Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si zdarma Star Wars: The Old Republic - lepší příležitost nikdy nebyla
15.8.2015 | Inzerce
138 příspěvků
-
Hmm, dneska jsem lognul do hry a i když mě před týdnem vypršel game time tak stále jsem subscriber :D Možná bych se měl jít napráskat, že využívám výhod předplatitele namísto abych si užíval nevýhod f2p hráče :)
-
-
radsi se podivej jestli mas ten subs zrusenej :D
-
-
Já to měl jako RaF, ale i tak to bylo divný dostal jsem místo 7 dní 14 dní, ale i tak, ty měli skončil před týdnem....no já si nestěžuji :D
-
-
-
Koukám, že to teď v létě nikdo nehraje tak je třeba PR keců :) Free je to už nějaký ten pátek (ne-li roček). Pro fanouška SW má určitě smysl si hru na dva tři měsíce předplatit (na dlouhé zimní večery super). Příběhy jednotlivých postav, univerzum.. nicméně jako freečko s omezeními na počet creditů, slotů v trade network, ale i třeba že můžu jen pět WZ, tři FP za týden je to co spolehlivě freečkový model této hry zabíjí.
-
-
Sak to melo od spusteni jeden z vubec nejhorsich modelu f2p co existuje, pak to sice trochu poladily ... mno pribeh se odehrat da. Hrat ho podruhy nema uz moc smyslu, i kdyz budes hrat za protistranu, tak 80% je stejnych.
Problem je spis v tom, ze hrajes defakto singl. *8* -
-
To chce kámoše a projít ve dvojici, pak už to je o něčem jiném...
-
-
-
Kdyby odstranili cap na credity a všechno se dalo za ty credity koupit v aukcích, tak by to jako F2P šlo hrát vcelku slušně.Ale za 200k/350k se dají koupit jen ty nejzákladnější unlocky a zbytek jen za CC. Měl jsem to několik let předplacené a bavilo mě to, pak jsem kvůli finančním problémům platit přestal a nedávno, když jsem si to zapnul jako F2P, tak mě to tu hru tak znechutilo, že nechápu, jak by to někdo jen jako F2P vůbec chtěl hrát.Jako placený MMO je to dobrý, ale ten F2P model v téhle hře je opravdu prasácký.
-
-
Já jsem f2p a mám bloknutých 16 milionů kreditů :D
-
-
No a za to už bys mohl používat všechno jako platič :) Nemám problém, když hraju zadarmo něco přetrpět, ale když na konci tunelu není vidět světlo v podobě hraní bez klacků pod nohama, tak to dost demotivuje a radši si pár měsíců počkám a pak zas zaplatím než tohle. Podle mě by to mělo o dost hráčů víc a třeba by si koupili ptákoviny jako vozítka atd za real prachy.Ale bohužel je to jejich možnej ušlej zisk.
Jinak tobě že jsi to vydržel, klobouk dolů *1* -
-
Jako já to teď nehraji, jinak bych byl sub :D Jako f2p si zajdu třeba 1-2 flashpointy a jdu offline.
-
-
-
-
Jako já nevim co na tom je. Je to prostě normální mmo, všechny se ovládají stejně, ve všech jsou stejné principy. Grafika docela obstojná akorát trochu pohádková. Na pár týdnů možná zabaví.
-
Dá se to hrát zdarma? Nemyslím jako teoreticky ale reálně. PVP mě vůbec nezajímá.
Včem je tohle MMO lepší než jiná MMO? Nezajímá mě lore SW, ale nevadí mi. Jen jestli to má něco, v čem je tahle hra prostě unikátní. LOTRO má např. krásný svět, bohatý lore, zajímavé classy, dobrou komunitu. GW2 má skvělý bojový systém, hezky udělaný svět a zajímavé mechaniky.
Co má tohle? Proč by měla tahle hra hráče zajímat? Je někdo schopen odpovědět bez debilního "zahraj si to sám"? Zahrát si to, znamená stáhnout to (tak tři dny stahování s mým netem) a pak nejméně 20-30 hodin hraní, aby člověk skutečně ozkoušel. -
-
pvp v tyhle hre nefugovalo a nefunguje, zadarmo se to da dohrat - proste odehrajes pribeh. Jen te bude s.at, ze $$$ ktery vydelas ti padaj kamsi, a nemuzes si za ne nic koupit. Teda, mozna kdyz budes rok nekolikrat denne smirovat aukce (nebo si na to poridis bota), tak se ti povede koupit potrebnej unlock. Bez unlocku mas omezeny i sloty na ability ... coz je dost na pikacu. Ale tenhle unlock se kdyz sem to hral dal koupit celkem levne (za ingame menu).
Mno odehrajes si pribeh ve svete sw ... byt lore to slusne nabourava, trebas kdybys to nevedel, tak jedi meni svoje svetelny mece castejs, nez ty spodky. Za 20-30 hodin odehrajes tak tutorial. -
Zdarma se da vyexpit na lvl 50 (max je 60 a potrebujes dlc) a projit si kompletni class story quest, jen jako f2p hrac dostavas podstatne min xp a musis proto plnit temer veskery vedlejsi questy aby si ty story Q mel sanci splnit. Pak mas i dost omezeny UI, maily, aukci atd atd ale pokud si chces zahrat KOTOR 3 a MMO cast hry te moc nezajima tak ty ficury ani nepotrebujes. Jinak k tomu co ma a co jiny mmo ne.. mno to je snad jasny ne ? SVETELNY MECE ! :D a az na tu SP cast a pvp ve vesmirnejch lodich je to takovej standart.
-
Příběh mají i další MMO. Nadabované postavy mě nezajímají, ale ruší. Dabování postav v MMO považuju za špatný směr vývoje MMO. Díky dabingu se zjednodušuje samotný text a zbytečně roste velikost instalátoru a cena MMO. Byl bych nadšen, kdyby se v MMO zcela opustil dabing. Jiné je to u SP her, tam mi dabing vyhovuje.
Jak jsem to pochopil, je tedy SW v podstatě SP Bioware hra s MMO prvky. Mě zajímají ty MMO prvky a něco, čím by byla tahle hra ojedinělá. -
-
je to nepodarena kopírka wowka se silnym singleplayerem, co je u MMO hry skutečne podstatne. proto to taky par mesicu po vydani prešlo na f2p a p2w
-
-
zas a znova blbeček utoči
-
-
Pokud jsi nepolibeny SW universem,pak ojedinela neni asi v nicem. Pokud jsi fanda,bude pro tebe hra ojedinela treba svetem a postavami ktere znas z filmu.
Ale ktera MMORPG za poslednich 10 let je originalni? Vzdycky jde hlavne o pocit ze hry pri samotnem hrani a to proste jinak nez vyzkousenim nezjistis. Bohuzel pro tebe.
Ja treba osobne SW svet opravdu nemam rad,ale jak uz jsem psal,hra me i presto zaujala.
A jsou hry jejichz svet miluji,ale jako MMORPG je to pro me proste propadak. -
Prostě tě ničím nezaujme, všechno je nazajímavé , běž si radši zahrát COD.
-
-
jestli nemas rad star wars tak to asi nema cenu zkouset ale narozdil od ostatnich mmorpg tohle je hodne silne pribehove zamereno velka cast se hraje jako singleplayer nejbliz k tomu ma asi Final Fantasy XIV ktere ma taky spoustu pribehovych cutscen ale myslim ze tam primo nic neovlivnujes pouze se vleces ale je to taky daleko vetsi mmorpg nez swtor pokud bych si mel momentalne vybrat nejlepsi mmorpg na trhu a skrtnu Ultimu online tak bych doporucil prave Final fantasy XIV kazdopadne se muzes podivat sam Swtor http://1url.cz/HPIH
Final fantasy XIV https://www.youtube.com/watch?v=qdCKx3Tty5w -
Jo da. Pokud jsi obcasny hrac.
Ja mam tuhle hru rad. Vzdycky si predplatim dva mesice,pomerne aktivne hraji a pak me hra prestane bavit. Za pul roku si zase predplatim dva mesice,kralovsky se bavim a zase me to omrzi. a porad dokola.
Cim je hra zajimava? Ma pribeh. Kazde povolani ma svuj vlastni originalni pribeh a do jiste miry(byt omezene) jsou v nem i skutecne volby. Temer vsechny questy (nejen hlavniho pribehu) jsou plne nadabovany. Tva postava take mluvi. Ve hre ziskas svou vlastni vesmirnou lod a krome klasickych questu na planetach si muzes zabojovat i ve vesmiru(byt i to je omezene). atd...
-
-
Zkoušel jsem asi před 2 měsícema a nedostal jsem se ani přes přihlášení :D Už si to moc nepamatuju ale k normálnímu heslu se zadávalo ještě nějaké druhé... Neví někdo kde se to heslo bere? Díky za odpověd...
-
-
Pokud myslíš to, co myslím já, tak to ti má dojít na mail jako jednorázový kód pro přihlášení.
-
-
Radši ani zadarmo !
-
Hele tak já to zkusil a překvapivě je to docela dobrý. Uvidim co to dá a možná nějakej ten měsíc subcribnu...
BTW: Jaký je po WoWku nejhranější MMO? -
-
tipnul bych si world of tanks vzhledem k tomu že loni se jim povedlo mít přes milion hráču online jen na ruských serverech..
-
-
Tipnul bych si ze wargaming keca az se jim od huby prasi ... stejne jako ve vsem. Mimochodem, udelat na 10 minut 10M online umi kazdej mamloj.
-
Jakmile čtu Rus (cokoliv) tad se mi otevírá rybička v kapse.
(Hraju DOTA2 tak o nich vim své, a to nejen z herního pohledu :D )
Jinak já myslel MMORPG pardon za nepřesný dotaz. -
-
cyka blyat pizdiec obama.
aneb russia east, russia west, russia.
jinak tady je jeden článek, težko říct jestli je přesný:
http://mmos.com/editorials/most-popular-mmorpgs-world -
-
To bude asi tím, že v Evropě je pár hráčů ve srovnání s Asií a ti mají trochu jinší preference než my.
Pro Benyho potřeby by byl lepší nějaký žebříček z prostření NA a EU.
-
-
-
-
Z buy to play: GW2 a The Elder Scrolls Online
Z subscription based: Final Fantasy XIV: Heavensward
F2P nevím, nezajímám se. -
-
GW2 mě přestal pavit na levelu 53
Elder of Scroll mě nezajímá.
FFXIV je hrozný a umělý a designove prostě špatný. (a to říkám jako fanoušek FF. Kdyby to udělali ze světa FFIX bylo by to mnohem zajímavější. Tady opravdu nechápu proč to hraje tolik lidí. )
F2P- Třeba u těch SW to beru jako takovej trial... -
A tyto data si zjistil kde?
-
-
Pro TESO a FFXIV - Steam (Elite: Dangerous za MMO vážně nepovažuju a to ho vlastním, to samé pro ARK, H1Z1 a DayZ) + Nejprodávanější MMOs u retailerů z UK.
Pořád lepší zdroje než kraviny, kteřé jsou tu někteří lidi schopní cucat si z prstů.
Pokud máš jiný názor, rád si poslechnu, jaké subscription based MMORPG je momentálně hranější než FFXIV. -
-
Čekal jsem nějaký odkaz na to, kde si to vzal, protože poskládat takový seznam není určitě lehké a jsou kolem toho dohady. Ty moje odkazy ti neřeknou počet hráčů, ale peníze, které se tam protočí.
Výdělky celosvětově: http://www.techgraphs.com/wp-content/uploads/2015/03/GRAPH-SuperData_EastWestRevenueSplitTopP2PMMOs.jpg
A tyto jsou tak z půlky roku 2014
http://image.slidesharecdn.com/datatrends2014thedigitalgamesindustryinreview-joostvandreunen-140829102013-phpapp02/95/data-trends-2014-the-digital-games-industry-in-review-joost-van-dreunen-13-638.jpg?cb=1415271435
https://www.superdataresearch.com/content/uploads/2014/04/MMO-ARPU-table.jpg -
-
Ty odkazy jsou nesmysly. Dohromady se tam dávají různé hry. To už rovnou můžeme započítat GTA V třeba. LOL nelze dávat vedle sebe s WoW apod., pokud se bavíme o MMO.
-
Hele klídek jo. Mě osobně taky zajímá jak jsou na tom hry se subscriberama a vůbec jsem nezpochybnil FFXIV, je to celkem možné, protože jako jedna z mála here ještě vyžaduje měsíční předplatné.
Kdybych si pletl slova tak to pošlu jako nejhranější, ale já to poslal jako výdělky, takže to nebylo úplně k věci o kterou se zajímal Beny, ale rozhodně jsem si nespletl slova. -
K těm UK retailerům mám tohle:
http://www.chart-track.co.uk/index.jsp?c=p/software/uk/latest/index_test.jsp&ct=110015
Ale určitě to není tak přesné jak prodané kopie celosvětově, nakonec je to jen market v UK.
Bohužel na jiné charty než z UK jsem ani nenarazil. Škoda, že ti nejspíš ani Eve neprodávají, podle toho, cos postnul věřím, že bude před FF a TESO. :) -
Ale uznávám, že EVE online je celkem překvapující.
-
Krom WoW a EVE Online vidím jen samé F2P hry, teda aspoň, co se západu týče.
Jinak odpověd na otázku nejhranější je například i zde:
http://www.statista.com/statistics/251222/most-played-pc-games/
Ty mi tu postuješ čisté výdělky těch her, což je sice pěkné, ale když si uvědomím, že většina daných her je F2P, tak to nevypovídá absolutně o ničem, vzhledem k tomu, že žijí jen z cash shopu a ne z počtu prodaných kopií.
O počtu prodaných kopií například vypovídá výše zmíněný steam. :)
Tak si prosimtě nepleť výdělečnost a slovo nejhranější.
-
-
-
-
-
-
V každým případě ať k tomu mám různé výhrady, ten nový datadisk zkusím. Má to být za 2 měsíce a zatím se toho moc neví, to drží pěkně pod pokličkou. Asi žádná open beta není, co?
-
Lepší příležitost nikdy nebyla? Vždyť to je free-to-play už asi 3 roky.
-
-
Tak ale víš co PR je PR
-