Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechapu, proc chybi odkaz "reagovat" u toho prvniho prispevku, tak odpovidam sem. Pro "MidnighT91": Prvniho, ceho jsme si asi vsiml_i_ je, ze neumis cesky. Lamo. *7*
  • XorxoxTalarius
    Proc? Ja to skoncil bez zraneni a prisel mi ten postup celkem takticky
  • Shania
    To je sparavně, prostředí je zničitelné a to že je vojak v krytu neznamena, že ho při velkém stěstí netrefí.
  • Osobně jsem nadšený. Skutečně. Ze všech videí totiž dýchá nejen pěkná atmosféra ale i obtížnost a to přátelé, je dnes velmi ceněná komodita. Zrovna nedávno jsem koukal na jiném serveru na dobývání UFO a můžu říct, že to vůbec nebylo lehké. Vojáci panikařili a dokonce i dva zařvali. Jediné co mě zatím trochu mrzí je zjednodušený inventář vojáka. Žádné zásobníky a podobná udělátka. Nu nic. Ale na hru se rozhodně těším.
  • Robotron3
    V roce 1994 se určitě všude nepoužíval pixelart. A když používáš pixelart bez realistického vzoru, tak je výsledek vždycky cartoonový. To ani jinak nejde. Musel bys naskenovat reálné věci a postavy, aby to nevypadalo cartoonově a je pak jedině pixelartem dokreslit. Jako třeba Darkseed. Ostatně dřív se hodně skenovalo a digitalizovalo a dnes si spousta lidí myslí, že hry z historie jsou čistý pixelart a fantazie zručného grafika, přitom to často byla upravená digitalizace. UFO byla ručně kreslená grafika, tak to podle toho samozřejmě vypadalo.
  • Samozřejmě, ten styl JE cartoonový. Já ten Crabův příspěvek pochopil tak, že tehdy byl rok 1994, takže se všude používal pixel art, který je podle něj vždycky cartoonový, takže to nemohlo vypadat jinak. Proto jsem napsal, že ne každý pixel art je takhle cartoonový a ta grafika UFO byl záměr.
  • Shenkster
    Zklamání *9*
  • MickTheMage
    http://www.youtube.com/watch?v=0UKrk10ixiY
  • Robotron3
    Vzhledem k originálu a jak se dnes grafika dělá, mi přijde, že je to zvládnuté dobře. Je tam jakási souvislost a přesto je to moderní. Co by sis představoval za zpracování? Když ne tohle, ani realistické?
  • haha. Na tehdejsi dobu byla grafika prinejmensim pekna,kdyz uz ne krasna. Ale to bylo pred kolika? 15 lety?
    Dneska necekam u strategie fotorealistickou grafiku,ale tahle stylizace tomu nesedi. S tim souhlasim. Kazda druha hra ma dneska komiksovou stylizaci a uz mi to leze krkem
  • Keyz
    Nějak mají divně modely,střílí tam skrz překážky.
  • no zajimave demicko vcera pred spanim. no nejlepsi cast v tom pristave jak ten s raketam vylezl na strechu na zemi jeden detekoval 2 ufony sam dostal nejakou ranu rika tak to prrr a ten s tou raketou nahore odpailil oba ufony i s drevenou bednou za ktereho byli schovani.
    osobne sem hral xcom apocalypse na steamu je funkci verze i kdyz mam doma origo cd ale nejde spustit:(
  • Ne každý pixel art vypadá cartoonově.
    Ze screenshotů k původní hře bych si taky nemyslel, že to má hutnou atmosféru.
    Tím netvrdím, že vím, jakou atmosféru bude nový XCOM mít, ale z obrázků je brzo soudit (a řekl bych, že ani z toho dema, když je to jen tutoriál, kde tě vedou za ručičku).
  • Resp. to nemá tu atmosféru, kterou bych od xcomu v roce 2012 očekával.
  • Skutečně ten pixelart v roce 1994 vypadal kresleně? Zcela nečekané. Tohle atmosféru nemá.
  • První UFO/XCOM bylo ještě mnohem víc kreslené a hutnou atmosféru to mělo.
  • Robotron3
    Tak to tě asi ani nebralo původní UFO, protože to mělo taky cartoon grafiku.
  • Hrál jsem jednou, ale taky opatrně. Na marodce mi skončil jeden a to pouze z důvodu "tohle je XCOM". Jinak řečeno, naběhli dva soldáti (heavy a assault) na posledního emzáka co byl občtvereček od nic a ani jeden ho netrefil a emzák samozřejmě ano. Doufám že těhlech WTF momentů tam nebude moc.
  • jindra.veliky
    To je jenom na screenech. V demu to bylo v pohode.
  • No hlavně že ty jsi něco víc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit