jenze .... ject treba k nam na chatu tak si proste nezahraju . Tohle neni jen o sockach ,ale o omezenich ktera se te muzou taky tykat . Torchlight jednicka byla paradni prave v tom ,ze nic nechtela dokonce ani to cede v mechanice . Proste stare casy . V Torchlight 2 je polozka LAN tak by to snad mohlo jit i bez toho pripojeni . Tak jako tak se na hru tesim a urcite koupim .
        • To jediný po čem toužím, je zajet si na chatu, zavřít se tam, zatáhnout tam závěsy a pařit celej víkend a v neděli jet zase domů :D :D :D
          • rancor1223
            Tak proč ne, ve stínu na verandě, čerstvý vzduch, nikdo tě neruší. Já mít chatu, určitě si pár takových výletů za léto udělám.
            • rancor1223
              Já bych to stáhnul přesně proto, že je to předražený Diablo :D
            • Jste banda kreténů, která hledá jen výmluvy. kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde. Už vás vidím, jak jedete sam ina chatu a pak si tam hrajete Diablo. Prostě vás sere, že to nemůžete stáhnout z torrentů. Hele, já bych to taky stáhl z torrentů, ale jde o Diablo a to bych si asi koupil i tak. Hlavně tady nekecejte takový kraviny. Je mi z vás na blití.
          • kazdej sme nakej ne. Podle sebe nesud druhe .
    • Veskoslav
      Jenom nevím, co znamená věta: Aneb budeme zkoušet servery, infrastrukturu a uvidíme, co to vydrží. Což mi vychází, že T II bude taktéž online jako Diablo III.
      • Podle posledniho videa, ktere jsem na T2 videl se na account prihlasuje az po tabulce, kde si volis, jestli chces single, LAN nebo multiplayer. Ve videu volil MP, takze se logicky prihlasit musel, ale pro single to zatim vypada, ze online byt nemusis. Jinak by ses prihlasoval jako Diabla 3 a jinych (Path of Exile) hned po spusteni hry.
      • Tak on tam bude online režim jako v Diablu, ale single by měl jít snad bez toho.
        • Veskoslav
          No tam je bohužel to kouzelné slůvko "snad":)Osobně by to bylo fajn, kdyby šel i offline mód, ale Beta tomu moc nenapovídá.
          • http://pc.hrej.cz/novinky/2012/04/13/torchlight-2-dorazi-asi-mesic-po-diablu-26979/
            Přečti si druhý odstavec
          • Tak zas to pro mě není taková pecka, abych se o to víc zajímal, ale mám ten pocit, že jsem četl, že single půjde offline.
            • Ringwraith
              Ale spekulacím a slibům o Diablu 3 lidi věřit mohli a být z něj hotoví už před lety, kdy nebylo žádný info venku, jen že se hra bude jmenovat Diablo 3 a bude ji dělat společnost, která se jmenuje Blizzard?

Jo a slyšels, že Mass Effect 3 bude mít plno různých konců, kde se přímo a jasně ukážou tvý rozhodnutí z celé trilogie?

Hele já ti nevím, člověk by buď měl být důvěřivý nebo ne... ne si selektivně vybírat od koho si nechá věšet bulíky na nos.
            • Veskoslav
              Děkuji. Ale dokd to nevyjde, jsou to jenom spekuace a sliby:)
  • Ja jsem zkousel T2 minulej vikend, prislo pozvani do bety, a tak jako D3 se vydalo cestou zmen, T2 zustalo vse pri starem, pribyly samozrejme i novinky, je to fajn hra, vyvoj postavy D3 proste moc chybi, to jednoznacne......ale T2 chybi jedna zasadni vec, a to atmosfera, bohuzel si myslim ze s takovou grafikou to asi jinak nejde :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit