Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to jedná veľká paródia. Už to začína byť vtipné iba velikáni mám pocit, že sú pánmi sveta a môžu všetko.
  • fallout
    bu bu bu bu bu...
  • Docela legrační je přečíst si tento článek už od začátku "Jakkoli může znít titulek poněkud Orwellovsky, tak si nevymýšlí." A dole hned pod článkem odkaz na Facebook (sdílet) :D

Stačí se zamyslet nad funkcí Facebooku pro vyhlédávání přátel.
    Do Facebooku zadáte své ICQ číslo a heslo !!!
    Podobně to funguje se Skypem, e-mailem atd. Že se poruší řada licenčních podmínek těchto služeb přece nevadí ;) Tím získá Facebook neomezený přístup k informacím (účty, e-maily atd.) Najde-li kontakty, které jsou v jeho databázi, doporučí je k přátelství. Pokud zjistí, že dotyčná osoba nemá účet na Facebooku, odešle pozvánku. Nebo-li každý je vlastně na Facebooku a co záleží, že tam nechce být. Přes e-maily, Skype, ICQ tam jsme stejně všichni. Poděkujme přátelům a Facebooku.

Sorry, ale prostě jsem musel *1*
  • Já tam byl několikrát koukal jsem jak "rappuje" xD
  • Ataker
    Celé to je tragická komedie.
  • Začátek byl na straně Sony že udělal Bu Bu Bu ale teď už se jim to po.... podle mě jdou sami proti sobě a tohle jim hodně uškodí a kdo ví koho nakonec budou soudit za porušení zákona :D
  • Upřímně řečeno,Připadá mi to jako z marsu. Kluk hackne ps3ku a lidi,kteří ho chtějí podpořit(svoboda slova) popřípadě vzdát mu sympatie ,či se jen kouknout na bližší informace ohledně kauzy -koho to vlastně sony stíhá a proč(pro neznalce).Tak tím,že se podívají na jeho videa popřípadě navštíví jeho stránky tak budou předvolání k soudu? To si dělají pr**l ne? Právní systém jako prase.Ja se fakt dneska už ničemu nedivím......
  • supeeer tak to sa zastavia aj u mna ...ja zomriem, zdaju sa mi trocha moc trapny :D:D
  • Kdyby existoval nejaky blog na zruseni konzoli tak jsem tam pecenej varenej
  • to jsou šašci. na youtube profilu geohota sem byl nejednou.
  • Javo26
    Tímhle si Sony akorát ještě více uškodí.
  • Wries
    watch?v=9iUvuaChDEg

:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit