Přejít na výpis diskuzí
Zajímaly vás informace o PS3 hacku? Sony o vás ví!
8.3.2011 | Petr Poláček
152 příspěvků
-
Vítejte v Matrixu! *12*
-
Je to jedná veľká paródia. Už to začína byť vtipné iba velikáni mám pocit, že sú pánmi sveta a môžu všetko.
-
bu bu bu bu bu...
-
Docela legrační je přečíst si tento článek už od začátku "Jakkoli může znít titulek poněkud Orwellovsky, tak si nevymýšlí." A dole hned pod článkem odkaz na Facebook (sdílet) :D
Stačí se zamyslet nad funkcí Facebooku pro vyhlédávání přátel.
Do Facebooku zadáte své ICQ číslo a heslo !!!
Podobně to funguje se Skypem, e-mailem atd. Že se poruší řada licenčních podmínek těchto služeb přece nevadí ;) Tím získá Facebook neomezený přístup k informacím (účty, e-maily atd.) Najde-li kontakty, které jsou v jeho databázi, doporučí je k přátelství. Pokud zjistí, že dotyčná osoba nemá účet na Facebooku, odešle pozvánku. Nebo-li každý je vlastně na Facebooku a co záleží, že tam nechce být. Přes e-maily, Skype, ICQ tam jsme stejně všichni. Poděkujme přátelům a Facebooku.
Sorry, ale prostě jsem musel *1* -
-
Ja nemam ani jedno a jsem happy. vsechno je v dnesni dobe nanic s tim netem znam par lidi co si pisou prez net ikdyz jsou ve vedlejsi mistnosti.
-
-
Já tam byl několikrát koukal jsem jak "rappuje" xD
-
Celé to je tragická komedie.
-
Začátek byl na straně Sony že udělal Bu Bu Bu ale teď už se jim to po.... podle mě jdou sami proti sobě a tohle jim hodně uškodí a kdo ví koho nakonec budou soudit za porušení zákona :D
-
-
Těžko je budou soudit za něco co jim soud povolil... To by měli spíš soudit toho soudce. Neříkám že je to správné dát všechny údaje Sony ale jsem rád že Sony bojuje proti pirátění. Udělal bych to jednoduše, pro majitele "fat" PS3 obnovit podporu Other OS protože je to funkce která byla u produktu při zakoupení dostupná ale zakázal bych SW/HW modifikace. Chápu že je určitá skupina lidí co si PS3 koupili jako výpočetní HW ale ostatní ten hack obhajují jen proto, že se jim nechce platit za hry.
-
-
Upřímně řečeno,Připadá mi to jako z marsu. Kluk hackne ps3ku a lidi,kteří ho chtějí podpořit(svoboda slova) popřípadě vzdát mu sympatie ,či se jen kouknout na bližší informace ohledně kauzy -koho to vlastně sony stíhá a proč(pro neznalce).Tak tím,že se podívají na jeho videa popřípadě navštíví jeho stránky tak budou předvolání k soudu? To si dělají pr**l ne? Právní systém jako prase.Ja se fakt dneska už ničemu nedivím......
-
-
Sony to bude brát jako síto: byl jsi na těch stránkách? podíváme se zda máš učet na PSN ... a ověříme si zda máš hacklou PS3 ... 3x Ano a šup ban nebo soud ... efektivní :-)
-
-
supeeer tak to sa zastavia aj u mna ...ja zomriem, zdaju sa mi trocha moc trapny :D:D
-
Kdyby existoval nejaky blog na zruseni konzoli tak jsem tam pecenej varenej
-
-
konzole ti znásilnily psa a přejely oblíbenýho angličáka, že to tak leží v žaludku?
-