Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je na mě drahý zase *9* Škoda že neni jedno z toho zase jako dárek k předobjednávce
  • Black_Hand
    tak si kup oboji :).
  • Já si to zaslouzil, to je ale zapal diskuze...chapu ze nas tu nechtej placat hovadiny po diskuzich
  • Já jsem třeba domlouval jednomu kašparovi s inteligencí tatry s blátem a taky ban. Tož, kde to jsme.... Ale, co si budeme vykládat kolegové, spousta z nás si to zasluhuje - Smajdal je třeba unikátní kandidát na sebrání klávesnice a omlácení jí o jeho hlavu.
  • GlaDOS
    Já jsem právě za změnu rád. Imho herní principy zůstaly stejné.
  • Ja jsem se zastaval angličtiny v diskuzích a taky ban, tak pozor *3* Mozna jsem se zastaval vic nez by bylo potreba no *5*
  • taky jsem posledně dostal 2 bany ani nevím za co *7*
  • BoB.2
    Nebejt osel?
  • TheFeardemon
    Uh...DaFuq?
  • Adblock mi nefunguje na tuhle reklamu pred videem, jinak na vše
  • Uz ji nechci, v videu vypadala lip :D Asi to delalo to BIoshock tricko pod ni :D
  • Mně jo. Máš Chrome? AdBlock v Chrome stojí za nic. Ja mám firefoxovskej AdBlock v Pale Moonu + externí blocklisty.
  • chtěl jseM napsat nějAkou větu s náHodnými velkýMi písmenY, která by spOilovala bioshoCk infinite, ale Všechny spoilery jsou příliš dloUhý pro kRátký a úderný věty
  • Black_Hand
    adblock mi tu reklamu nechyta.
  • Na světě jsou ještě lidi, co nemají AdBlock a Pomocník skrývání prvků?

Oba doplňky jsou i česky!
  • Black_Hand
    jenze prvni misto kam jdu je po ebay hned google ne? jejich store je relativne duveryhodny misto ne? nicmene enjoy!
  • smajdal
    Vy tady redakci určitě znáte líp, dostal jsem ban za to, že jsem poslal ženské do kuchyně nebo spíš za upozornění, že by už měli udělat recenzi na nový PES? Já jen čemu se příště vyvarovat... *5*
  • Ebay neni google *3* Projizdel jsem mnou overeny "obchody"
  • https://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/6849533_700b.jpg
  • Black_Hand
    v tom pripade neumis pouzivat google. coz je u hrace celkem napovazenou :D. https://store.irrationalgames.com/Product.aspx?pSKU=2K-BSLOGO-HDY

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit