Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Jestli tomu tak je tak Oprávněný, protože Mortal kombat byla vždy kontroverzní série.

  • iSpirit

    hate je v této době úplně na vše. Se koukni na Mortal Kombat. Tomu řikám hate, přitom skalní fandové jsou se hrou extrémně spokojeni. Ale prý je to moc SJW, není tam Mileena a ženské jsou moc zahalené. 

  • Nechapu ten hate na tuto hru.  Ano neni to takova peck jako Last of Us nebo RDR2, coz jsem ja osobne ani neocekaval, ale porad je to silne nadprumerna hra. 

  • Jack1947

    Jenže to přesně DĚLÁŠ!

    Já jsem moudřejší a už sem ti předtím říkal že se hádat nebudu, prostě se neshodneme no. Takže ne nemusím mít za každou cenu poslední slovo takže, klidně ti tu tvou pravdu nechám jen mě trochu mrzí že to moc nevidíš nebo nechceš vidět že prostě ta hra působí dost nedodělaně a spoustu větší ti PATTCH nespraví... to  by muselio vydat obří a ten nevydaj.

    Řikám je hezké že ti to stačí, já spoustu her co hrál taky sou super ale nebudu mít zkreslený pohled spousta her je nedokonalých a jejich nedostatky bijí až sdo očí !


    Jsem rád že jsou zde lidi jako Akrapovic kteří mají ještě střízlivý pohled, možná až moc kritický. Jenže tady se dá shodnout i s většinou že to je podstatně slabší dílo než na kvalitu na kterou si zvykli v posledních letech od Sony.

  • TheGGG

    opět, hodnotíš něco co jsi sám nehrál... až budeš doma mít ps4 pro a days gone s day one patchem a nahraných pár hodin jako já, pak se můžeme bavit... do té doby číst tvé spekulace a bludy nebudu....

  • Jack1947

    Žádné bludy viděl jsem game play a vlastně už od oznámení jsem měl pochybnosti, jinak s těmi hordami souhlas( pokud teda nebereme v potaz tu srajdu World war z) , ale spíše nemá s člověkem co už má z Sony PS4 notně zatmněnou mysl no... 😉


    Technická právě jsou různé nedodělky to co tady prostě je ale bugy atp... prostě ta hra sjela s žehlicího prkna moc brzy, ty už si tady prokázal že máš nastvené hodnoty někde jinde už dávno.

    Ono toho je více AI npc( ne zombii tam se tak nějak přepokládá že budou blbý) někomu může vadit i ta motorka nebo dokonce hlavní hrdina lol, možná i příběh kdo ví, nebo i grind... střelba ale to je subjektivní pocit.

    Není to bezchybná hra, to by jinak recenze krom některjch roztávali blahem lul. Nemá to nic společného s tím jestli mám/nemám konzoli je to realita kterou si přestáváš připouštět.


    Tímhle končím není to o tom že tě to má odradit jenom prostě realita, já to tak bych taky viděl měl/neměl konzoli.

  • TheGGG

    zase trpíš bludy žoku... ale proč se vůbec bavím s člověkem co nemá žádnou konzoli, ani herní PC, nejsi hráč, takže tvůj názor má nulovou váhu.

    A pokud jde o days gone, ŽÁDNÁ zombie hra, nemá tak impozantní hordy nepřátel, takže po technické stránce top, na všech frontách

  • Jack1947

    No jasně jako u Ghosts of Thushima😀... ale já už toho nechal, ale fakt mi to příjde v takové hře komické, zrovna u zombíkárny animace dopadu těla po smrti je docela nechci říkat kritická věc.

    Taková horší animace, než ve Horizon.

  • TheGGG

    animace jsou v pořádku žoku, zase jsi mimo...

  • TheGGG

    hrál jsem asi 5 hodin a ta hra je rozhodně super, stačilo málo a mohlo to být 8 nebo 9 z 10. Hlavní postava přesně ten badass charakter jaký mám v oblibě a hordy zombáků fakt nechutné...

    jediná vítka je, že nějak ubrali gore... krve teda je tam spousta a občas se snad ustřelí i noha, ale když lidskýho protivníka kucháte nožem a všude stříká krev, ale pak na těle nevidíte ani ranku, tak to zamrzí... mátně mám pocit, že to ve starších ukázkách bylo drsnější. V tomto ohledu každopádně TLOU je o tři stupně výš.... jestli to gore omezili kvůli HW limitacím nebo se báli, že by jim to někde nechtěli vydat to nevím, typuju ty technické limitace, kdy ořezávali efekty. Jinak ale hra skutečně nádherná, tydle zamlžený vlhký lesy a rozbahněný cesty ve hrách miluju

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit