Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si zdarma Star Wars: The Old Republic - lepší příležitost nikdy nebyla
15.8.2015 | Inzerce
138 příspěvků
-
Lepší příležitost nikdy nebyla? Vždyť to je free-to-play už asi 3 roky.
-
-
Tak ale víš co PR je PR
-
-
je nejaka specialni akce? kdyz lepsi prilezitost nikdy nebyla :-)
-
-
"Speciální akce přijde až v říjnu, kdy vyjde zatím poslední datadisk, ktery bude pro subscribery zcela zdarma. Navíc bude stačit zaplatit monthly fee a dostaneš nový i všechny předchozí datadisky zdarma.
-
-
ne
-
-
-
No jak tady čtu ty komentáře, tak mi přijde že někteří SWTOR v životě neviděli, ale pomlouvají, co se dá. Ve SWTORu mám nahráno asi tak jako vy všichni dohromady, tím se nechci chlubit, spíš bych to měl tajit. Na začátek bych rád zdůraznil, že říkat to, že je to jen wow clone je úplná blbost. Co se f2p/preferred týče, to opravdu není povedené, ikdyž jako preffered se teoreticky hrát dá, pokud nakoupíte tzv. unlocky na "aukci" za herní měnu. Osobně bych raději preferoval něco ve stylu wow, kde jedete do 20 lv bez omezení (tedy aspoň myslím), no a pak zaplať. Také bych rád vyvrátil tvrzení, že autoři nevěděli jestli SP nebo MMO. Je to prostě tak, že každý si hru užije, ať už raději hraje sám, či s lidmi. Endgame PVE je opravdu povedené, PVP taktéž. BTW operace 16m jsem hrával denodenně na ultra setting a žádný pokles ve FPS jsem nezaznamenal. Ano, dají se zde najít i mouchy, bugy se opravují poměrně dlouho, servery trápí lag, to že to celé vlastní greedy EA rozhodně na kráse nepřídává, ale dle mého názoru se jedná o jedno z nejlepších MMO, které si dnes můžete zahrát. P.S.: Osobně se Czech/Slovak guildám vyhýbám, ale ze známostí vím, že je zde i pár hardocore progress guildů.
-
-
ne
-
-
Zahral sem si tu free to play verzy tak pred pul rokem. To free to play je delany tka že bez zaplaceni si fakt poradne nezahrajete a každej kdo má zaplaceno ma opravdu obří výhody takže spis jen jako zkouska jestli se vam hra bude libit a budete ochotni za ni pak platit kdo nema v planu do ty hry davat penize tka to ani nezkousejte je to ztrata casu.
-
Mam v SWTOR nahrane kopec dni, uz mozno aj par tydnov. Skusal som vela MMO ci uz f2p alebo platenych, ale vzdy sa vratim naspat tu. Hral som ako f2p, sub aj preffered. Ak si chcete dat KOTOR 3 tak si zadarmo dajte Jedi Knighta, zabava zarucena. Kym dohrate pribeh, hra vas tak chyti ze si predplatite (moj pripad, akurat ze som hral sithov). Ano, som uz fanboy, ale je to proste dobra hra. Hlavny zadrhel je podla mna v tom, ze ten kto nema na dobrej urovni anglictinu tak si dialogy preklika za par srkund a grindi. Hra je ale prave o dialogoch a pribehu, takze pekne do ruky slovnik a ked nic ine, isto si tu anglinu zdokonalite
-
-
Jako papirovej slovnik do ruky?? *8* Trochu navrat do minulosti...
-
-
Třeba myslel překladač na tvém smartphonu. To se dá také označit jako "slovník v ruce".
-
-
Hmm tak mě ten příběh neudržel... Nebyl ani zpolovice tak dobrej jak ve starých Kotorech a navíc byl hrozně proloženej klasickejma MMO grindovacíma misema... Osobně bych radši ten Kotor3, než tuhle napodobeninu.
Mě přišlo že se nemohli rozhodnout, jestli dělají SP hru, nebo MMO a tak jim z toho nevyšlo pořádně ani jedno. -
-
Typuji, že Bioware pracovalo na RPG/MMORPG, a pak jim do toho EA začalo kecat, ať udělají WoW klon. Nebo EA prostě chtělo WoW, tak si vylosovali jednu ze značek, na které mají práva.
-
-
hrat mmo kvuli pribehu je peknej fail
-
-
a max opět dokazuje že je nic netušící blbeček
-
Kazdy raid (tu operation) aj dungeon (tu flashpoint) je sucast pribehu, alebo vlastny samostatny pribeh. Ak si nehral tak nevies ze je ovela lepsie ked je vas tam 16, ste sucastou epickeho filmu a po vyhrazkach bossa kym sa k nemu blizite, kope rozhodnuti cestou a casto krat to ovplyni ako sa opska vyvija sa s nim vo finale pobijete, nez v inych hrach grind kde je boss len lootbox ktory treba zabit a ani nevies preco. Zahraj si to a potom kritizuj. Je to hra pre ludi co si prave toto vedia uzit.
-
-
jenže mmo je beh na dlouhe trate a co budeš delat az pribeh skončí? tady o tom jsem neslyšel moc pozitivního ani o pvp ani pve a to v dobach "nejvetší slavy" kdoví jestli je tam ted vubec nejaka komunita
-
-
-
-
Kdyby odstranili cap na credity a všechno se dalo za ty credity koupit v aukcích, tak by to jako F2P šlo hrát vcelku slušně.Ale za 200k/350k se dají koupit jen ty nejzákladnější unlocky a zbytek jen za CC. Měl jsem to několik let předplacené a bavilo mě to, pak jsem kvůli finančním problémům platit přestal a nedávno, když jsem si to zapnul jako F2P, tak mě to tu hru tak znechutilo, že nechápu, jak by to někdo jen jako F2P vůbec chtěl hrát.Jako placený MMO je to dobrý, ale ten F2P model v téhle hře je opravdu prasácký.
-
-
Já jsem f2p a mám bloknutých 16 milionů kreditů :D
-
-
No a za to už bys mohl používat všechno jako platič :) Nemám problém, když hraju zadarmo něco přetrpět, ale když na konci tunelu není vidět světlo v podobě hraní bez klacků pod nohama, tak to dost demotivuje a radši si pár měsíců počkám a pak zas zaplatím než tohle. Podle mě by to mělo o dost hráčů víc a třeba by si koupili ptákoviny jako vozítka atd za real prachy.Ale bohužel je to jejich možnej ušlej zisk.
Jinak tobě že jsi to vydržel, klobouk dolů *1* -
-
Jako já to teď nehraji, jinak bych byl sub :D Jako f2p si zajdu třeba 1-2 flashpointy a jdu offline.
-
-
-
-
Chtěl jsem tuto hru hrát, ale bohužel, není to hra pro mě. Rád raiduji a bohužel hra se na tento aspekt moc nezaměřuje a cz/sk guildy jsou až moc casual. Navíc s příchodem "datadisku" nebudou žádné nové ops, jen revampnout staré, což nechápu.
+ Story (class, companion, planet...)
+ Game housing
+ Companioni
+ Velký výběr itemů (každý může být unikátní)
- Naprosto katastrofální f2p/prefered systém
- Práce co odvádí Bioware
- Pomalé opravování bugů
- Slabší endgame content
- Nehratelné 16m operace (Četl jsem, že je to prý enginem) -
-
na co novy opsky kdyz lidi jeste poradne nedoprogresovali ty co jsou ted :D
-
Když nevíš raději mlč. Jak řekli vývojáři, nové ops budou, jen dorazí později. Nemusí ti vadit, že nebudou nové ops, když jsi neprošel ty staré. TOR hraju od bety, ale že by někdy byly 16m ops nehratelný slyším poprvé.
-
-
Pokud je to na mě tak ti odpovím asi takto, Když neumíš číst raději mlč.
Napsal jsem - navíc S PŘÍCHODEM "DATADISKU" NEBUDOU ŽÁDNÉ NOVÉ OPS, jen revampnout staré, což nechápu. (to důležité jsem označil velkými písmeny)
Pokud jsem neprošel staré ops tak za A) Složím si ops na fleete B) Přidám se ke skupině co to skládá na fleete a nepotřebuji k tomu žádný revamp.
"Nehratelný" ber s rezervou, samozřejmě, že se 16ky dají hrát, ale FPS je hodně špatné a stěžuje si na to hodně lidí s příchodem SoR. Dokonce i Zorz nejlepší PVE guilda, co content vyčistila na 8man i 16man jako první apelovala na tento problém
Doufám, že nejsi další ten nekritický uctíváš Bioware, swtor, EA který bagatelizuje problémy spojené se swtor, protože je to jeho oblíbená hra.
-
-
to s těma 16m je nesmysl. Když jsem to hrál, měl jsem gforce 560ti a nešlo mi to pod 30fps a low settings jsem určitě neměl. Dnes by mi to běhalo jako blesk.
-
-
Není to nesmysl, jde taky o to, kdy si to hrál, protože FPS šlo strašně dolů s příchodem SoR "datadisku"
-
-
Prosím vysvětli co znamená: "raiduji, guildy, ops, revampnout, game housing, companioni a 16m operace".
Děkuji. -
-
Nejsem odborník a snad nebudu psát blbosti. Raid znamená, že několik lidí spolupracuje, aby prošli nějakou lokací a na závěr zabili bosse. Operace, neboli ops jsou (asi) jakýsi ekvivalent raidů této hry. "16m operace" znamená, že je ta operace pro 16 lidí, což je v této hře maximální počet. Guilda (guild) je něco jako cech nebo společenství hráčů. Revampnout si nejsem moc jistý, ale je tím asi myšleno obnovit staré operace (takže asi nějaké zrušili). Game housing - ve hře si můžeš zakoupit dům, nebo existují i guild housy. Companioni jsou NPC postavy, které tě provázejí. Získáváš je časem a vždy si s sebou můžeš vzít jen jednoho. Je to podobné jako v kotoru.
Pokud se v něčem pletu, tak mě opravte + všechno se dá dohledat na stránách hry.
-
-
ale prd. Sice jsem to dlouho nehrál, ale my jsem dávali 16M nightmare. Hra je v klidu, jen nemám čas.
-
-
Nevím jestli si rozumíme, ale nemyslím obtížnost, ale FPS
-
-
já jsem tě s FPS pochopil a ty FPS byly úplně v pohodě. Klesalo to na těch starších opskách. V současnosti nevím ani jaké jsou tam opsky. Poslední datáč neznám, ale chci se časem vrátit...
-
-
Ty fps v 16man ops máš tak kolem 15-20 fps na very low. Já třeba hrál na ultra, protože na very low jsem měl jen o 2 fps víc.
-
-
záleží co máš za šunku doma... na SW je dobré mít SSD kvůli loadingům. Jak říkám posledni dread nightmare opsky v 16 jsem naprosto vklidu progresoval.
-
-
-
-
-
-
Dá se to hrát zdarma? Nemyslím jako teoreticky ale reálně. PVP mě vůbec nezajímá.
Včem je tohle MMO lepší než jiná MMO? Nezajímá mě lore SW, ale nevadí mi. Jen jestli to má něco, v čem je tahle hra prostě unikátní. LOTRO má např. krásný svět, bohatý lore, zajímavé classy, dobrou komunitu. GW2 má skvělý bojový systém, hezky udělaný svět a zajímavé mechaniky.
Co má tohle? Proč by měla tahle hra hráče zajímat? Je někdo schopen odpovědět bez debilního "zahraj si to sám"? Zahrát si to, znamená stáhnout to (tak tři dny stahování s mým netem) a pak nejméně 20-30 hodin hraní, aby člověk skutečně ozkoušel. -
-
pvp v tyhle hre nefugovalo a nefunguje, zadarmo se to da dohrat - proste odehrajes pribeh. Jen te bude s.at, ze $$$ ktery vydelas ti padaj kamsi, a nemuzes si za ne nic koupit. Teda, mozna kdyz budes rok nekolikrat denne smirovat aukce (nebo si na to poridis bota), tak se ti povede koupit potrebnej unlock. Bez unlocku mas omezeny i sloty na ability ... coz je dost na pikacu. Ale tenhle unlock se kdyz sem to hral dal koupit celkem levne (za ingame menu).
Mno odehrajes si pribeh ve svete sw ... byt lore to slusne nabourava, trebas kdybys to nevedel, tak jedi meni svoje svetelny mece castejs, nez ty spodky. Za 20-30 hodin odehrajes tak tutorial. -
Zdarma se da vyexpit na lvl 50 (max je 60 a potrebujes dlc) a projit si kompletni class story quest, jen jako f2p hrac dostavas podstatne min xp a musis proto plnit temer veskery vedlejsi questy aby si ty story Q mel sanci splnit. Pak mas i dost omezeny UI, maily, aukci atd atd ale pokud si chces zahrat KOTOR 3 a MMO cast hry te moc nezajima tak ty ficury ani nepotrebujes. Jinak k tomu co ma a co jiny mmo ne.. mno to je snad jasny ne ? SVETELNY MECE ! :D a az na tu SP cast a pvp ve vesmirnejch lodich je to takovej standart.
-
Příběh mají i další MMO. Nadabované postavy mě nezajímají, ale ruší. Dabování postav v MMO považuju za špatný směr vývoje MMO. Díky dabingu se zjednodušuje samotný text a zbytečně roste velikost instalátoru a cena MMO. Byl bych nadšen, kdyby se v MMO zcela opustil dabing. Jiné je to u SP her, tam mi dabing vyhovuje.
Jak jsem to pochopil, je tedy SW v podstatě SP Bioware hra s MMO prvky. Mě zajímají ty MMO prvky a něco, čím by byla tahle hra ojedinělá. -
-
je to nepodarena kopírka wowka se silnym singleplayerem, co je u MMO hry skutečne podstatne. proto to taky par mesicu po vydani prešlo na f2p a p2w
-
-
zas a znova blbeček utoči
-
-
Pokud jsi nepolibeny SW universem,pak ojedinela neni asi v nicem. Pokud jsi fanda,bude pro tebe hra ojedinela treba svetem a postavami ktere znas z filmu.
Ale ktera MMORPG za poslednich 10 let je originalni? Vzdycky jde hlavne o pocit ze hry pri samotnem hrani a to proste jinak nez vyzkousenim nezjistis. Bohuzel pro tebe.
Ja treba osobne SW svet opravdu nemam rad,ale jak uz jsem psal,hra me i presto zaujala.
A jsou hry jejichz svet miluji,ale jako MMORPG je to pro me proste propadak. -
Prostě tě ničím nezaujme, všechno je nazajímavé , běž si radši zahrát COD.
-
-
jestli nemas rad star wars tak to asi nema cenu zkouset ale narozdil od ostatnich mmorpg tohle je hodne silne pribehove zamereno velka cast se hraje jako singleplayer nejbliz k tomu ma asi Final Fantasy XIV ktere ma taky spoustu pribehovych cutscen ale myslim ze tam primo nic neovlivnujes pouze se vleces ale je to taky daleko vetsi mmorpg nez swtor pokud bych si mel momentalne vybrat nejlepsi mmorpg na trhu a skrtnu Ultimu online tak bych doporucil prave Final fantasy XIV kazdopadne se muzes podivat sam Swtor http://1url.cz/HPIH
Final fantasy XIV https://www.youtube.com/watch?v=qdCKx3Tty5w -
Jo da. Pokud jsi obcasny hrac.
Ja mam tuhle hru rad. Vzdycky si predplatim dva mesice,pomerne aktivne hraji a pak me hra prestane bavit. Za pul roku si zase predplatim dva mesice,kralovsky se bavim a zase me to omrzi. a porad dokola.
Cim je hra zajimava? Ma pribeh. Kazde povolani ma svuj vlastni originalni pribeh a do jiste miry(byt omezene) jsou v nem i skutecne volby. Temer vsechny questy (nejen hlavniho pribehu) jsou plne nadabovany. Tva postava take mluvi. Ve hre ziskas svou vlastni vesmirnou lod a krome klasickych questu na planetach si muzes zabojovat i ve vesmiru(byt i to je omezene). atd...
-
-
já jsem to zkoušel a pro ěm tenhle typ her rozhodně není. mam dva problémy, za prvné rád hraju solo, a mmo prostě nejde kloudně hrát sám. a druhej problém vidím jako daleko větší, já prostě nemůžu zkousnout to rozdělění sith/jedy + světlá a temná strana. nemůžu zkousnout sitha na světlé straně síly a jedyho na temné
-
-
To že Jedi používá temnou stranu síly (Blesky, škrcení) nemusí nutně znamenat, že je Sith. To jsou takzvaní "Dark Jedi" a při Republice jich bylo plno na straně "těch hodných". Ve filmech je to samozřejmě hodně zjednodušeno na světlou stranu (hodní) a temnou stranu (zlí). To že využívá temnou stranu nutně neznamená že jí propadl.
Například samotný Luke v knihách později používá hlavně temnou stranu, jako dalšího bych uvedl třeba Kylea Katarana. -
-
Jenže ty knihy nejsou kánon, tam si jasně navymejšlej spoustu takovejch ptákovin, protože by to jinak nebyo atraktivní.
Opravdu ti Lukovi sedí používání temné strany? Já měl za to, že kodex Jedi se právě od této části distancuje, protože by je to pak svádělo k temné straně... -
-
Všechna díla vychází z konceptu Deníků sepsaných samotným Georgem Lucasem. Timothy Zahn a další menší spisovatelé vychází přímo z těchto podkladů.
Sithy se zpravidla stanou Jediové, kteří jsou posedlí nějakým mamonem, například touhou po moci, zášť vůči někomu, smrtí někoho blízkého apod. Tito Jediové často padnou na temnou stranu Síly, zpravidla díky zásahu nějakého jiného Sitha.
Kodex Jediů přímo nezakazuje používání Temné strany. Ten Jediům zabraňuje používat Sílu pro uskutečnění vlastních cílů a využívání Síly pro něco jiného než pro Republiku. V podstatě má zajistit aby nedošlo k některému ze scénářů výše.
To ale neznamená, že nesmí používat Temnou Sílu, která je mimochodem podstatně silnější (a násilnější) než to k čemu jsou limitování "světlí" Jediové.
Luka to k temné straně táhne od začátku. Ten je postavou špatně zvládající své emoce a hlavní motiv který ho žene vpřed je čistá pomsta. Druhá trilogie skončila příliš brzo, dřív něž to stihli pořádně rozvinout. Hlavně ten konec je otevřený, protožeCísař vlastně přežil . -
-
nejakej dukaz spoiler sekci ? *6*
-
Teda všechna Lore díla. Věci od Dark Horse a animáky jsou odpad.
-
-
Tie animaky, hry a komixy boli kanon este donedavna, to len ked Disney kupil Star Wars, tak zrusil "extended universe" cize vsetko okolo a povedal ze to nie je kanon. Lucas mal na to ludi co schvalovali co je co nie je kanon. Aj SWTOR bol kanon kym Disney nepovedal ze uz nie je
-
-
-
-
-
-
Koukám, že to teď v létě nikdo nehraje tak je třeba PR keců :) Free je to už nějaký ten pátek (ne-li roček). Pro fanouška SW má určitě smysl si hru na dva tři měsíce předplatit (na dlouhé zimní večery super). Příběhy jednotlivých postav, univerzum.. nicméně jako freečko s omezeními na počet creditů, slotů v trade network, ale i třeba že můžu jen pět WZ, tři FP za týden je to co spolehlivě freečkový model této hry zabíjí.
-
-
Sak to melo od spusteni jeden z vubec nejhorsich modelu f2p co existuje, pak to sice trochu poladily ... mno pribeh se odehrat da. Hrat ho podruhy nema uz moc smyslu, i kdyz budes hrat za protistranu, tak 80% je stejnych.
Problem je spis v tom, ze hrajes defakto singl. *8* -
-
To chce kámoše a projít ve dvojici, pak už to je o něčem jiném...
-
-