Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevděční Češi se zase v komentářích ukázali. :D
  • Takže jako oni pustí do světa novinářský build, který vypadá jako šaize, a není jim to ani trochu blbé? Prosím tě.. to je zas hloupost jak ani nevím co. 2 týdny před vydáním určitě nebude nějakej "novinářskej build" vypada zrovna moc odlišně od toho co se vypustí do světa.

    Nebo to jako pár let pracovali na hře, a pak půl roku tu hru překopávali do novinářské verze, aby rozladili publikum?
  • frag.ment
    Zřejmě si tu málo kdo uvědomuje, že video je ze speciálního buildu pro novináře (stačí si poslechnout poslední Fight Club, kde to Aleš jasně vysvětluje a v článku k videu je to také napsané). Hodnotit tak hru, která ještě nevyšla podle tohoto videa je fakt trapný.. A proč se to jmenuje Mafia III? Protože je to o mafii? Mafie se během let vyvíjela stejně tak, jako vše kolem.. Mafie ze 40 - 50 let nemůže být přeci stejná jako na konci 60tých let.. si to uvědomte. A co jsem zatím viděl a četl, tak příběh vypadá dost dobře. Ale ten hate chápu, protože na tom pracovala jen cca půlka původního týmu, co na Mafii I a II a ještě někde za oceánem, takže už to není "naše" Mafia.
    Ještě poznámka k videu: grafika vypadá celkem obstojně, jen si to musíte pustit v malém okně, pak jde vidět, jak bude vypadat ve FHD na PS4, ne ten hnus, když si to dáte na celou obrazovku. Jak všichni víme kvalita videí na Games je hodně špatná (nevím, proč s tím nic nedělají).
  • frag.ment
    Mafie III se odehrává v New Orleans, pane.. (reakce na hmm)
  • frag.ment
    Protože je to o mafii? Mafie se během let vyvíjela stejně tak, jako vše kolem.. Mafie ze 40 - 50 let nemůže být přeci stejná jako na konci 60tých let.. si to uvědomte. A pořád se jedná o mafii.
  • Hra je v realu hotova minimlane 1/2 roku pred vydanim, a jestli se na ni neco bude za tu dobu menit, tak vyhradne k horsimu. Viz i tady propirany downgrade grafiky a podobne. Realne se za tu dobu nemeni prakticky nic, maximalne se rekneme jeste tak mesic pred vydanim daji ladit nejaky bugy, ale vic uz urcite ne, protoze musis poslat hotovej img distributorum, pokud to chces na placky tak to taky nakou dobu zabere ...

    Naopak je zcela 100% jisty, ze cim vetsi PR kampan neco ma, tim veti sht to bude - tvurci to tim davaji zcela jednoznacne najevo. M1 byla bomba, paradni zpracovani, uzasnej pribeh. M2 sla uz do rite, hromady slibu a skutek utek. Zajimavej byl tak mozna ten zacatek, coz taky asi byl jedinej realne dodelanej kus hry. M3 je uz jen vysavani $$$ ze znacky.

    Jinak co si pamatuju, kolem Postal bylo poradny halo, ta hra byla totalne uchylna, ale svym zpusobem paradni, nasili pro nasili. M3 je uz jen uchylna.
  • Podle videa mám pocit jako by sem se koukal na GTA5 který opisuje od mafie 2... jako fakt je tam pár gest a věci z Mafia 2 ale jinak trpkost GTA5..... české kouzlo a příběh doprovázený cz dabingem.... je fuč.... když vidím jak to neskutečně zkurvili.... tak se mi chce brečet a cítím zklamání.....
  • samuel.polak
    skus sa zamysliet viac... je logickejsi ako ten na ktory reagoval?
  • samuel.polak
    no a? myslis ze to bola prvy krat pravda co som pisal na eurogamer... hlavne ze je to tu
    a zer ty pipule ze potrebujes sa navazat do nazoru bez nazoru
  • Jsem zvědavý, jestli Vávra vydá 100+1 důvodů, proč nesnáší Mafia 3. *1*
  • já myslel že se to odehrává v 60.
  • Worhammer
    Raději to vem jinou cestou. Já přemýšlel, že by se zcovertovala mapa New Orleans z MAFIE 3 do jiné hry. Třeba do GTA.
  • Grafika neni vsechno, ale tohle je previous gen jako prase....
  • Rozdíl je, že třeba Warcraft mě absolutně nezajímá, proto se nedívám na videa, nečtu novinky a nekomentuju články. Na rozdíl od Mafie3, která mě zajímá, ale čím více z ní vidím, tím horší to je. A panečku že jsme měli možnost toho vidět hned dvě tuny během posledních měsíců. Z toho si uděláš velmi dobrý obrázek, i když hra ještě nevyšla. Hra, která se má vydat za 14 dní je opravdu zcela hotová, není na ní co měnit, protože už teď je vylisovaná na nosičích a rozváží se po světě, připrauje elektronická distribuce a pod, rozhodně na hře samotné už se nic nedělá. Možná dodatečný testing na bugy a stabilitu, ale to může být tak všechno.
  • až na to že italové jsou puvodem taky černoši
    https://www.youtube.com/watch?v=trBxPFLq__g
  • aj vy mate pocit že tato hra pošpiňuje mafiu 1,2 ,,,, tie steal a vydno cez steny bieda ,,, prečo mám pocit že račej by som si zahral GTA5 ako toto ,,, Temná sila pôsobí z tej hry na hráča a nechuť
  • samuel.polak
    co narobis taka je doba
  • Jakej pripad bile italske mafie? *1*
  • Ten hlavni hrdina bude cernoch vzdycky, nebo si sam clovek muze navolit vzhled? Nejak mi to nestimuje, aby cernoch byl hlavni ulohou v pripadu bile italske mafie. *8*
  • Hoď na to bobek, nech prostě místní tak vyzrálý pseudoexperty, ať se vyfilosofujíí o tom co je nejlepší a že to není Mafia a že to hrát nebude a jiný pro všechny podstatný žblebty, který si klasicky musí posdílet se světem na účet her a prostě si tenhle díl užij podle svýho vlastního mínění tak jak to právě vidíš a nech se bavit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit