Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sie jedu Diablo a budu ho hrát dlouho, ale jsem rozhodnutý, že si T2 koupím - jednička mě bavila docela dlouho. Dost se na další díl těším.
  • Právě teď mi přišla pozvánka *1* Uvidíme se ve ře *5*
    • BoB.2
      Mě nic jak jsem psal jsem prostě smolař. *13*
      • rancor1223
        Mě taky... *13*
        • BoB.2
          A já se tak těšil. *7*(doufal jsem aspon jedna ze 3 registrací)
          • BoBe pošli mi svůj email na jovidash@gmail.com něco pro Tebe mám:-)Ps.:Stihni to do 12:00 pak odjíždím na hory.
  • tak budu reagovat na nazor podemnou.
    take jsem ted odehral cca hodinku v torchlight 2 betě a muj nazor je smíšený pač jsem nechtěl tuhle hru hned hazet do koše.
    1. Hudba je hrozná :-D ale to je asi o v kusu a rozohdně není jako v diablu, ani jako v prvním torchlight, je děsná.
    2. Grafika je strašně teple barevná, a celkově na mě hra pusobí přeplácaně, jednička byla slušná (barevná ale slušná) ale tohle je opravdu barevné až moc, na temnost diabla 3 to nemá boužel. a jinak co se týče kvality tak grafika nikam nepostoupila.
    3. Otevřenost prostředí je vec která chyběla v torch 1, a tady je, ne moc velká, zatím jsem jel 4x odznova a vždy byla hra dost korydorová,a nevím kde vzal ten podemnou že se generuje jiná mapa, 2x sem měl uplně stejnou a 2x uplně jinou ale taky stejnou, takže to je spíš tak že tam jsou předpřipravené verze te cesty a ty se mění, takže je to otázka času než to budete mít prošlé naspamět , v diablu se generuje jako v každém díle uplně celá mapa jinak.
    4. Pro lidi co nechtějí hrat diablo 3 je + že herníma mechanisma je torch 2 kopie diabal 2, tzn zachovaly jse věci jako svitky na identifikaci a portal a talent strom. (rozdělování statu není), ale i tohle mi po odehrání prvnícho aktu v D3 příjde naprd, nové standarty v D3 jsou prostě lepší.
    5. Spelly, ability co sem zatím viděl jsou slušné, ne tak pekné jako v diablu a celkově fight je takovej nudnější a není tak navykovej jako v diablu ale jako zaplacnutí nudnejch chvílí to muže i stačit.
    6. Hra ma asi pro dost lidí + že na singl není nutnej internet, jen na když chcete na server s jinejma lidma tak se lognete. ikdyž pro mě značné - oproti diablu 3 kde internetove připojení dost vítám, v D3 se mi postava ukládá na server, ale tady musím přenášet savy s PC na PC, žadnej chat s přátely, žadne acheavy na porovnávání, nic.

Muj zavěr, hra na mě pusobí jako velmy slabá napodobenina diabla 2, chybý mi v ní vylepšní která přinesla D3, nepřipojení k netu, a další... Grafika je no pro mě špatná, mam raději temnou grafiku, a ne omalovanky.
    • dej si facku a běž si zahrát to tvoje diablíčko pro děti....D3 škoda peněž a zbytečná ztráta času ...lidi budte normální a podporte RG a ne ty nenažrance kteří maj parchu jak namrdaných z wow a pod kkktin a jestě chcou za pi**vinu 1400 ...BLIZZSHIT :X *1*
    • Žádný chat s přáteli? Žádné achievmenty? Chlape, chat tam je a to druhý tam taky bude, je to zatím jen beta a co se týče zbytku, to jsi čekal, že pod pojmem "otevřený svět" ti tam naservírujou volnost jak ve TES? Jasně, že v tomhle typu hry jsou koridory, osobně mě nenapadá podobná hra, kde by nebyly. Celkově z toho, cos napsal to vypadá, jako by ses tu hru ani nesnažil prozkoumat (viz přerozdělování statů). Pro mě je TII rozhodně krokem kupředu.
    • Hudba je hrozná? Prosím? Čo za barbara môže vypustit zo seba takéto niečo?

nech si kazdy vypočuje úvodný song a spraví si názor sám http://www.youtube.com/watch?v=rPJxxWZ5odg
    • Hele, ty, šašku, rozdělování statů tam je. Pokud přehlídneš takovou základní věc, tak prosím nepiš hodnocení, když nevíš co píšeš. K ostatním bodům se vyjadřovat nebudu to je věc názoru, každopádně si pravěpodobně nehrál ani D2. ;-)
      • no ja tedy taky nenašel rozdělování bodů, a jinak více méně souhlasím, oproti torchlight 1 je to krok v před ale na diablo 2 nebo 3 to prostě nemá ani nahodou.
        • Body se rozdělujou přesně na druhé straně obrazovky nez skill pointy. Nepamatuji si ted zkratku.

... hmm zajímavé, takže jakákoliv hack&slash hra, která jde vlastní cestou je špatná, protože je to blbej klon diabla, a když hru vyvíjí stejný vývojáři jako D2 a je naprosto stejná v základu, ale vylepšená, tak je špatná protože je to klon diabla 2, mám to tak chápat? :D
  • Tak účet vytvořen, třeba budu mít štěstí, to by byla v krátké době už druhá haluz, před pár dny jsem našel v mailu pozvánku do End of Nations alphy.
    • Black_Hand
      me prislo neco 2. kvetna, "claim your spot". myslis to samy? to bych jeste nebral za finalni pozvanku.
      • To není ono, to je teprv výzva aby sis zažádal o místo.
        • Black_Hand
          to jsem udelal. takze mi chces rict, ze me nevzali? no super *7* . to mi prijde jako jedno z mala mmo, ktere me laka.
          • Třeba ti to eště přijde, to nemožeš vědět.
  • Ja jsem mile prekvapen...strasne navykovy, byt se jedna o naprostou kopii D3 se vsim vsudy, jen s jinou grafikou...:) Ale ptz je D3 skvely, neni to na skodu, ba naopak, ja jsem hodne spokojeny a stopro si hru objednam...doporucuju...:))
  • Tento víkend zkouším TOR, taky dají všechno na jeden víkend. *10*
  • BoB.2
    Jsem odjakživa smolař ale zkusil jsem to. *7*
  • Už se na to těším, ale nejdřív musím dodělat ten 60. level v D3 *15* Jen doufám, že to celé nebude o jednom skillu tak, jak to bylo u jedničky. Celé to pak bylo s marksmanem strašně nudné, používat pořád jen explosive shot, který šel střílet mimo obrazovku a pak už jen lootovat.
    • A ja to mel za Alchymistu presne na opak. Nestacili mi rychle sloty a nevedel jsem, co mackat driv. *2* To bylo vzdy: vyvolat pomocnika, posilit pomocnika, zvysit elemental dmg, pak kombinovat utocne skilly podle potreby, teleport, ...
      • Jojo alchymista, já teď zkouším chrát jako Alchemist Gunner :D a musím říct, že je to celkem sranda, ale neodolal jsem a malé ďáblíky si chovám taky :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit