Přejít na výpis diskuzí
Zahrajte si zdarma Star Wars: The Old Republic - lepší příležitost nikdy nebyla
15.8.2015 | Inzerce
138 příspěvků
-
Hmm, dneska jsem lognul do hry a i když mě před týdnem vypršel game time tak stále jsem subscriber :D Možná bych se měl jít napráskat, že využívám výhod předplatitele namísto abych si užíval nevýhod f2p hráče :)
-
-
radsi se podivej jestli mas ten subs zrusenej :D
-
-
Já to měl jako RaF, ale i tak to bylo divný dostal jsem místo 7 dní 14 dní, ale i tak, ty měli skončil před týdnem....no já si nestěžuji :D
-
-
-
Zkoušel jsem asi před 2 měsícema a nedostal jsem se ani přes přihlášení :D Už si to moc nepamatuju ale k normálnímu heslu se zadávalo ještě nějaké druhé... Neví někdo kde se to heslo bere? Díky za odpověd...
-
-
Pokud myslíš to, co myslím já, tak to ti má dojít na mail jako jednorázový kód pro přihlášení.
-
-
diky ne
-
V každým případě ať k tomu mám různé výhrady, ten nový datadisk zkusím. Má to být za 2 měsíce a zatím se toho moc neví, to drží pěkně pod pokličkou. Asi žádná open beta není, co?
-
World of Warcraft preskinovanej na Star Wars...ne diky.
-
-
Ty si asi nikdy SWTOr nehrál..
-
-
Hele tak já to zkusil a překvapivě je to docela dobrý. Uvidim co to dá a možná nějakej ten měsíc subcribnu...
BTW: Jaký je po WoWku nejhranější MMO? -
-
tipnul bych si world of tanks vzhledem k tomu že loni se jim povedlo mít přes milion hráču online jen na ruských serverech..
-
-
Tipnul bych si ze wargaming keca az se jim od huby prasi ... stejne jako ve vsem. Mimochodem, udelat na 10 minut 10M online umi kazdej mamloj.
-
Jakmile čtu Rus (cokoliv) tad se mi otevírá rybička v kapse.
(Hraju DOTA2 tak o nich vim své, a to nejen z herního pohledu :D )
Jinak já myslel MMORPG pardon za nepřesný dotaz. -
-
cyka blyat pizdiec obama.
aneb russia east, russia west, russia.
jinak tady je jeden článek, težko říct jestli je přesný:
http://mmos.com/editorials/most-popular-mmorpgs-world -
-
To bude asi tím, že v Evropě je pár hráčů ve srovnání s Asií a ti mají trochu jinší preference než my.
Pro Benyho potřeby by byl lepší nějaký žebříček z prostření NA a EU.
-
-
-
-
Z buy to play: GW2 a The Elder Scrolls Online
Z subscription based: Final Fantasy XIV: Heavensward
F2P nevím, nezajímám se. -
-
GW2 mě přestal pavit na levelu 53
Elder of Scroll mě nezajímá.
FFXIV je hrozný a umělý a designove prostě špatný. (a to říkám jako fanoušek FF. Kdyby to udělali ze světa FFIX bylo by to mnohem zajímavější. Tady opravdu nechápu proč to hraje tolik lidí. )
F2P- Třeba u těch SW to beru jako takovej trial... -
A tyto data si zjistil kde?
-
-
Pro TESO a FFXIV - Steam (Elite: Dangerous za MMO vážně nepovažuju a to ho vlastním, to samé pro ARK, H1Z1 a DayZ) + Nejprodávanější MMOs u retailerů z UK.
Pořád lepší zdroje než kraviny, kteřé jsou tu někteří lidi schopní cucat si z prstů.
Pokud máš jiný názor, rád si poslechnu, jaké subscription based MMORPG je momentálně hranější než FFXIV. -
-
Čekal jsem nějaký odkaz na to, kde si to vzal, protože poskládat takový seznam není určitě lehké a jsou kolem toho dohady. Ty moje odkazy ti neřeknou počet hráčů, ale peníze, které se tam protočí.
Výdělky celosvětově: http://www.techgraphs.com/wp-content/uploads/2015/03/GRAPH-SuperData_EastWestRevenueSplitTopP2PMMOs.jpg
A tyto jsou tak z půlky roku 2014
http://image.slidesharecdn.com/datatrends2014thedigitalgamesindustryinreview-joostvandreunen-140829102013-phpapp02/95/data-trends-2014-the-digital-games-industry-in-review-joost-van-dreunen-13-638.jpg?cb=1415271435
https://www.superdataresearch.com/content/uploads/2014/04/MMO-ARPU-table.jpg -
-
Ty odkazy jsou nesmysly. Dohromady se tam dávají různé hry. To už rovnou můžeme započítat GTA V třeba. LOL nelze dávat vedle sebe s WoW apod., pokud se bavíme o MMO.
-
Hele klídek jo. Mě osobně taky zajímá jak jsou na tom hry se subscriberama a vůbec jsem nezpochybnil FFXIV, je to celkem možné, protože jako jedna z mála here ještě vyžaduje měsíční předplatné.
Kdybych si pletl slova tak to pošlu jako nejhranější, ale já to poslal jako výdělky, takže to nebylo úplně k věci o kterou se zajímal Beny, ale rozhodně jsem si nespletl slova. -
K těm UK retailerům mám tohle:
http://www.chart-track.co.uk/index.jsp?c=p/software/uk/latest/index_test.jsp&ct=110015
Ale určitě to není tak přesné jak prodané kopie celosvětově, nakonec je to jen market v UK.
Bohužel na jiné charty než z UK jsem ani nenarazil. Škoda, že ti nejspíš ani Eve neprodávají, podle toho, cos postnul věřím, že bude před FF a TESO. :) -
Ale uznávám, že EVE online je celkem překvapující.
-
Krom WoW a EVE Online vidím jen samé F2P hry, teda aspoň, co se západu týče.
Jinak odpověd na otázku nejhranější je například i zde:
http://www.statista.com/statistics/251222/most-played-pc-games/
Ty mi tu postuješ čisté výdělky těch her, což je sice pěkné, ale když si uvědomím, že většina daných her je F2P, tak to nevypovídá absolutně o ničem, vzhledem k tomu, že žijí jen z cash shopu a ne z počtu prodaných kopií.
O počtu prodaných kopií například vypovídá výše zmíněný steam. :)
Tak si prosimtě nepleť výdělečnost a slovo nejhranější.
-
-
-
-
-
-
A zaplatíte mi za to?
-
Ze všech MMORPG jsem si v SWTOR užil nejvíc a dodneška mám díky této hře několik kámošů po světě. Takže za mě - bylo to moc pěknejch 12 měsíců.
-
-
a začo vlastne dostal to mínuska (nesúhlasím) ??? (a začo ich dostanem ja) ved je to jeho názor tak čo sa mu do neho kafrete ...
-
-
pravděpodobně to naklikaj lidi co třeba si narozdíl odemě v tý hře užili a nebavilo je to, nebo tak něco. to se dá chápat. :)
já měl to štěstí, že jsem chytil ten úplnej začátek a boli sme dlouho TOP. -
Když mu dám mínus, tak vyjadřuji, že nesouhlasím s jeho názorem, ale to neznamená, že mu ho chci vymluvit.
-
-
-
Radši ani zadarmo !
-
Doporučuji si zabezpečit účet přes aplikaci v telefonu. Kromě bezpečnosti a těžšího odcizení účtu, budete dostávat jako poděkování 100 Cartel Coins/měsíc bez ohledu na to, jestli tu hru pustíte nebo ne. Stačí jenom to, že máte nastavenou a aktivní autorizaci přes aplikaci v telefonu.
Jinak já osobně vždycky hraji SW ToR, když vyjde datadisk. Koupím prvně na 2 měsíce předplatné a pak jako předplatitel v akci datadisk:) A za půl roku se k tomu zase vrátím.
P.S: Pro začínající hráče doporučuji hrát za imperiálního agenta. Podle mě jeden z nejlepších herních příběhů a to nejenom v MMO světě.