Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si tento víkend Torchlight II
18.5.2012 | Adam Homola
102 příspěvků
-
Tak sem se prece jen dostal do bety. A mám pocit že lidi čekali na pokračování Diabla na špatném místě.
Prakticky vše včetně hudby a hratelnosti, výjma grafiky působí jako Diablo, navíc při opakovaném hraní jsou mapy nejen naprosto odlišné, ale navíc jsou tam i náhodně přigenerované questy, takže na opakované hraní je to prostě jiné.
Nehrál sem jedničku, ale asi budu :-) -
Tak a teď si trošku zatroluju já! Všechno se má jednou zkusit, že jo...
D:I:A:B:L:O Rulez FTW MDFK Ultra Mega Killa
A aby tak jako že pro úplnost, nesmí chybět "cod"
Edit: jo a ještě XD woe ;o) -
-
a hned je ten svet veselejsi :D
-
-
No ono to diablo III taky není žadný zázrak,hra je to dobrá,ale abych řekl wow to ne... a čekal sem,že budou padat desítky jedna za druhou a ono ne... na meta zatím 86/100
-
No takže neudou mít opět přístup všichni....A zase hrát kolo"štěstí" se mi moc nechce:( Škoda.
-
Chci chci chci, regnuto. :-) Těším těším.
-
Vývojárom držím palce.. Ale.. Hmm.. Ako to povedať.. Budem asi cez víkend zaneprázdnený hraním D3 :D
-
Je to v něčem lepší než jednička? Ta mě vůbec nechytla.
-
Mě klíč přišel a za hodinku už biudu mít snaženo, snad všechno bude dobry :)
-
veru nezahrám. Teraz hrám Diablo 3 a Torchlight mám predobjednané na Steame, takže počkám na to ;)
-
Zahráno, vypadá to fajn. Grafika a atmosféra zaujmou, ale né zas nějak originálně. Je to taková upravená grafika z WoWka, a ta se mi líbí. Ale co sem se díval na jedničku tak už trošku víc odlišnější.
Hratelnost a postavy dobré. Skill system se mi moc nelíbí, ale build je build, a účel potom plní dobře. Ale atributy (Str,dex,int,vitalita) s 5body za lvl fajn věc.
Příběh jsem moc nekoumal. Questy fajn. Nění jich (na začátku?) moc, spíš málo/středně, ale tj plus.
Na nejtěžší obtížnost ale nic moc, nechci vidět menší... ale na začátku jde teda o heal a splash/long dmg. Lahvičky a jedem, cd10 sekund super zpestření.
Hráno za enginera a boj byl dobrý. Ale pokud nepoužíváte útěk + long splash tak zachvilku chcípnete (na elite). Pet ve hře je dorbá věc, poslat prodat věci a farmit je dál je skvělý koncept!
Nejhorší byl asi obchod/zbraně. Pokud nedokončíte quest, tak nemáte nic moc silného.
Uvidím dál, co bude, jsem asi na lvlu9.
Boj s bossy trochu nudný, utíkat - splash, utíkat - splash, manapotion - splash... ale to bude možná obtížností. Chcípnout - zaplatit, bojovat nebo chcípnout - oživit se - dojít... zajímavé, zlato se hodí, u potulného enchantera. Enchant je jinak fajn vyřešený.