Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hmm, dneska jsem lognul do hry a i když mě před týdnem vypršel game time tak stále jsem subscriber :D Možná bych se měl jít napráskat, že využívám výhod předplatitele namísto abych si užíval nevýhod f2p hráče :)
    • Sithard
      radsi se podivej jestli mas ten subs zrusenej :D
      • Já to měl jako RaF, ale i tak to bylo divný dostal jsem místo 7 dní 14 dní, ale i tak, ty měli skončil před týdnem....no já si nestěžuji :D
  • Zkoušel jsem asi před 2 měsícema a nedostal jsem se ani přes přihlášení :D Už si to moc nepamatuju ale k normálnímu heslu se zadávalo ještě nějaké druhé... Neví někdo kde se to heslo bere? Díky za odpověd...
    • Pokud myslíš to, co myslím já, tak to ti má dojít na mail jako jednorázový kód pro přihlášení.
  • diky ne
  • V každým případě ať k tomu mám různé výhrady, ten nový datadisk zkusím. Má to být za 2 měsíce a zatím se toho moc neví, to drží pěkně pod pokličkou. Asi žádná open beta není, co?
  • World of Warcraft preskinovanej na Star Wars...ne diky.
    • Ty si asi nikdy SWTOr nehrál..
  • Hele tak já to zkusil a překvapivě je to docela dobrý. Uvidim co to dá a možná nějakej ten měsíc subcribnu...

BTW: Jaký je po WoWku nejhranější MMO?
    • elwiscomeback
      tipnul bych si world of tanks vzhledem k tomu že loni se jim povedlo mít přes milion hráču online jen na ruských serverech..
      • Tipnul bych si ze wargaming keca az se jim od huby prasi ... stejne jako ve vsem. Mimochodem, udelat na 10 minut 10M online umi kazdej mamloj.
      • Jakmile čtu Rus (cokoliv) tad se mi otevírá rybička v kapse.
        (Hraju DOTA2 tak o nich vim své, a to nejen z herního pohledu :D )

Jinak já myslel MMORPG pardon za nepřesný dotaz.
        • elwiscomeback
          cyka blyat pizdiec obama.
          aneb russia east, russia west, russia.
          jinak tady je jeden článek, težko říct jestli je přesný:
          http://mmos.com/editorials/most-popular-mmorpgs-world
          • To bude asi tím, že v Evropě je pár hráčů ve srovnání s Asií a ti mají trochu jinší preference než my.
            Pro Benyho potřeby by byl lepší nějaký žebříček z prostření NA a EU.
    • Z buy to play: GW2 a The Elder Scrolls Online
      Z subscription based: Final Fantasy XIV: Heavensward
      F2P nevím, nezajímám se.
      • GW2 mě přestal pavit na levelu 53
        Elder of Scroll mě nezajímá.
        FFXIV je hrozný a umělý a designove prostě špatný. (a to říkám jako fanoušek FF. Kdyby to udělali ze světa FFIX bylo by to mnohem zajímavější. Tady opravdu nechápu proč to hraje tolik lidí. )

F2P- Třeba u těch SW to beru jako takovej trial...
      • A tyto data si zjistil kde?
        • Pro TESO a FFXIV - Steam (Elite: Dangerous za MMO vážně nepovažuju a to ho vlastním, to samé pro ARK, H1Z1 a DayZ) + Nejprodávanější MMOs u retailerů z UK.
          Pořád lepší zdroje než kraviny, kteřé jsou tu někteří lidi schopní cucat si z prstů.

Pokud máš jiný názor, rád si poslechnu, jaké subscription based MMORPG je momentálně hranější než FFXIV.
          • Čekal jsem nějaký odkaz na to, kde si to vzal, protože poskládat takový seznam není určitě lehké a jsou kolem toho dohady. Ty moje odkazy ti neřeknou počet hráčů, ale peníze, které se tam protočí.

Výdělky celosvětově: http://www.techgraphs.com/wp-content/uploads/2015/03/GRAPH-SuperData_EastWestRevenueSplitTopP2PMMOs.jpg

A tyto jsou tak z půlky roku 2014

http://image.slidesharecdn.com/datatrends2014thedigitalgamesindustryinreview-joostvandreunen-140829102013-phpapp02/95/data-trends-2014-the-digital-games-industry-in-review-joost-van-dreunen-13-638.jpg?cb=1415271435

https://www.superdataresearch.com/content/uploads/2014/04/MMO-ARPU-table.jpg
            • Ty odkazy jsou nesmysly. Dohromady se tam dávají různé hry. To už rovnou můžeme započítat GTA V třeba. LOL nelze dávat vedle sebe s WoW apod., pokud se bavíme o MMO.
            • Hele klídek jo. Mě osobně taky zajímá jak jsou na tom hry se subscriberama a vůbec jsem nezpochybnil FFXIV, je to celkem možné, protože jako jedna z mála here ještě vyžaduje měsíční předplatné.
              Kdybych si pletl slova tak to pošlu jako nejhranější, ale já to poslal jako výdělky, takže to nebylo úplně k věci o kterou se zajímal Beny, ale rozhodně jsem si nespletl slova.
            • K těm UK retailerům mám tohle:
              http://www.chart-track.co.uk/index.jsp?c=p/software/uk/latest/index_test.jsp&ct=110015

Ale určitě to není tak přesné jak prodané kopie celosvětově, nakonec je to jen market v UK.
              Bohužel na jiné charty než z UK jsem ani nenarazil. Škoda, že ti nejspíš ani Eve neprodávají, podle toho, cos postnul věřím, že bude před FF a TESO. :)
            • Ale uznávám, že EVE online je celkem překvapující.
            • Krom WoW a EVE Online vidím jen samé F2P hry, teda aspoň, co se západu týče.

Jinak odpověd na otázku nejhranější je například i zde:
              http://www.statista.com/statistics/251222/most-played-pc-games/

Ty mi tu postuješ čisté výdělky těch her, což je sice pěkné, ale když si uvědomím, že většina daných her je F2P, tak to nevypovídá absolutně o ničem, vzhledem k tomu, že žijí jen z cash shopu a ne z počtu prodaných kopií.

O počtu prodaných kopií například vypovídá výše zmíněný steam. :)
              Tak si prosimtě nepleť výdělečnost a slovo nejhranější.
  • A zaplatíte mi za to?
  • Ze všech MMORPG jsem si v SWTOR užil nejvíc a dodneška mám díky této hře několik kámošů po světě. Takže za mě - bylo to moc pěknejch 12 měsíců.
    • oin.odin
      a začo vlastne dostal to mínuska (nesúhlasím) ??? (a začo ich dostanem ja) ved je to jeho názor tak čo sa mu do neho kafrete ...
      • pravděpodobně to naklikaj lidi co třeba si narozdíl odemě v tý hře užili a nebavilo je to, nebo tak něco. to se dá chápat. :)

já měl to štěstí, že jsem chytil ten úplnej začátek a boli sme dlouho TOP.
      • fallanga
        Když mu dám mínus, tak vyjadřuji, že nesouhlasím s jeho názorem, ale to neznamená, že mu ho chci vymluvit.
  • Jack1947
    Radši ani zadarmo !
  • Veskoslav
    Doporučuji si zabezpečit účet přes aplikaci v telefonu. Kromě bezpečnosti a těžšího odcizení účtu, budete dostávat jako poděkování 100 Cartel Coins/měsíc bez ohledu na to, jestli tu hru pustíte nebo ne. Stačí jenom to, že máte nastavenou a aktivní autorizaci přes aplikaci v telefonu.

Jinak já osobně vždycky hraji SW ToR, když vyjde datadisk. Koupím prvně na 2 měsíce předplatné a pak jako předplatitel v akci datadisk:) A za půl roku se k tomu zase vrátím.

P.S: Pro začínající hráče doporučuji hrát za imperiálního agenta. Podle mě jeden z nejlepších herních příběhů a to nejenom v MMO světě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit