Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No ale taky DA2 nominovany bol, sranda *1*
  • Neziska. Zaklinac nebyl nominovan. *5*
  • U mňa Zaklínač 2 - radšej 15h kvalitného príbehu ako 100h turistického simulátora.
  • U mne například byl problém že jsem nikdy nedosáhl konečné sekvence seků nebo proti triviálním protivníkům takže určitě na to jde koukat z různých pohledů...
    BTW Halapartnu třeba pocítíš či Charge rytíře ze štítem *4*
    Rozhodně kdybys to dovedl do extrému tak jedna dobře mířená rána by Geralta poslala dolu...
    Na vysokou úroveň v aréně se pak tedy musíš chovat velice opatrně a to nemá zkušenosti s tou nejtěžší úrovní :-)
  • Ironií osudu je fakt, že právě změny ve verzi 2.0 mne odradily od koupě. Byl jsem tak nadšený, že po dlouhé době konečně vychází RPG, ve kterém jsou zbraně "cítit", takže pokud hráčův avatar inkasuje zásah obouručním mečem, tak reaguje jako živá bytost podléhající fyzikálním zákonům, ne jako kus prkna který se ani nehne (maximálně nějak zaheká) a pouze mu ubyde jakýsi červený pásek někde na okraji obrazovky.

A ejhle, museli to oddělat a jaké je moje překvapení, že hráči něco takového ještě vítají...a pak čteme, jak je elektronická zábava čím dál víc jednodušší. S takovouto se nedivím. A komenty ohledně DARK level mne nechávají chladným. Umělé navyšování obtížnosti tím, že příšery dávají soupeři větší zranění, to je na úrovni moderů, ne vlastních vývojářů.

Sám jsem moder a tak tipuji že DARK určitě bude výzvou, protože taková úprava obtížnosti není nic težkého, prostě se vezme hra a veškerá DMG se násobí zvoleným koeficientem (třeba 10x, to pro super hyper ultra DARK difficulty). Nicméně uvítal bych spíš, kdyby alespoň na tuto náročnou "DARK" obtížnost nechali Geralta reagovat na zásahy od soupeřů, když už zbytku hráčské obce nevadí hrát za netečnou štípací fošnu.
  • taky bych to moc neporovnával, open world (kde mužete být čim chcete a dělat co chcete) oproti zaměření na propracovaný příběh a charaktery.. obě hry jsou užasné, ale každá v jiné formě.. u mě osobně je výše Skyrim..
  • Nedá se moc porovnávat :-)
  • Dufam ze to zasluzene ziska titul RPG roku, kam sa hrabe Skyrim. I ked Skyrim urcite nesklamal tak o kvalitach Zaklinaca si moze nechat len zdat.
  • smejki
    God bless the internetz
    http://games.softpedia.com/get/Patch/The-Witcher-2-Assassins-of-Kings-Patch.shtml
  • Vcera uz vysla verze 2.1!! Ale co je vni noveho netusim.
  • Ja teda na dark mode neschledavam nic narocneho. Od cca pulky 1 chapteru je Geralt (vše ve swordmaster tree) naprosto nepřemožitelnej, jako vždy. Nemluvě o tom když si pak složím prokletý setík. Nadruhou stranu se můžu alespon kochat plynulostí boje a nemusim resit jestli preziju. K arene sem se nechystal ale diky clanku se do ni urcite podivam, dík za info :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit